جدیدا از رسالت های یکی از دوستام اینه که وقتی دبیر براش مشکل پیش میاد و یکی از بچه ها میکروفونش رو وصل میکنه و میگه " بچه ها صدای منو دارید ؟ " اونم میگه " نه عزیزم صداتو نداریم =| "
______
ولی خب درکنار همه مشکلاتش دبیرا و ما یاد گرفتیم که چه کنیم تا بیشترین بازدهی رو داشته باشه
یه سری از دبیرام شاید به تعداد واقعا کم ولی درکشون از قطع شدن اینترنت و اینا رفته بالا
بله بعضی از ما دانش اموزام هر از گاهی از این قضیه سواستفاده میکنیم
و در راستای اون سواستفاده یه عده دیگه از دبیرا که کم هم نیستن ، کلا با این دید نگاه میکنن که اره این نت و میکروفون و همه چیش اوکی بوده و فقط نخواسته جواب بده (:
....
کم کم هم داره از اون اصرار چند تا از دبیر ها برای استفاده حتمی از شاد کم میشه
...
انتقاد پذیری دبیر ها همراه با صبرشون هم یه مقدار رفته بالا ( باز هم میگم بعضیاشون )
یعنی ما اگه پارسال ایرادی میگرفتیم کلا جواب این بود : مشکل از اینترنت خودتونه
ولی امسال نه . به دبیر مشکلات رو میگیم و اونم سعی میکنه در حد توانش جوری درس بده که اون مسائل پیش نیاد
حتی با اینکه بعد کلاس فیلمشو میذارن اگه وسط کلاس یکی بگه " من این مبحث رو یه لحظه اینترنتم سرعتش اومد پایین و نفهممیدم اگه میشه دوباره توضیح بدید " بازم توضیح میدن
معاون ولی خیلی خسته شده
هماهنگی این همه کلاس براش سخت شده و به اعتراضات اصلا واکنش خوبی نشون نمیده ما هم سعی میکنم اکثر حرفامونو با همون دبیرا بزنیم
...
یکی از پشم ریزان های چند وقت پیش هم این بود که امتحانو که برای دبیر فرستادم اشتباهمو برداشت کامل با ویس توضیح داد ((:
یعنی اصلا من نگفته بودم که این سوالو متوجه نشدم و این حرفا ، خودش خودجوش اینکارو کرد
دمش گرم !
_____
یکی از خوبیاشم اینه که تا حدودی میتونی کلاس رو ول کنی و خودت پیش بری اگه دبیری خوب نبود
( سعی بر این بود تو این پست نکات مثبت رو بکشم بیرون )