https://www.sampadia.com/forum/threads/114765/post-1797010سلام خوبین؟
منبع برای ریاضی چی پیشنهاد میکنید؟
یازدهم هستم تجربی
مرسیببین در کل گرافیت جامد کوالانسی هستش ولا غیر
اما تو کتاب میکرو اگه اشتباه نکنم پارسال اورده بود که از بعد طولی یه چیزی هست و از بعد عرضی ی چیز دیگه
اما امسال استاد بابایی همچین چیزی نگف که اگر بود حتما میگف تا اونجایی ک من یادمه
سلامسلام خوبین؟
من یازدهم هستم تجربی
یه سوال داشتم برای زیست کدوم کتاب از نظرتون بهتره؟
آی کیو میگن خیلی سخته ممکنه ناامید بشی و اینجور حرفا
خیلی سبز و سه سطحی قلمچی هم میگن خوبن ولی من واقعا گیج شدم نمیدونم کدومشون رو باید بگیرم
برای ادبیات هم لغت و املا و دستور زبان و آرایه ها و قرابت میگن نشر الگو خوبه اما من نمیدونم که امسال بگیرم یا بگذارم سال دیگه
در ضمن ریاضی هم نمیدونم چی خوبه چون اکثر سایت ها منابع خوبی معرفی نمی کنند
شیمی هم همینطور
توضیحت واسه سوال دوم طبق کتاب بهمن بازرگان درستهسلام(:
من داشتم شیمی درس 3 دوازدهم رو میخوندم یه سوال برام پیش اومده
سوالم:
این شکل و ببینید(:
اگر سطح اول رو در نظر بگیریم ( بدون در نظر گرفتن زاویه بین کربن ها و مسطح بودنش) میشه گفت سطح اول جامد کووالانسی هست بعد همونطور که تو شکل نشون داده بین هر سطح جاذبه واندروالسی هست خب ما میدونیم که پیوند های بین مولکولی از نوع واندروالسیه ( و هیدروژنی هم هست که الان مهم نیست) پس یعنی گرافیت یه جوایی هم جامد مولکولیه هم جامد کووالانسیه؟|:
بعد سوال دومم اینه که میشه هر سطح رو یه مولکول بزرگ در نظر گرفت بعد بگیم گرافیت شامل چندین مولکول بزرگ هست که هر مولکول خودش شامل تعداد زیادی اتم کربن میشه؟
دقیقااا منم بر حسب بازرگانی گفتمتوضیحت واسه سوال دوم طبق کتاب بهمن بازرگان درسته
من گمون میکنم که همواره ناقطبی باشنسلام مجدد((:
اقا یه سوال ریز
وقتی دوتا اتم تو مولکول دو اتمی یکسان هستن مثلا گاز کلر میشه گفت همیشه قطبی هستن؟؟
چون من تو مبتکران یه نکته دیدم که گفته بود مولکول های دو اتمی یکسان اکثر نا قطبی ان به جز CS و CH که با اینکه یکسان نیستن باز هم ناقطبین (چون اختلاف الکترون نگاتیویشون خیلی خیلی کمه)
چون تو کتاب 12 ص 73 لفظ همواره نیورده اگر تو یه تستی دیدم که نوشته مولکول دو اتمی با اتم های یکسان همواره ناقطبی ان جوابش و چی بدم؟
اره اون که درستهمن گمون میکنم که همواره ناقطبی باشن
یعنی معلمون یه همچین چیزی گفته
سلامD:سلام مجدد((:
اقا یه سوال ریز
وقتی دوتا اتم تو مولکول دو اتمی یکسان هستن مثلا گاز کلر میشه گفت همیشه قطبی هستن؟؟
چون من تو مبتکران یه نکته دیدم که گفته بود مولکول های دو اتمی یکسان اکثر نا قطبی ان به جز CS و CH که با اینکه یکسان نیستن باز هم ناقطبین (چون اختلاف الکترون نگاتیویشون خیلی خیلی کمه)
چون تو کتاب 12 ص 73 لفظ همواره نیورده اگر تو یه تستی دیدم که نوشته مولکول دو اتمی با اتم های یکسان همواره ناقطبی ان جوابش و چی بدم؟
سلام عزیزمسلامD:
گاز کلرCl2 ناقطبیه
مولکول های دو اتمی با اتمهای غیر یکسان، قطبی هستن مثل CO
اینو در نظر داشته باش که هیچ وقت قطعیت نداریم و استثناها پیدا میشن.
قطبیه ایناره اون که درسته
اما این شکل و ببین
اگر اینجوری باشه میشه گفت ناقطبیه
البتههههه فکر کنم میشه قطبی در نظرش گرفت ولی گشتاور دو قطبیش خیلی کمه
چون الان که رفتم تو نت زده بود کربن و گوگرد جزئی منفی و جزئی مثبتن یعنی یه جورایی گفته قطبین
مرسی بازممم
آره میدونمقطبیه این
من داداشی رو میدیدم و کل فصلو با ایشون جمع کردمفیزیک یازدهم ، مخصوصا فصل دوم ...ویدیو، جزوه ای که خوب توضیح داده باشه سراغ ندارید؟
آلا محمدرضا یاری(؟) رو نمیتونم درست حسابی بفهممش
داداشی ببین من یازدهمشو دیدم عالیهفیزیک یازدهم ، مخصوصا فصل دوم ...ویدیو، جزوه ای که خوب توضیح داده باشه سراغ ندارید؟
فقط نوکندهفیزیک یازدهم ، مخصوصا فصل دوم ...ویدیو، جزوه ای که خوب توضیح داده باشه سراغ ندارید؟