- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- استعداد های درخشان علامه حلی
- شهر
- ملایر
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
من به خبرگزاری گروه سمپادیا ادت می کنمسلام من میتونم تحلیلگر خبر شم خفنم در این مورد تو ادبیاتم دستم خوبه
من به خبرگزاری گروه سمپادیا ادت می کنمسلام من میتونم تحلیلگر خبر شم خفنم در این مورد تو ادبیاتم دستم خوبه
اگه بتونی به جایی بری که خبرتهیه کنی عکس بگیری که خیلی عالیه ولی می تونی در رابطه با یک موضوع از اینترنت عکس انتخاب کنی به ما بدی | خوشحال میشم باهاتون همکاری کنیم!من میتونم عکس بگیرم .چه جور عکسی لازمه؟
ما قراره شماره های متفاوتی ایجاد کنیم و هنوز شماره 1 آماده نشده این تست اولیه رو ما فرستادیم که جناب مطهری تاییدش کنه و احتمالا تا آخر عید به جناب می دیمشکدوم بخش الان مونده ؟
البته باید بگم که این ها به ترتیب نیستن و به ترتیب مقام چیده خواهند شد!وظایف تا کنون
@Admin2 = صاحب امتیاز
@Ahoora.o = سردبیر خبرگزاری
@a.khakpour77 = مسئول نظارت و کیفیت مجله خبرگزاری
@mostafa13840231 = گرافیست خبرگزاری
@h@dis = دستیار گرافیست
خبرنگار تهیه: @Ahoora.o و @mercedeh__ و @Reyhan81
خبرنگار تحلیل خبر هامون= @mostafa13840231 و @Anaana
ویراستار = @karen._.
خبرنگار تهیه و تحلیل خبر: @ehsan.AK
1 بیت شعر اگه لطف کنه بهمون بده برای هر شماره که اول جلدمون باشه | شعرش باید خبری باشه یعنی توی شعر یه ربطی به خبر و تهیه خبر یا... وجود داشته باشه@آلاتار
سلام@a.khakpour77 سلام خانم خاکپور جان لطفا نسبت به کیفیت و ارزیابی مجله تستی اقدام کنید تا با بچه ها کار رو پیش ببریم
سلام من شعر هم زیاد میگم قبلا هم برای شعر درخواست داده بودم میخواستم ببینم میشه اونجا هم فعالیت داشته باشم؟؟البته باید بگم که این ها به ترتیب نیستن و به ترتیب مقام چیده خواهند شد!
و اینکه الان خبرگزاری 13 عضو داره
@Parsa.eمن برای ادبیات و مصاحبه هستم،سر و زبونمم برای گزارش و مصاحبه و اینا عالیه...
فقط مصاحبه ها بیشتر باید تلفنی باشه درسته؟ چون یه دانش اموز که نمیتونه هنش تو سفر باشه...ولی به شخصه بندرعباس و فارس و به احتمال زیاد شیش هفتا مرکز دیگرو راحت پوشش میدم.دخترونه پسرونشم که فرقی نمیکنه...
فقط یه سوال مصاحبه با دانش اموزان مد نظر هست یا مسیولان و مدیران و...؟؟