به عنوان یه مخالف سابق که الان معتقد به عدم دخالت دولت در امور خصوصیه باید بگم که خیر.موافقان این موضوع منقرض نشدن مگه؟حداقل تو اینجا

آه ملک بیا دولت خودمونو پایه گذاری کنیم توعم نخست وزیر باشبه عنوان یه مخالف سابق که الان معتقد به عدم دخالت دولت در امور خصوصیه باید بگم که خیر.
اون موقع که مخالف بودم هم واکنشم همینی بود که شما داشتی![]()
ما منقرض شدنی نیستیم، هنوز هم در تندباد زمانه بر موضع خود ایستادهایم 🗿منظور از مخالفت یا موافقت، اینه که آیا این حق رو به رسمیت میشناسیم، یا از نظر اخلاقی و یا سلیقه شخصی؟
اگه اولیه، من دلیلی نمیبینم که وقتی چندین فرد عاقل و بالغ، همه تصمیم به انجام این رابطه(بطور کلی روابط باز، که چندهمسری هم شاملش میشه) داشته باشن و الزاماتش رو بپذیرن، محدودیت قانونی ای باید روشون اعمال شه. البته چیزی که میگم، مسلما فرق داره با قانون مردسالارانه و یک طرفه ای که از چندهمسری وجود داره. بطور کلی، به عنوان یک حق قانونی و دوطرفه قبولش دارم.
به سختی میتونم نکته غیر اخلاقی خاصی هم توش پیدا کنم. مسلما الگوی این افراد از خانواده و تربیت، خاص خودشونه و مقایسش با دلایل و دیدگاه افراد تک همسری به خانواده و عشق، بنظرم درست نیست(مثلا برای بعضی ها، احساس عشق به شکل احساسی متمرکز روی یک نفر تجلی پیدا میکنه. ولی برای بقیه ممکنه اینطور نباشه و حتی نوع عشق و احساسشون به پارتنرهای متفاوتشون، میتونه از سنخ متفاوت و متنوعی باشه).
در حالت سوم هم، یعنی سلیقه شخصی، من از هردوی تک همسری و چند همسری خوشم نمیاد ((((: