پادکست بهار 99 رو ساختیم قربه الی الله

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع maleck :)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
46 مگ؟؟
چند ساعته؟؟؟

آپلود شد؟ کجا؟

در قسمت اول شما شنوای صدای من، @sHaGaYeGh ، حمیدرضا (نمیدونم کدوم حمیدرضا :)) ) ، @sadlove و پیانوش و تکنوازی زیبای کمانچه از @Amin rouhi و یکی از دوستان ممنوع النام هستین. ضمن اینکه بابابزرگم هم دمی میخونه برامون :)) بلبلای باغمون هم میخونن، سگ همسایه هم گاهی لاف میزنه.
حسین قوامی، کیهان کلهر، جلیل شهناز، امیرناصر افتتاح، بانوان پوران و الهه و محسن شریفیان و چند عزیز هنرمند دیگه زحمت سایر صداهای این قسمت رو کشیدن.
ترجیحا این قسمت رو شباهنگام، در جای خنک، هندزفری در گوش و با صدای بلند گوش کنید.
باز هم بابت همه تاخیرها و بد ساختی ها و غیره و ذلک عذر میخوام.
(قرار بود همون شب بفرستم نت یاری نکرد، الان اومدم خونه نتم خوبه :)) )
باقیش هم تا دو روز آینده میرسه خدمتتون.
خب الان وقت مناسبی جهت گوش جان سپردنه.
پیشنهاداتونو بیاید پ.خ کنید و انتقاداتون هم برای پیشگیری از کرونا در جای مناسب با روغن بنفشه استعمال کنید.

ازونجایی که واکنش های مثبت کمی دیدم، قسمت دوم صرفا میکس وویس های شما با همان کیفیتی که عرضه کردید خواهد بود.

پرواز را به خاطر بسپار ...:>

ازونجایی که واکنش های مثبت کمی دیدم، قسمت دوم صرفا میکس وویس های شما با همان کیفیتی که عرضه کردید خواهد بود.
تنظیم خیلی خوبی داشت
کسی شاید با این نرم افزارا کار نکرده باشه ولی من میدونم باید میلی ثانیه میلی ثانیه بررسی شه و ریزه کاری زیاد داره

ینی چی ما تو دلمون تعریف ک تشکر کردیم :))
کلا نباید حرفای تو دلو ریخت بیرون برادر چون ما تو دلمون فشم میدیم:/

آخرین ویرایش:
ینی چی ما تو دلمون تعریف ک تشکر کردیم :))
کلا نباید حرفای تو دلو ریخت بیرون برادر چون ما تو دلموت فشم میدیم:/
بله بله مخصوصا اونجا که دلیل تاخیر انتشار پادکست رو میگفت:)):)):))

دمتون گرم

من با چه اعتماد به نفسی ویس دادم نمیدونم والا:))
دکمه پشیمونی نداره؟:))
چرا هزار بار گفتم دلگرم:))

با هزاران تقدیر تچکر خیلی هم جذاب بود

من جا موندم یا مارو وسط ایت بساط خمار گذاشتید ؟:(

Back
بالا