• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روش درس خواندن شما چگونه است؟

A.khaefi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دکتر خرمی
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
0000
شما چگونه درس می خونید روش خاصی برای درس خوندن دارید یا از روش های نمادین استفاده می کنید ؟ برای هر درسی چطور؟ و تا چه حد با آنها موفق بوده اید؟

من شخصا بدون موزیک نمیتونم درس بخونم
باعث میشه تمرکزم بره بالا

در محیط بی صدا یا کم صدا. لامپ اتاق خاموش. زیر نور چراغ مطالعه. به سرما و گرما هم حساسم.
روش و اینام هم هردمبیلی
به شرایط مطالعه بیشتر حساسم تا نحوه مطالعه. ولی تا حد توانم سعی میکنم خودمو تو دنیای درس غرق کنم که برای من فوق العاده جواب میده‌.

فقط کتابخونه های عمومی سرو صدا شلوغیشم اصلا برام مهم نیس
ی جورایی جایی ک یکمم سرو صدا نداشته باشه اصلا نمیتونم بخونم واس همینم از پانسیون همیشه فراریم

نمی دونم چرا ولی با موزیک انگیزه ام بیشتر میشه برا درس خوندن و حواسم جمع میشه و تمرکزم میره بالا . آرامش بخشه .
اومديم و موزيك نبود.اونوقت چه؟

نميدونم چرا اگرچيزيو نفهمم بخودم كلي فحش ميدم يا ول ميكنم
يا اگر روش بخوام واسه حفظ كردن ميگم واسه كودن هاست و از اين حرفا.

در كل من جا مكان واسم اهميت نداره
سرصدا تا يه حدي
شرايط خاصي واسه خوندن ندارم
مشكل خاص ندارم ولي واسه كنكور افتضاح عمل ميكنم

خب اونوقت یا درس نمی خونم یا اینکه سعی می کنم تمرکزم رو ببرم بالا
يه سوال

از روش های نمادین استفاده می کنم .
اول با خودم مطلب رو نا جایی که یادمه و تو کلاس یاد گرفتم، با خودم میگم بعد دوباره می خونم دوباره میگم
آخر هم یه مرور می کنم
از اون خرخونام:-":D

الان که مدارس دارن شروع میشن لازمه همچین تاپیکایی بیاد بالا

توی کلاسای مجازی که اصلا حس درس نیست روش درس خوندنتون چجوریه تا افت نکنید؟یا اینکه روشتون برای یادگیری سر کلاس چیه؟

پ.ن:تاپیکای مشابه زیاد بود سعی کردم مرتبط ترین و پیدا کنم

توی کلاسای مجازی که اصلا حس درس نیست روش درس خوندنتون چجوریه تا افت نکنید؟یا اینکه روشتون برای یادگیری سر کلاس چیه؟
مثل مدرسه حضوری باهاش برخورد میکنم!
یعتی صبح حداقل یک ساعت قبلش بیدار میشم ، صبحانه میخورم(این خیلی مهمه8->) ورزش میکنم ، درسامو مرور میکنم ، و خب موقع شروع کلاسا میشینم و دفتر و کتاب جلوم باز و نکته برداری میکنم!
زنگ تفریح هاش هم مثل حضوری از اتاق میزنم بیرون میرم تو حیاط یه چیزی میخورم و بر میگردم ( نی نی کوچولو هم خودتونید;;))
و خب وقتی نکته برداری و نوشتن جزوه سر کلاس انجام شده باشه قاعدتا نصف کارها انجام شده ، تکلیفی اگر هست یک ساعت بعد اتمام کلاسها (یک ساعت استراحت باید باشه:-") انجام میدم میفرستم حتی اگه بابتش فرصت زیاد باشه خب قطعا درس های مهم اون روز رو مرور میکنم ;;)
+میدونم با ۱۷ سال سن دارم عین اول راهنمایی ها رفتار میکنم ولی غیر این باشه واقعا تو مجازی نمیشه درس خوند :))o-:#

شما چگونه درس می خونید روش خاصی برای درس خوندن دارید یا از روش های نمادین استفاده می کنید ؟ برای هر درسی چطور؟ و تا چه حد با آنها موفق بوده اید؟
روش من درس نخوندنه :<

Back
بالا