- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سیرجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
کتاب هفت خوان خوبه.برای آرایه ها چه کنم؟؟
درسنامه هاش رو خوب یادبگیری اوکیه.
بعدش هم فقط تست روتین بزن
کتاب هفت خوان خوبه.برای آرایه ها چه کنم؟؟
تست زدن مداوم.برای آرایه ها چه کنم؟؟
کلاسای سبطی جون تضمینیبرای آرایه ها چه کنم؟؟
پیشنهادتون برای تست زدن چه کتابیه؟تست زدن مداوم.
به نظرم اگه پایه بده سبطی.چون سبطی قشنگ یه جوری آموزش میده انگار دفعه اوله داری میخونی .برای آرایه ها چه کنم؟؟
خیلی سبز موضوعیپیشنهادتون برای تست زدن چه کتابیه؟
چیزی ک مطمنی ضعف داری توش تو این شرایط کرونا ک خطرناکه موسسه رفتن همچنین پیدا کردن معلم درست و حسابی می ارزه کلاس انلاین بریببخشید که اینجا میپرسم ولی کسی اینجا کلاسای انلابن کنکور شرکت کرده؟مفید بوده براش؟!میشه یکم در مورد ویژگیهاش بگین؟
و اینکه کسی با کلاسای قضاتی فیزیک و شیمی لطفی آشنایی داره عایا؟
سلامببخشید که اینجا میپرسم ولی کسی اینجا کلاسای انلابن کنکور شرکت کرده؟مفید بوده براش؟!میشه یکم در مورد ویژگیهاش بگین؟
و اینکه کسی با کلاسای قضاتی فیزیک و شیمی لطفی آشنایی داره عایا؟
باید به ترست غلبه کنی و اون سد ذهنیت که بهت میگه واااهای وقتی دینامیک و مثلثات میبینی رو کنار بزنی اروم اروممن توی مبحث مثلثات ریاضی خیلی ایراد دارم، وقتی توی صورت سوال sinx و cosx میبینم دست و پام میلرزن! راهکاری برای حل این مشکل میدونید؟
دینامیک هم همینطور!
سلام به همگی
من دو هفته ای هست شروع کردم واسه کنکور میخونم
از نظر شما خوبه ؟؟یا هنوز زوده؟؟
سال دیگه کنکور دارم
سعی کن تعاریف اولیه مثلثات از ابتدا دایره مثلثاتی و نسبت ها کامل یاد بگیری بهت پیشنهاد میکنم حتما کنار مثلثات هندسه ات هم در موضوعات مثل تشابه و همنهشتی تعاریف مثلث های خاص مثل قائم الزاویه متساوی الاضلاع و ... تقویت کنی ، یک دور همه اتحاد های مثلثاتی مهم برای خودت اثبات کن این خودش یک تمرین هست بعد به تیپ سوالات پی ببر مثل : وقتی چند مثلث قائم بود برو سریع سراغ متمم زوایا و ...من توی مبحث مثلثات ریاضی خیلی ایراد دارم، وقتی توی صورت سوال sinx و cosx میبینم دست و پام میلرزن! راهکاری برای حل این مشکل میدونید؟
دینامیک هم همینطور!
اصلا حرفش شد استرس گرفتم:-ssاقا کسی هست ک بیاد با هم بخونیم ؟ریاضی ۱۴۰۰؟
همه چیز بستگی به خود فرد دارهآیا این دلیل میشه که چون رتبه برترا از این کتاب و منبع استفاده کردند پس ان کتاب خوبی برای بقیه است ؟
مثلثات منم همینطورمن توی مبحث مثلثات ریاضی خیلی ایراد دارم، وقتی توی صورت سوال sinx و cosx میبینم دست و پام میلرزن! راهکاری برای حل این مشکل میدونید؟
دینامیک هم همینطور!
میگن هیچوقت واسه شروع دیر نیستسلام به همگی
سال دیگه کنکور دارم
سلام، بستگی داره به درصد شما اگه مثلا تو رنج ۳۰ یا ۴۰ درصد موندید خوب مشکل شما آموزشی هست باید برید مفاهیم رو کامل و خوب یاد بگیرید حتی شاید منبع تست و آموزش خودتون عوض کنید، اگه درصد شما تو رنج ۶۰ ۷۰ موندن یا بعضی ها میگن ما تو ۸۰ درصد موندیم بالا نمیره. پس دیگه مشکل اون موقع آموزش نیست مشکل نحوه مدیریت زمان استراتژی آزمون دادن هست که باید روی این ها کار کنیدسلام من هرچقد تلاش میکنم درصدام از ی حدی بیشتر نمیشه راه حلی دارید؟
اممم سعی کن افراطی شروع نکنی ب هر حال تتا۱۴۰۱ تایم خیلی خوبی مونده و مسلما فرسایندس این مسیرسلام به همگی
سال دیگه کنکور دارم
منابعت ترازت تحلیل ازمونت نحوه اموزشی ک داری تعداد تستات تایم مطالعت همشو باید بررسی کن خبسلام من هرچقد تلاش میکنم درصدام از ی حدی بیشتر نمیشه راه حلی دارید؟
اگه اینطوری هستی خب با مسائلش شروع کناصلا حرفش شد استرس گرفتم:-ss
همه چی
همه چیز بستگی به خود فرد داره
بستگی به سطح شما
میزان تلاش شما
روش خوندن و برنامه ریزی شما
نقاط ضعف و قدرت شما و..
البته اینکه آدم درمورد منابع از رتبه های برتر مشورت بگیره هیچ ایرادی نداره
مثلثات منم همینطور
یکم بررسیش میکنم بعد خیلی زود بیخیالش میشم
میگن هیچوقت واسه شروع دیر نیست
لابد زود هم نیست
کسی درمورد شیمی راه حلی داره؟
از اینکه قاعده و قانون درستی نداره و پر از موارد استثناء هست متنفرم
به حدی ازش ناامید شدم که میخوام قیدشو برا کنکور بزنم..