من همیشه فکر میکردم ضبط حرکات خیلییی سخته ولی اسون ترین سوالای عربی هستن
ببین باید بشینی یه لیست درست کنی از همه حرکات
مثلا تو دهم از باب ها و فعل مجهول و اسم فاعل و مفعول یا مثلا تو یازدهم از فعل شرط ( چون من و ما و.. . فعل شرط و جواب رو مجزوم میکنه)، حروه ناصبه و... بعد قشنگ بخون برات ساده ساده میشه البته اکثرا با همون باب حل میشن ولی مثلا اگر بخوان خیلی سخت بدن ترکیبی با ترجمه ترکیبی میدن مثلا میگن امام زمان امام منتظِر که غلطه باید بگه امام منتظَر (: (این از لحاظ اسم فاعل و مفعول و ترجمه بود)
سلام عزیزم
اولا که بیت از صائب تبریزیه |: صائب تبریزی کلا عشق میکنه با اینکه یه جوری بیت رو بگه که هیچکی نفهمه
فکر کنم معنیش میشه یک ادم پیر در برابر راه حرص نمیتونه عبور کنه چون همین عصایی که دستشه باعث میشه دست طمعش بلند تر شه
مفهوم ادمی که پیر میشه و عصا دستش میگیره خیلی حریصه ||||:
سلام
نه هیچ مجازی تو مصراع اولش نداره داره میگه در برابر اون لب تو ای معشوق من یاقوت (معنای حقیقی) تو معدن(معنای حقیقی) مثل یه لاله جگر سوخته (لاله وسطش سیاهه) هست که از سنگ (= بر اومده
البته من رو این سنگ شک دارم مثلا میتونه مجاز از خاک باشه مثلا بگه سنگ مجاز از خاک ولی چون هیچ رابطه ایبینشون نیست جز رابطه جزئیه(مثلا منظورش این باشه که سنگ جزئی از خاکه) خیلی مطمئن نیستم (:
احتمال 70 درصد مجاز داره ولی نمیدونم مجازش چیه چون سنگ معنی اصلیش رو نمیده (اخه لاله از سنگ رشد نمیکنه|: )
(بعدا نوشت: الان که دارم فکر میکنم رابطه لازمیه هم داره لازمه تشکیل خاک سنگه |: یه ذره دیگه رو این بیت فکر کنم علاقه های جدید واسه مجاز کشف میکنم
+این بیت هم از صائب تبریزی هست که خب ازش متنفرم با این بیتاش(((: بوس )
داره میگه لبت انقدر خفنه که دل اون یاقوت هم سوخته و حسودیش شده :)