قدمت حمل و نقل با شتر هم بسیار بیشتر حمل و نقل مدرن با ماشین قطار و هواپیما هستش. دلیلی بر برتری اون نوع حمل و نقل؟ پونصد سال پیش علم به مرحله نرسیده بود ک بتونه درمان ب روش حال حاضر انجام بده اما با پیشرفت علم استفاده از طب سنتی/اسلامی شبیه اینه ک الان شما ب جای استفاده از ماشین با شتر راه بیوفتی بری اینور اونورقدمت طب سنتي بسيار بيشتر از طب شيمياييه.ساليان سال استفاده شده و مشخصه داروها چه مضرات و فوايدي دارند.با اين حال الان هركس آزاده چه روغني به تنش بماله.اينكه انقدر روزبه روز مردم به سمت طب سنتي ( منظورم تبريزيان نيست) اقبال نشون ميدن ، گوياي واقعيتيه.
و طبق چ اماری شما استقبال مردم رو دیدید؟
امار بالایی ک ارائه دادید هم از روی معدتون بود؟يكبار من معدم غذاهارو مشكل هضم مي كرد.به چندين متخصص گوارش مراجعه كردم همگي گفتن تو هيچيت نيس ولي با اين حال دارو تجويز كردند اونم داروي عفونت معده با كلي عوارض.الان من وقتي فكر ميكنم ميبينم معدم يكم دچار سردي شده بوده و به راحتي با طب سنتي قابل درمان بوده.
تجربه شما ارزشی نداره و نمیتونید بهش رفرنس بدید. پزشک اگر تشخیص بده "هیچیت نیست" دارویی تجویز نمیکنه. من داروی "عفونت معده" هم نشنیدم تابه حال. شاید انتی اسید بود
ابن سینا با توجه به زمانی ک داخلش زندگی میکرده مطالعه داشته و از اثار پزشکان قبلی در طول تاریخ و هم از تجربیاتش استفاده میکرده. کتب پزشکی در اون بازه زمانی وجود داشتند. نیازی ب الهام گرفتن از منابع اسلامی نبودهگفتم ابن سينا از بعضي چيزا شايد الهام مي گرفته يعني امتحان مي كرده.
طب سنتي و اسلامي بيشتر مبتني بر پيشگيري و سبك زندگي هستند و نه درمان.
چیزی ب اسم "طب اسلامی" وجود نداره. هر کسی بخواد با جون انسانها صرفا بر مبنای چهارتا گزاره هزاروچهارصد سال پیش چند نفر ادم بازی کنه شیاد هستش.
"طب سنتی" قابل پذیرش تر هست و ب صورت مقدماتی و کمتر برای درمان استفاده میشه.
بقیه پستتونم احتمالا در جواب من نبوده. چیزی برای پاسخدهی پیدا نکردم