من میتونم تو تهیه کردنش فعالیت کنم.سلام هم اکنون فقط به خبرنگار تهیه خبر و مصاحبه نیازمندیم.
هرکسی که خود را فعال می دونه بیاد به ما بگه :)
طراحی لوگوی خبر گزاری و شعر اول خبر ها بامن البته اگه هنوز بشه شرکت کرد.ops:
شبیه به نشریه میشه به خاطر همین بخش ادبیات رو برداشتیم ^^من میتونم داستان کوتاه بنویسم ، نمیدونم به درد میخوره؟
باش به خبرگزاری ادت می کنمالبته من میتونم از اتفاقات آموزشی و پژوهشی روز هم مطلب بنویسم
اخبار ما باید در حوضه ی سمپاد باشه سیاسی نه ولی ورزشی مدارس سمپاد آره :)من اخبار سیاسی و ورزشی میتونم تهیه و تحلیل کنم
باهاتون صحبت کردم الان نسخه اولیه رو برای تایید جناب مطهری بفرستیم کار نسخه 1 شروع میشهسلام من تو گفتگوتم اومدم میتونم برا ویراستاری بهت کمک کنم.
بخش رو انتخاب کنید به من بگید :)کدوم بخش ها؟
چیزی رو که دوست دارید بگید من اد می کنم :)منم تو هر بخشی میتونم کمک کنم...
منم این پیشنهاد رو دادم ولی متاسفانه مشابه نشریه می شد و نمی شد کاریش کرد ما کارمون تهیه خبرگزاری هستبه نظرم اگه یه بخش داستان مصور اضافه کنیم خوب میشه.مثلا تو جلد اول بخشی از داستان رو میگیم و تو جاد ۲ بخش بعدی داستان و الا آخر.از نظر من بهتره که در هر ۳ جلد یه داستان مصور باشه.وقتی که ۳ جلد اول تموم شد تو ۳ جلد بعدی یه داستان دیگه میگیم.
متشکرم دوست عزیز حتما حتما ، خوش حال میشم به ما ملحق شیسلام من میتونم تحلیلگر خبر شم خفنم در این مورد تو ادبیاتم دستم خوبه