- شروع کننده موضوع
یه روز به سرم زد به آدمایی که مشکل اعتماد به نفس دارن راهکار های خودمو واسه زیاد شدن اعتماد به نفسم بدم بلکه بتونن آدم های بهتری بشن تو زندگیشون یا حداقل بیشتر احساس رضایت کنن.
بعد از یه مدت دیدم مسله فقط اعتماد به نفس خالی نیست! نمیشه اعتماد به نفس رو افزایش داد اگه فرد به خودش و توانایی هاش باور نداشته باشه! پس فکر کردم میشه با یکسری روش ساده کاری کرد که افراد بتونن توانایی هاشون رو افزایش بدن و اینطوری به باور برسن نسبت به خودشون.
اومدم اینجا حس کردم اینجا یه جاییه که آدم هایی جمع هستن که بهشون تلنت گفته میشه تو یه کشوری و خب من توقعم همیشه از بچه های سمپاد بیشتر بوده از بقیه آدم ها.
حالا چند تا سوال که دوس دارم شما جواب بدین:
۱- آیا کاری میکنی آدم بهتری باشی؟
۲- به نظرت میشه آدم بهتری بود؟
۳- آیا لازمه آدم بهتر بشه؟
۴- با پیشرفت چه پارامترایی حس میکنی آدم بهتری شدی؟
۵- چه کاری براش میکنی؟
بعد از یه مدت دیدم مسله فقط اعتماد به نفس خالی نیست! نمیشه اعتماد به نفس رو افزایش داد اگه فرد به خودش و توانایی هاش باور نداشته باشه! پس فکر کردم میشه با یکسری روش ساده کاری کرد که افراد بتونن توانایی هاشون رو افزایش بدن و اینطوری به باور برسن نسبت به خودشون.
اومدم اینجا حس کردم اینجا یه جاییه که آدم هایی جمع هستن که بهشون تلنت گفته میشه تو یه کشوری و خب من توقعم همیشه از بچه های سمپاد بیشتر بوده از بقیه آدم ها.
حالا چند تا سوال که دوس دارم شما جواب بدین:
۱- آیا کاری میکنی آدم بهتری باشی؟
۲- به نظرت میشه آدم بهتری بود؟
۳- آیا لازمه آدم بهتر بشه؟
۴- با پیشرفت چه پارامترایی حس میکنی آدم بهتری شدی؟
۵- چه کاری براش میکنی؟