همراهی در پروسه ی طویل کنکور 99

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hastea
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خسته ی امتحان نباشید،
اشکالی نداره که،
حالا دوتا امتحان چرت نهایی دارید که اگه اشتباه نکنم سلامتو بهداشت بود یکیش ؟؟؟!!!!
من خودم صبح امتحان نهاییش ۴درسشو تموم کردم دوتاشم نرسیدم بخونم فک کنم حقیقتا
اره نگرانم بیوفتم اونو@-)

متاسفانه بجز فارسی که امروز دادیم ۱۸ اینا میشم(بالاترین نمره ادبیات دوران تحصیلم میشه فک کنم :-" ) :))
کاش ۱۸بشم...کمترین نمره کل دوران زندگیم تو ادبیات..گااد این انصاف نیس
چی بود اون سوالای چرت و بدتر از اون پاسخنامه چرت ترششششش

عزیزم امتحانت که تموم شده رفته، بیخیالش بشو هرچی که شده، تمرکزتو بزار رو بعدی

سلام دوستان من وصال هستم دانشجوی پزشکی من خیلی ها رو کمک کردم به رشته ای که میخوان برسن و بعضیاشون رسیدن اما فقط اونایی که به حرفام و کارایی که بهشون گفتمو انجام دادن
اگر کسی نیازه داره به کمک توی این تقربیا2.5 ماه یا کنکور سال اینده لطفا خصوصی پیام بده
ظرفیت فقط5تا میتونم بگیرم چون الان امتحاناتم شروع شده و وقت بیشترب ندارم برای تعداد بیشتر
عجله دارم برای تکمیل ظرفیت چون نمیتونم دم به دقیقه آن شم باید برنامه بریزم و اینکه به اصرار یکی از بچه ها عضو شدم و یک ظرفیتش پر شده واقعا امتحاناتم سختن و باید بخونمشون:-ss:-ss

ای بابا نگران نباش منم پاسخنامه چک کردم دیدم کمتر میشم احتمالا ولی بنظرم بعضیاش اشتباه که نه ولی جواب های دیگه ای هم داشت و اینکه بستگی داره به مصحح زیاد نگران نباش;)

ای بابا نگران نباش منم پاسخنامه چک کردم دیدم کمتر میشم احتمالا ولی بنظرم بعضیاش اشتباه که نه ولی جواب های دیگه ای هم داشت و اینکه بستگی داره به مصحح زیاد نگران نباش;)
معمولا با دست باز تصحیح میکنن ^____^

ادبیات افتضاح بود چک کردم ۱۸ و نیم میشم:((

اینطوری دوستی که منو دعوت به عضویت در این ساعت کرده تعریف میکرد که بچه ها بعضی ها شون خیلی اراده و خواست درس خوندن دارن و مشاوره میخوان و کمک میخوان نبود که..
نمیبینم تکونی به خودتون بدین باید برای رسیدن به ارزوهاتون تلاش کنین بی خوابی بکشین تا به اونی که میخواین برسین باید از خیلی چیزا بگذرین تا به اهدافتون برسید بااااید تلااااش کرد تلاش نه فقط گفتن و به زبون اوردن وگرنه همه پزشکی و دندون و دارو قبول میشدن
امیدوارم به خودتون بیایید بچه ها وقت زیادی ندارید;)

اینطوری دوستی که منو دعوت به عضویت در این ساعت کرده تعریف میکرد که بچه ها بعضی ها شون خیلی اراده و خواست درس خوندن دارن و مشاوره میخوان و کمک میخوان نبود که..
نمیبینم تکونی به خودتون بدین باید برای رسیدن به ارزوهاتون تلاش کنین بی خوابی بکشین تا به اونی که میخواین برسین باید از خیلی چیزا بگذرین تا به اهدافتون برسید بااااید تلااااش کرد تلاش نه فقط گفتن و به زبون اوردن وگرنه همه پزشکی و دندون و دارو قبول میشدن
امیدوارم به خودتون بیایید بچه ها وقت زیادی ندارید;)
درسته کاملا !!!
فک میکنم بچه های اینجا همه تلاشگر باید باشن
به هرحال امیدوارم همه‌مون خبرای خوبی به هم بدیم شهریور!!!!^____^

Back
بالا