کنکور مشکلات درسی کنکور۱۴۰۰

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع anaana251223
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام من هرچقد تلاش میکنم درصدام از ی حدی بیشتر نمیشه راه حلی دارید؟
جواب های بقیه خیلی درسته
اما تجربه شخصی من اینطوریه که تا ی سد ذهنی داشتم بالا نمیرفت درصدا
البته درصد به سختی و اسونی ربط داره ولی بازم میشه فهمید ایا کاهش یا افزایش درصد برای سختی یا اسونیه یا نه پیشرفت یا کم کاریه شخصه
من اینطوری بودم که ینی بنظرم دست نیافتنی بود ۷۰توی زیست یا ۹۰تو ریاضی و از این قبیل درصدای نسبتا بالا
اما وقتی که تو ذهنم با خودم اینو حل کردم ک منم میتونم خود به خود رفت بالا
البته تست زیاد و متنوع هم خیلی کمک کنندس تو این بالا رفتنه
اما واقعا بنظرم نصف ماحرا اون ذهنیتس

من توی مبحث مثلثات ریاضی خیلی ایراد دارم، وقتی توی صورت سوال sinx و cosx میبینم دست و پام میلرزن! راهکاری برای حل این مشکل میدونید؟
دینامیک هم همینطور!
نترس! نلرز!
باهاش روبه‌رو شو!
برای رسیدن به هدفت به این مباحث نیاز داری
اینا مباحثی هستن که با حل تیپهای مختلف سوالاشون میتونی به راحتی هر سوالی بهت دادنو حل کنی.

برای لغت زبان به جز کتاب منبع لغتی دارید که به درد کنکور بخوره
اکه اره لطفا معرفی کنید

من معمولا درس رو میفهمم
فعالیت ها و نمونه های جزوه رو هم خودم حل می کنم
اما سر تست زدن اصلا انگار صفر صفرم :|
تو چک کردنم میبینم که عه اینو که بلد بودم چرا نتونستم حل کنم
اشتباه محاسباتی دارم یا...
از استرسه یا چی؟
و چجوری درستش کنم؟
مرسی

برای لغت زبان به جز کتاب منبع لغتی دارید که به درد کنکور بخوره
اکه اره لطفا معرفی کنید
کتاب ۱۲۰۱لغت تکمیلی کنکور نشر مهروماه سری کتابای لقمه

بنظرم خوبه تمام لغات جدیدی که تو کتاب نیستن ولی تو ۱۰سال کنکور اخیر اومدن با یسری لغات ضروری دیگه اورده:-"

کتاب ۱۲۰۱لغت تکمیلی کنکور نشر مهروماه سری کتابای لقمه

بنظرم خوبه تمام لغات جدیدی که تو کتاب نیستن ولی تو ۱۰سال کنکور اخیر اومدن با یسری لغات ضروری دیگه اورده:-"
مرسی

من معمولا درس رو میفهمم
فعالیت ها و نمونه های جزوه رو هم خودم حل می کنم
اما سر تست زدن اصلا انگار صفر صفرم :|
تو چک کردنم میبینم که عه اینو که بلد بودم چرا نتونستم حل کنم
اشتباه محاسباتی دارم یا...
از استرسه یا چی؟
و چجوری درستش کنم؟
مرسی
سلام .خوبی ؟
منم بعضی وقتا این طور بودم مثلا میتونی بری حل تست نگا کنی بعدا خودت تست بزنی .مثلا جلال موفاری برا زیست گارگاه تست داره .یا مثلا بابایی حل تست داره اینا رو پاور کن اول خودت حل کن بعد نگا کن که کلیت تست دیگه دستت بیاد نخوای فک کنی چجوری حل میشه .شایدم تست هاتو زیاد سخت برمیداری .

سلام .خوبی ؟
منم بعضی وقتا این طور بودم مثلا میتونی بری حل تست نگا کنی بعدا خودت تست بزنی .مثلا جلال موفاری برا زیست گارگاه تست داره .یا مثلا بابایی حل تست داره اینا رو پاور کن اول خودت حل کن بعد نگا کن که کلیت تست دیگه دستت بیاد نخوای فک کنی چجوری حل میشه .شایدم تست هاتو زیاد سخت برمیداری .
مرسی
باید وقت بزارم پس

آخرین ویرایش:
میشه لطفاً یه توضیح در مورد فاگوزیست بدین
چون یه جا خوندم این کتابه مناسب کسانی است که زیستشون ضعیفه یا تغییر رشته ای هستن

چون یه جا خوندم این کتابه مناسب کسانی است که زیستشون ضعیفه یا تغییر رشته ای هستن
حقیقتش من خریدم ولی واقعا متن خیلی ضعیفی داشت تستاشم به درد نمیخورد و سال 98 که خریدم که غلط زیاد داشت و کلا بعد از این که یه فصلشو کار کردم گذاشتم کنار کلا پیشنهادش نمیکنم ماز و خیلی سبز و یه جاهایی نشر الگو بهترن واقعا

نزدیکشم نشو:)

۱. آیا پمپ و کانال های غشا اختصاصی عمل میکنن؟
۲. همه گیاها سبزینه دارن؟
۳. سلولای دیواره رگها مواد مغذی را مستقیما از خون دریافت میکنن یا از طریق انتشار از بافت پیوندی زیرین؟

۱. آیا پمپ و کانال های غشا اختصاصی عمل میکنن؟
۲. همه گیاها سبزینه دارن؟
۳. سلولای دیواره رگها مواد مغذی را مستقیما از خون دریافت میکنن یا از طریق انتشار از بافت پیوندی زیرین؟
1.پمپ ها اختصاصی عمل میکنن اما در مورد کانالها بگم که اینا هم تا حدودی مشابه پمپ ها هستن اما مثلا اکثر کانالها اب رو هم عبور میدن بنظرم در مورد کانال نظر طراح مهمه
2.خیر مثلا گیاه انگل سس که رنگش هم اصلا سبز نیست
3.تا اونجایی که من میدونم حتی سیاهرگها و یاخته های اندوکارد دهلیز راست که با خون تیره تماس دارن هم مواد مغذی و اکسیژنشون رو از خون درونشون میگیرن. البته مطمعن نیستم از یکی از کتاب تستا خونده بودم

بچه ها ورود و خروج رو تراگذری درنظر میگیرن یا فقط خروج رو؟
پس چرا کتاب گفته "عبور"

Back
بالا