کلاس های مجازی مدرسه ی شما

از کلاس های مجازی مدرستون راضی هستید؟

• رای‌دهندگان
    69
سوالاتی که تو جزوه هست خیلی آسون و این بدان معناست که تو امتحان رو 20 میشی ولی در نهایت جوری امتحان میگیرن که آخرش میگی،خدایا تمام شددددد.....
اهرم میکروفون در ادوب کانکت ://///

آخرین ویرایش:
نمی‌دونم چرا دبیرا به جای اینکه صدای میک رو بیشتر کنن جیغ میزنن :/

امروز امت فیزیک داشتیم و جغرافی هم میخواست بپرسه و خب زنگ جغرافی من و بقیه بچه ها به طرزی عجیب و مرموز صدا رو نداشتیم و خب دبیر نتونست بپرسه تازه یکی از بچه هامون میکروفونش که خش خش میکرد شبیه صدای فوت بود :-" :)) :))

ما ک هیچی نفهمیدیم. سرکلاس درست درس نمیدادن حالام ک آنلاین شده بدتر...~X([-|:-<:-w

وایییی لحظات خیلی باحالی رو تجربه کردیم:))
از نخوندن بچه ها و درنتیجه فوت کردن و کم کردن صدای میکروفون بگیییر تا اینکه اصن میکروفونت وصل نیس بعد معلمه جیغ میکشه سرت میگه چیه خانم نخوندی بعد نمرتو کم میکنه آخه لامصب باز کن جوابتو بدم:|:))
و اینکه ما اصن قضایایی داریم سرزنگ جغرافی هیچکس نخونده بود قرار شد بگیم صدا نمیاد و معطل کنیم معلمو کلاس که شروع شد معلم گفت سلام هیچکس جواب نداد شروع کرد باصدای بلند داد زدن سلاااااااام صدااااااای منننن میاااااااد میششششنویییییین ماهم غش کرده بودیم یه بیس دقیقه ای رفت گف چون نت مشکل داره نمیپرسم حالا تصویرو دارین بعضیا زدن بله و همه لو رفتیم:)):)):))
یه روز معلم زیستمون پرت شد بیرون دیگه نتونست ادوبی رو باز کنه ک کلاسو ببنده بچه هایی ک میکروفوناشون روشن بود اهنگ گذاشتن بعد شروع کردن به چت کردن دیگه هیچی دیگه وقتی از حالت بی نهایت خوشحالی اومدیم بیرون یادمون افتاد چتامون حذف نمیشن بچه ها شروع کردن ب عدد فرستادن ک اوضاع خراب تر شد معلم زیستمونم دیده بود و تهدید کرد ک نمرمونو کم میکنه و یه چند دقیقه ای هم راجع احمق و بی عقل بودن دانش آموزاش حرف زد :)) :)):))

اسکای روم فوق العاده عالی و سرعت بالایی داره و اصلا بیرون نمیپره و ارور نداره
شاد که انقدر سرعت اپلودش بالاس ادم نمیدونه چکار کنه
معلمام انقد دقیق درس میدن رومون سیاه شده و خجالت زدشونیم

با سرعت فوق العاده ي شاد كاري ندارم فقط چرا آخرين بازديدمو زده بود 29 شهريور؟! :|
بعد يه جوري ميگن شاد 14 ميليون مشترك داره انگار ما واسش سر و دست ميشكونيم :|

فقط اونجاش که یکی اشتباه حل کرده بود و همه اونو فرستادیم
معلمه: بچه ها همه با هم اشتباه کردین؟ =))

وی روزهای قبل ذوق میکرد که همه بچه ها حل میکنن :))

یه امتحان فیزیک به کل کلاس رسوندم همه شدن بیست خودم ۱۹...
هنوز تو کف موندم که چرا؟!!!
لعنت به کلاس های آنلاین :| :|

با این وضعیت ادامه پیدا کنه، به جای روزی 10 ساعت مطالعه، 10 ساعت جزوه نویسی رو درپیش خواهم داشت(!)
ولی واقعا دیگه وقت استراحت سخته نشستن پای لب‌تاپ یا گوشی...واقعا سرسام آوره...این کرونا چی بود یهو افتاد به جونمون!!!!!
اونوقت توی فصل اول شیمی نوشته بهداشت و نمیدونم تمیزی رو به افزایشه...بله دیدیم چقدر همه بهداشت رعایت می کنن...

کلاس امروز:
+بچه ها صدا دارین؟
--نه خانم
+خب من چیکار کنم؟؟؟فعلا برا اونایی ک صدا دارن توضیح میدم...خودتون یکاریش بکنین... :|
(من صدا داشتم...بقیه تو چت میگفتن ندارن)

بدی اش اینه که روزایی که زنگ خودشون نیست و حتی روز های تعطیل امتحان می گیرن :|:|

میخواستید چ خبر باشه.
به لطف جهرمی گند زده شده به هرچی کلاس انلاینه

جدیدا از رسالت های یکی از دوستام اینه که وقتی دبیر براش مشکل پیش میاد و یکی از بچه ها میکروفونش رو وصل میکنه و میگه " بچه ها صدای منو دارید ؟ " اونم میگه " نه عزیزم صداتو نداریم =| " :))
______
ولی خب درکنار همه مشکلاتش دبیرا و ما یاد گرفتیم که چه کنیم تا بیشترین بازدهی رو داشته باشه
یه سری از دبیرام شاید به تعداد واقعا کم ولی درکشون از قطع شدن اینترنت و اینا رفته بالا
بله بعضی از ما دانش اموزام هر از گاهی از این قضیه سواستفاده میکنیم
و در راستای اون سواستفاده یه عده دیگه از دبیرا که کم هم نیستن ، کلا با این دید نگاه میکنن که اره این نت و میکروفون و همه چیش اوکی بوده و فقط نخواسته جواب بده (:
....
کم کم هم داره از اون اصرار چند تا از دبیر ها برای استفاده حتمی از شاد کم میشه
...
انتقاد پذیری دبیر ها همراه با صبرشون هم یه مقدار رفته بالا ( باز هم میگم بعضیاشون )
یعنی ما اگه پارسال ایرادی میگرفتیم کلا جواب این بود : مشکل از اینترنت خودتونه
ولی امسال نه . به دبیر مشکلات رو میگیم و اونم سعی میکنه در حد توانش جوری درس بده که اون مسائل پیش نیاد
حتی با اینکه بعد کلاس فیلمشو میذارن اگه وسط کلاس یکی بگه " من این مبحث رو یه لحظه اینترنتم سرعتش اومد پایین و نفهممیدم اگه میشه دوباره توضیح بدید " بازم توضیح میدن
معاون ولی خیلی خسته شده
هماهنگی این همه کلاس براش سخت شده و به اعتراضات اصلا واکنش خوبی نشون نمیده ما هم سعی میکنم اکثر حرفامونو با همون دبیرا بزنیم
...
یکی از پشم ریزان های چند وقت پیش هم این بود که امتحانو که برای دبیر فرستادم اشتباهمو برداشت کامل با ویس توضیح داد ((:
یعنی اصلا من نگفته بودم که این سوالو متوجه نشدم و این حرفا ، خودش خودجوش اینکارو کرد
دمش گرم !
_____
یکی از خوبیاشم اینه که تا حدودی میتونی کلاس رو ول کنی و خودت پیش بری اگه دبیری خوب نبود

( سعی بر این بود تو این پست نکات مثبت رو بکشم بیرون :)):-")

خداروشکر که از شرش خلاص شدم چی بود
ما که از اسفند به بعد که آنلاین شد فقط امتحان میدادیم کلا اون موقع حضور تو کلاس برای آموزش نبود راحت بودیم
اما معلم شیمی حالم رو قشنگ گرفت

جدیدا از رسالت های یکی از دوستام اینه که وقتی دبیر براش مشکل پیش میاد و یکی از بچه ها میکروفونش رو وصل میکنه و میگه " بچه ها صدای منو دارید ؟ " اونم میگه " نه عزیزم صداتو نداریم =| " :))
______
ولی خب درکنار همه مشکلاتش دبیرا و ما یاد گرفتیم که چه کنیم تا بیشترین بازدهی رو داشته باشه
یه سری از دبیرام شاید به تعداد واقعا کم ولی درکشون از قطع شدن اینترنت و اینا رفته بالا
بله بعضی از ما دانش اموزام هر از گاهی از این قضیه سواستفاده میکنیم
و در راستای اون سواستفاده یه عده دیگه از دبیرا که کم هم نیستن ، کلا با این دید نگاه میکنن که اره این نت و میکروفون و همه چیش اوکی بوده و فقط نخواسته جواب بده (:
....
کم کم هم داره از اون اصرار چند تا از دبیر ها برای استفاده حتمی از شاد کم میشه
...
انتقاد پذیری دبیر ها همراه با صبرشون هم یه مقدار رفته بالا ( باز هم میگم بعضیاشون )
یعنی ما اگه پارسال ایرادی میگرفتیم کلا جواب این بود : مشکل از اینترنت خودتونه
ولی امسال نه . به دبیر مشکلات رو میگیم و اونم سعی میکنه در حد توانش جوری درس بده که اون مسائل پیش نیاد
حتی با اینکه بعد کلاس فیلمشو میذارن اگه وسط کلاس یکی بگه " من این مبحث رو یه لحظه اینترنتم سرعتش اومد پایین و نفهممیدم اگه میشه دوباره توضیح بدید " بازم توضیح میدن
معاون ولی خیلی خسته شده
هماهنگی این همه کلاس براش سخت شده و به اعتراضات اصلا واکنش خوبی نشون نمیده ما هم سعی میکنم اکثر حرفامونو با همون دبیرا بزنیم
...
یکی از پشم ریزان های چند وقت پیش هم این بود که امتحانو که برای دبیر فرستادم اشتباهمو برداشت کامل با ویس توضیح داد ((:
یعنی اصلا من نگفته بودم که این سوالو متوجه نشدم و این حرفا ، خودش خودجوش اینکارو کرد
دمش گرم !
_____
یکی از خوبیاشم اینه که تا حدودی میتونی کلاس رو ول کنی و خودت پیش بری اگه دبیری خوب نبود

( سعی بر این بود تو این پست نکات مثبت رو بکشم بیرون :)):-")
تلاش خوبی بود

Back
بالا