کلاس های مجازی مدرسه ی شما

از کلاس های مجازی مدرستون راضی هستید؟

• رای‌دهندگان
    69
میانگین نمرات زیر 15 بود
مثلا میخواستن ما تقلب نکنیم خارج از بودجه بندی طرح کردن
به عمرم دینی 16 نگرفته بودم
تازه همه کتاب باز امتحان میدن و این میشه

فردا صبح ساعت دوازده امتحان دینی داریم ،ساعت ۶ امتحان شیمی داریم ، هفت حسابان /// تا اینجا روال عادی مدرسه بود... ساعت ده شب امتحان انسان و محیط زیست انلاین ده دقیقه ای که ده تا سوال داره و وقت هم نمیشه تقلب کرد
آقا مگه جنگه؟؟؟؟؟؟|:

دبیر هندسمون تو گروه برای هرکدوممون دوتا تمرین کتاب گذاشته حل کنیم ، بعد به یکی هم سپرده چک کنه ببینه درسته یا نه...
نگرانشم خیلی خسته میشه...
#گشاد

حالا این هیچی
دیشب یکی به گوشی مامانم پیام داده ریحانه جان توروخدا انلاین شو...
رفتم میبینم فلانی از دهم ریاضیه که کلا یبار با هم سلام احوال پرسی کردیم...میگه توروخدا الان امتحان فیزیک دارم یه نگاه بنداز ببین سوالامو درست حل میکنم
ینی فیوزم پرید... :|
لعنتیاا درباره ی من چی فکر میکنین؟؟؟:oops:
واقعا من بفهمم کدوم بی شرفی همچین ذهنیتی از من برای بقیه ساخته...
من درسای امسالمو یادم نیس چه برسه ب پارسال

جالبه معلمایی که تدریس آنلاین نمیکنن و فقط پاورپوینت و عکس میفرستن، آزمون میگیرن اونم یه ربع وقت میدن که تقلب نکنیم:|

پس از سالها یه دونه از کلاس های انلاین ما برگزار شد بعد معلممون میگه هر سه فصل از کتاب رو که درس دادم باید بیاین حضوری امتحان بدین:((:((بعد اون یکی معلممون یا تاخیر داره یا بلد نیست میکروفون رو باز کنه اون یکی معلم هم هر چند دقیقه یک بار وب کمش رو ان می کنه بعد خاموش می کنه

درحالی که چت قفله و میکروفن ها هم بستس می‌پرسن بچه ها صدا دارین؟؟و وقتی جواب نمی‌دین یعنی صدا ندارین پس کلاس هم قطع میشه:|

خبرای جالبی نداریم :|
تازه داشتیم با شاد لعنتی عادت میکردیم
رفتن منتا
بازده در حد 0 یعنی
یا صدا نیس یا تصویر یا نمی تونن بنویسن :|
حرف و نظر ما هم که پشیزی ارزش نداره

خوب ما تجربش رو تابستون تو اسکای داشتیم و هم معلما تقریبا یاد گرفتن هم بچه ها کمتر شلوغ میکنن الانم که تو ادوبی هستیم کار خیلی راحت تر شده از این جهت که کنترل میکروفون دست خودمونه و اینا ...
ولی خوب دبیر های عمومی چون هنوز یه مقدار اشنایی ندارن از روند های خوبی تو کلاسشون استفاده نمیکنن که صرفا باعث شده زنگ های عمومی رو با صبحونه و سمپادیا بگذرونیم چون نه میشه از کلاس خارج شد نه میشه بهره برد از این نوع تدریس...

ما که مشکلی نداریم
ولی معلما بعضیاشون بی اعصاب شدن

بابا این معلمه هر جلسه که میاد میکروفن بچه ها رو وصل کنه کلاسو میبنده :|

معلمام رو که اصن نمی شناسم...هی التماس کردیم تو رو خدا وبکم هارو روشن کنین یه تصویر ذهنی از دبیر داشته باشیم اصن نشد که نشد...کلاسای تابستونی هم همش پیچونده میشد میومدن میکروفن وصل کنن اتصال نت قطع میشد، میومدن نت رو وصل کنن همه از کلاس شوت میشدن بیرون، میومدن شوت شده ها رو برگردونن بهونه ها شروع میشد، آی ما نتمون ضعیفه، آی سقف خونمون داره میریزه، آی الان دزد اومد میکروفنو برد و خورد.....ووووووو. پارسال که اصن کارسوق و .....هیچی...اردو هیچیی....ما پارسال فقط خوندیم و ....زدیم...حسرت اردو به دلمون موند...ننگ بر این کرونا...ننگ=((

فقط امتحانایی که میگیرن
ینی صد برابر از حضوریا سخت تر
با این کیفیت آموزش!!!

آقا این معلم ادبیات ما خیلی....
برای درس اول یه pdf فرستاد فقط معنی کلمات درس توش نوشته بود و بعد جیم زد (در این سطح درس داد)
بعد یه روز پیام داده میگه آماده باشید میخوام امتحان بگیرم...
من:-/ :-??سوالات امتحان:@ معلم>)
با بچه ها یه گروه تشکیل دادیم آخر دست همه 18 شدیم.
برای درس دوم یه انجمن تشکیل دادیم و منبع سوالات معلم فارسی رو پیدا کردیم و قبل امتحان تمام سوالات رو آماده با پاسخ داریم:))
معلم فارسی هم خوشحاله که داره در سطح بالا درس میده که ما از این امتحانات با نمره 20 خارج میشیم...
خدایا بر ما قدرتی فرست که معلم خود را در شاد ؛شاد نگه داریم... الهی آمین

اگه این قطع و وصل شدن ها رو فاکتور بگیریم...
بد نیست یه جورایی شبیه همون مدرسه رفتن حضوریه
ولی بعضی از دبیر ها دیگه شورش رو در می آرن آخه ما خودمون که تا ساعت یک و نیم مدرسه هستیم بعد تو هم امتحان رو می زاری بعد ساعت مدرسه؟ دیگه بعد از ظهر امتحان دادن چیه ؟ :|
تو زنگ خودت بگیر دیگه -_-

اگه این قطع و وصل شدن ها رو فاکتور بگیریم...
بد نیست یه جورایی شبیه همون مدرسه رفتن حضوریه
ولی بعضی از دبیر ها دیگه شورش رو در می آرن آخه ما خودمون که تا ساعت یک و نیم مدرسه هستیم بعد تو هم امتحان رو می زاری بعد ساعت مدرسه؟ دیگه بعد از ظهر امتحان دادن چیه ؟ :|
تو زنگ خودت بگیر دیگه -_-
دقیقا تا 2 مدرسه ای 2:30 امتحان گذاشته و از درسی که اون روز داده هم سوال داده
امتحاناشونم که خداست یعنی
گروهی هم نمیشه حل کرد:(
دیگه معنای زنگ تفریح و زنگ خونه و اینا هم از بین رفته
خب اموزش مجازی شده معده و کلیه ی من که مجازی نشدن :-"

بخدا قاطی کردم دیگه :|

فقط امتحانایی که میگیرن
ینی صد برابر از حضوریا سخت تر
با این کیفیت آموزش!!!
دقیقا همینه کیفیت تدریس درحد گواتمالا کیفیت سوالا در حد دانشگاه هاروارد=|
بخدا معلم شیمی ما سوالای کنکور ۹۹ رو داده بود برا تکلیف خو اگه این سوالا حل شدنی بودن که خود داوطلبا سرجلسه حلش میکردن:|

Back
بالا