Zeinab04
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۷
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی پزشکی
لایکی ک کردم برای ادامه ندادن بحث بودگرچه به نظرم بهتر بود شما میرفتی اسناد بالا دستی و پایین دستی رو نگاه کنی اما خب از ویکی شیعه که فیلتر هم نیست (نتیجه اینکه به دست جمهوری اسلامی میگرده!) براتون آوردم....گرچه به پونزده تا هم میتونستم اشاره کنم اما خب همون نه تایی که همه میدونن کافیه برای اثبات ازدواج های مکرر پیامبر خاتم!....http://fa.wikishia.net/view/همسران_پیامبر(ص)
این قضیه دستگیری برای زنان بیوه هم اونجا نوشته شده،و حتی اتحاد بین قبایل!......خب اینا دلایلی هستن که ما و مورخا از ظن خودمون برای ایشون میگیم و مینویسیم !....و بیشتر شبیه به جوک هستن تا دلیل!........ و اینکه عایشه که بچه بود و بیوه نبود پس کلا قضیه بیوه بودن منتفیه و تمام دلایل توجیهیش!....و ...باقی موارد که از حوصله ی من رد توجیهاتش خارجه!.....
نه ساله بوده عایشه نه سیزده!....نه سال و سیزده و حتی هیجده سالشم کودک حساب میشه برای یه مرد پنجاه ساله!.....اینکه هیکل یه دختر به سی ساله ها بخوره یا بلوغ جسمی و جنسیش در اثر کار کردنای طاقت فرسا زودتر اتفاق بیفته دلیل خوبی برای ازدواج باهاش نیست!.....(این ها کلا دلایل و قوانین حاکم بر اسلامه و لا غیر که دام گیر ملت های جهان شده!)
ایشون نه زن دایم داشته !....صیغه و کنیز و کلفت ها براشون دیگه کفایت میکرده ....چون خدیجه همسر اول ایشون در سال 619 میلادی فوت میکنه و خود محمد بن عبدلله پیامبر عظیم الشان اسلام! در 632 میلادی!.. یعنی تمام این نه یا سیزده یا پانزده یا 46 زن را در مدت 13 سال اختیار کرده!.....یعنی یا سالی حدود یک همسر اختیار کرده درخوشبینانه ترین حالت و یا در بد بینانه ترین حالت سالی سه یا چهار همسر!...یعنی به عبارتی هر فصل از سال رو یک همسر دربالین داشتن ایشون!.....خب شما هم یه مقدار انصاف داشته باشید بانو! ...آخه یه انسان مگه چقدر توان داره که این مقدار از انرژی رو صرف همسر داری بکنه!؟.....بیشتر از این در توان نداشتن! ...انسان است و ظرفیت هایش!...../
/
با تمام احترامی که برای شما قائلم اما به اندازه ی کافی نوشتم و سعی میکنم زمانم رو برای کنکورم سیو بکنم تا این بدیهیات!....میگن : گفتم الف ، گفت دگر هیچ مگو ، در خانه اگر کس است، یک حرف بس است!.
و اینکه بنظرم بحث برای اینجا دیگه کافیه
( من دلایل محکم خودم روربرای رد کردن دارم ، ولی خب حال ندارم . تایم ندارم . شما هم همجنین..
ممنون ک تایم گذاشتید( یم))