• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روش درس خواندن شما چگونه است؟

من چون یه مدت منظم کتابخونه میرفتم با شرایط و محیط کتابخونه ای منطبق شدم و کلا هرکاری که نیاز داشته باشه به تمرکز مثل مطالعه،نوشتن برنامه و یا حتی مرتب کردن لیست رو توی خونه یا محیط دیگه ای نمیتونم با تمرکز انجام بدم.از در ورودی که رد میشم درگیری ها فکر و خیال ها داخل نمیان برای همین هرکاری که نیاز به تمرکز داشته باشه رو سعی میکنم تو کتابخونه انجام بدم.
محیط با نور مناسب،دما مناسب،ساده و کم امکانات(فاقد فرش یا ....).
ترجیحم اینه آموزش ببینم بعد برم سراغ مطلب حالا یا از استاد یا یوتیوب یا... چون هم مفاهیم بهتر درک میکنم هم اگه جزوه ای کتابی چیزی بخوام بخونم سریع تر پبش میرم و نقاط ابهام کمتری برام میمونه.
موقع درس خوندن حدالامکان سمت گوشی و اینترنت هم نمیرم حتی تو تایم استراحت چون ذهنم رو آشفته میکنه.

برای مباحث مفهومی ویس میگیرم برای دوست صمیمیم توضیح میدم
مثلا برای المپیاد همین کارو میکردم
یا وقتی دقیقه نود دارم برای یه امتحان میخونم
اونم بنده خدا همه رو گوش میده نظر میده براشون (رشته‌ش با من فرق داره زیاد نمیفهمه چی میگم) 😂

مطالعه دقیق کتاب و سپس نظری بر تَواسِت(جمع تست) آموزشی می‌اندازیم(راحتا) ، آنگاه از دوم منبعی, تواست چالشی میزنیم ، آنگه به سوالات کنکورش میپردازیم...

ممنون از دوستانی که اینو اووردن بالا 😭😂

کسی راه حلی داره که درست حسابی گوشی و اینا رو گذاشت کنار و تمرکز کرد؟ هرکاری میکنم برمی گردم سر نقطه اول😭
خصوصا چون بعضی چیز ها هم روی لپ تاپی چیزیه

چجوری از مقدار جان گدازی بی دقتی در تمام دروس رهایی باید پیدا کرد؟
:-"

درود درود
تحلیل آزمون رو چطور انجام‌ میدین؟

کسی راه حلی داره که درست حسابی گوشی و اینا رو گذاشت کنار و تمرکز کرد؟ هرکاری میکنم برمی گردم سر نقطه اول😭
خصوصا چون بعضی چیز ها هم روی لپ تاپی چیزیه

چجوری از مقدار جان گدازی بی دقتی در تمام دروس رهایی باید پیدا کرد؟
:-"
۱. هر چیزی لازمه دانلود کنی رو شب دانلود کن زوی لپ‌تاپ من خودم کلاس آنلاینی رو حتی اسم نوشته بودم از تلگرام دانلودش میکردم
۲.یک‌ گوشی ساده بگیر
۳. شب وقت خوابه نه جبران روز بدون اینترنتت
حتی الان هم موقع امتحانات همین کار ها رو میکنم.
بی دقتی یکی از دلایلش همین اینترنته که عدم تمرکز میاره حتی گوشیت رو خاموش کنی بزاری تو کیفت بازم تمرکزت کمتر از وقتیه که کلا گوشی دارای اینترنتت پیشت نباشه.
اگه تونستی کتاب کار عمیق رو بخون

Back
بالا