پادکست بهار 99 رو ساختیم قربه الی الله

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع maleck :)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بی خیال منتشر کنین دیگه ~X(

بابا خب اونم کار و زندگی داره همه چی که پادکست نیس غر نزنین انقد
پیمان کاری داشتی من هستمااا بلد نیستم ولی زود یاد میگیرم :D

بابا خب اونم کار و زندگی داره همه چی که پادکست نیس غر نزنین انقد
پیمان کاری داشتی من هستمااا بلد نیستم ولی زود یاد میگیرم :D
درود به درک و خردت بانو.
کاش میشد تکثیرت کرد.

اگه این انتظاری که ما برا پادکست کشیدیم رو برا امام زمانشون می کشیدیم تا الآن ظهور کرده بود :|

یادمه چند سال پیش شب یلدای خیلی بد و دلگیری داشتم و تنها بودم.بعد اون موقع پادکست داشتیم و من گوش دادم خیلی حالم خوب شد.چون کوچولو بودم همه ـش آرزو داشتم یه روزی به خودم جرات بدم و منم ویس بدم براش. امسال عید هم خیلی خوب میشد اگر می تونستیم چنین چیزی رو تجربه کنیم.
@maleck :) ترس از اینکه ازم ناراحت بشین باعث شد ویس بدم و خیلی ممنونم که جراتشو بهم دادین ^__^
خب به نظرم میتونست تو زمان خودش خیلی گل کنه و زیبا باشه،الان اسم عید روش مثل ِ چای از دهن افتاده شده!
حالا که از زمانش گذشته بیاین فرض کنیم یه پادکست شلوغ پلوغ و از همه رنگ قراره بشنویم.

یادمه چند سال پیش شب یلدای خیلی بد و دلگیری داشتم و تنها بودم.بعد اون موقع پادکست داشتیم و من گوش دادم خیلی حالم خوب شد.چون کوچولو بودم همه ـش آرزو داشتم یه روزی به خودم جرات بدم و منم ویس بدم براش. امسال عید هم خیلی خوب میشد اگر می تونستیم چنین چیزی رو تجربه کنیم.
@maleck :) ترس از اینکه ازم ناراحت بشین باعث شد ویس بدم و خیلی ممنونم که جراتشو بهم دادین ^__^
خب به نظرم میتونست تو زمان خودش خیلی گل کنه و زیبا باشه،الان اسم عید روش مثل ِ چای از دهن افتاده شده!
حالا که از زمانش گذشته بیاین فرض کنیم یه پادکست شلوغ پلوغ و از همه رنگ قراره بشنویم.
حق با شماست، جبران میکنم.

:-"

من تا اواسط پادکست پارسال رو گوش کردم
دانلود با لینک مستقیم از سایت : http://www.sampadia.com/fm/sampadcast-Bahar98.mp3

چون جالب ساخته شده ایرادی نداره یه مقدار اگر دیر بشه (هرچند که از یه مقدار گذشته)
دیگه حالا سعی میکنیم سال های بعدی نزدیک به اسفند ویسا رو بدیم که پادکست توی هول و حواشیه عید بیاد بیرون
به هرحال مرسی چون بابت اینکار پولی نمیگیری بازم میگم مشکلی نداره دیر بشه ولی خب یذره بیشتر تلاش کن تو این یکی دو هفته اپلود شه

من تا اواسط پادکست پارسال رو گوش کردم
دانلود با لینک مستقیم از سایت : http://www.sampadia.com/fm/sampadcast-Bahar98.mp3

چون جالب ساخته شده ایرادی نداره یه مقدار اگر دیر بشه (هرچند که از یه مقدار گذشته)
دیگه حالا سعی میکنیم سال های بعدی نزدیک به اسفند ویسا رو بدیم که پادکست توی هول و حواشیه عید بیاد بیرون
به هرحال مرسی چون بابت اینکار پولی نمیگیری بازم میگم مشکلی نداره دیر بشه ولی خب یذره بیشتر تلاش کن تو این یکی دو هفته اپلود شه
اِ اینجا! اِ این!
های گایز!
چه خبرا؟؟
اوه خب اسپم ندم برم
خوشالم خوشالید :بغل

پ.ن: متشکرم امیر : )) یهو اومدم دیدم خاطره شده ^_^

بچه ها ول کنید اینجارو انشااله قسمت شه زنده باشیم سال بعد:/

یعنی دیگع چقد انتظار @maleck :) ????

خداوکیلی اگ دیگع حوصله ساختشو ندارید بگید ما حداقل چشم ب راه نمونیم...

پادکست تابستان 99 عقلانی تره
* منظوراین نیست که برای تابستون هم پادکست بسازن ؛اگه انشالا آماده شد اسمشو تغییر بدن به" پادکست تابستان 99 "

آخرین ویرایش:
ایده ی جالبیه
فقط حیف که وقتمون واقعا محدوده

ولی به هر حال رو منم حساب کنید

Back
بالا