من به شخصه یه شب امتحانی ذاتی هستم
ولی رمز موفقیتم تا این مرحله این بوده که سر کلاس همیشه گوش میکنم و وقتی بخوام درس بخونم هم چیزی روم تاثیر زیادی نداره یعنی نه به صدا حساسم نه به نور نه به هیچی
(البته وقتی بخوام) مشکل اصلی بنده توی شروع کردن بود که با یه چیزی مثل قانون 3 دقیقه (اینکه اگه حس درس ندارین فقط برین 3 دقیقه بخونین بعدش پاگیر میشین) یا اینکه کلا بهش فکر نکنم و یهو کتابو باز کنم فکر میکنم برطرفش کردم.
نکته ای که راجع به خودم فهمیدم اینه که من خوندن مبحثی رو ترجیح میدم، یعنی برام راحت تره بگم این مبحثو میخونم تا اینکه بگم 2 ساعت این درسو میخونم و فکر میکنم این خیلی مهمه چون قشنگ میفهمیدم درسو و میدونستم هرچقدر هم طول بکشه اوکیم که بمونم بخونم (البته این فکر میکنم برای کندخوان ها زیاد اوکی نباشه)
یه چیز دیگه هم که فهمیدم اینه که از درس خوندن برای خودم غول و اضطراب نسازم، معمولا قبل از درس خوندن با خودم حرف میزنم که چیزی نیست و اینا
مورد بعدی هم زمان بندی بود، من توی تایمایی از روز خیلی بهتر میتونستم شروع کنم، البته این برای بچه های کنکوری نیس چون خب بیشتر مواقع باید بتونن بخونن
اما الان که دانشجو شدم
هروقت بخوام میخونم و راضی هستم
حتی شده ساعت 11 شب هم شروع کنم ریاضی بخونم، ولی در کل درس خوندم رو به شب یا صبح زود موکول نمیکنم مگه اینکه تنبلی خیلی بهم غلبه کنه که بازم با زود بیدار شدن مشکل ندارم
در کل بیشتر درس خوندن به نظرم (الان که از کنکور گذشتم به حمد خدا) اینه که با خودتون اشنا شین و راه های مختلف رو امتحان کنین تا بفهمین چطوری راحت تر هستین. من همه اینایی که توی چند خط نوشتم (یا یادم نبود ننوشتم) رو در طول سه چهار سال فهمیدم و الان تازه میتونم بگم اوکی من بلدم مث ادم برای خودم برنامه بریزم و درس بخونم چون میدونم چی با من جوره.
من با اهنگ درس خوندن رو امتحان کردم، صبح کله سحر بیدار شدن رو امتحان کردم، قبل کلاس خوندن رو امتحان کردم، بعد کلاس خوندن رو امتحان کردم، درس هرروز همان روز رو امتحان کردم، بلند خوندن، اروم خوندن، توضیح دادن، سریع خوندن، نوت برداشتن، خلاصه نوشتن، نمودار، مرور کردن طبق الگو، جعبه لایتنر، اتاق مطالعه و هرچی که تونستم رو امتحان کردم تا تونستم بفهمم کدوم برام کار میکنه و به این نتیجه رسیدم ک اوکی وقتی خلاصه نوشتن برام کار نمیکنه چرا این کارو کنم، و بله تا الان من هیچ خلاصه ای ننوشتم و هرچی خوندم از روی جزوه و کتاب بوده و باهاش خیلی هم راحتم چون تصویرش خیلی بهتر یادم میمونه و سال کنکور هم نصفشو وسط هال توی غبار و مه درس خوندم که افسرده نشم یه وقت
(البته برای تمرکز روی تستا میرفتم اتاق خودم بالاخره)
کلا اینکه به نظرم برای همه یه قلقی هست تا بتونن درس خوندن رو شروع کنن و روی برنامه هم بمونن، فقط لازمه پیداش کنن که البته کار زیاد اسونیم نیس ولی میانبر نداره باید امتحان کرد دیگه.