نیازمندی‌های خلاقانه

يكي كه برام جزوه بنويسه و به جام امتحان بده :-" ( اگه دوست داشت ميتونه به جام تو كلاسا هم شركت كنه :-")
محبوبيت در مدرسه :-"
به یه تبلت یا گوشی یا یک قلم نوری جهت شرکت در این دوره نقاشی دیجیتال نیازمندیم ((: البته نه که پولش نباشه ها پولش هست ولی به کسی که بره اینا رو بخره بیشتر نیازمندیم :-"
همچنان :)) همون قلم هم باشه اوكيه :-"

نيازمند يه ملاقات سريع و به موقع با جناب عزراييل هستم
هرچقدر ميخوام بياد نمياد

دلم کمد لباس چنیوری رو میخواد:| هودیاش خیلی خوبن شلوارک و کلاهم داره با یه عالمه دمپایی:))
و اینکه چندروز از روزگار رو داخل آپارتمان چانبک زیست کنم و از مومنتهای دیدنیش بهره مند بشم بله چانبک ایز ریل و هیچ حرف منطقی دیگه ای رو نمی پذیرم~X(

یه چیزی (مثل این برنامه ها که حواسشون هست و نمیزارن مثلا بیشتر از 10 دقیقه ول بچرخی) رو برای مغزم میخوام
که وقتی یهو وسط درس خوندن زدم جاده خاکی یه شوک بزنه بهم حالم جا بیاد ...

توانایی زندگی کردن در انیمیشن و اهنگ ها ی مورد علاقه ام

نیازمندیم...
به زندگی دوباره... در کشوری دور از خاورمیانه :-"

نیازمند یه همچین ترکیبی:

نمایشگاه کتاب+آفتاب سوزان پس کله+آب معدنی+کوله پشتی+مترو+کلی خرت و پرت+بستنی یخی+یه عالمه رمان+کولر های تو اتوبوس راه نمایشگاه+پیکسل+باندانا+کتونی+عینک+دوستام+یه کارت پر پول+استراحت تو غرفه کتاب انتشارات عموم+رهام :(
پ.ن:یادش بخیر یه زمانی اونقدر امید به زندگی داشتیم که از آبان واسه نماشگاه کتاب برنامه میریختیم
یادمه با بچه ها(همگی خوره ی کتاب داشتیم) تو این فکر بودیم که بعد ازینکه آزمونو دادیم(ورودی) باهم بریم نمایشگاه کتاب
چقدر قشنگ رویاهامون نابود شد :-"

نيازمندم به اينكه وقت كنم و يه روز كامل برم تو تفكر عميق...
خيلى وقته نرفتم

اخ چقدر این تاپیکا خوبن، اگر یکی بود نیازمندی هارو برطرف میکرد هم دیگه نور علی نور میشد:))
¦
الان نیازمندم یکی بیاد سفره رو جمع کنه :/ (کاش علم اونقدر پیشرف میکرد که یه "سفره جمع کن" داشتیم)

Back
بالا