mahta.e
کاربر فوقحرفهای
بچه ها من سوال فیزیک دارم
چ فصلی؟بچه ها من سوال فیزیک دارم
بچه ها من سوال فیزیک دارم
کلی ولی الان ی چیزی راجب اصطکاک بودو نفهمیدم...چ فصلی؟
بپرس خبکلی ولی الان ی چیزی راجب اصطکاک بودو نفهمیدم...
نهبچه ها ساختمان واژه (ادبیات) که حذف نشده؟
مرسی^^
بپرس خب عزیزمبچه ها من سوال فیزیک دارم
زوج کتاب ینی نیم سال اول از بین فیزیک ۱۰ و ۱۱ و شیمی ۱۰ و ۱۱ هرکدوم یکیش رو می زنی تو ازمون و نیم سال دوم یکی دیگرو میزنی
واقعا ببخشید اینجا می پرسم ولی تاپیک مشکلات غیر درسی رو پیدا نکردم
اینایی که زرد کردم قضیشون چیه؟ پایه اجباری و زوج کتاب پایه منظورمه
فقط شیمی و فیزیک این جورین؟ بقیه درسا هر دوتا رو باید بزنیم؟زوج کتاب ینی نیم سال اول از بین فیزیک ۱۰ و ۱۱ و شیمی ۱۰ و ۱۱ هرکدوم یکیش رو می زنی تو ازمون و نیم سال دوم یکی دیگرو میزنی
هرکدوم که زده زوج کتاب، اینجوریه.فقط شیمی و فیزیک این جورین؟ بقیه درسا هر دوتا رو باید بزنیم؟
خداییش سنجش امسال خیلی افتضاحه اصلا ازمونی نبوده که سوال غلط نداشته باشه مخصوصا تو اختصاصیاش.سوالای عمومیش که سطحش خیلی داغونه شدیدا اسونهبچه ها نظرتون راجع به سوالات سنجش و سطحشون چیه ؟
آزمونای اخیر قلمچی حتی
همونطور که بچه گفتن فقط کتابایی که اشاره شده زوج کتابن.فقط شیمی و فیزیک این جورین؟ بقیه درسا هر دوتا رو باید بزنیم؟
ولی سنجش امسال اصلنم راحت نیستا مخصوصا عمومیا !خداییش سنجش امسال خیلی افتضاحه اصلا ازمونی نبوده که سوال غلط نداشته باشه مخصوصا تو اختصاصیاش.سوالای عمومیش که سطحش خیلی داغونه شدیدا اسونه
حالا باز قلمچی یک مقداری بهتره ولی اونم باز سطحش اومده پایین بنظرم شاید چون نزدیک کنکوره دارن سطحشو به کنکور نزدیک می کنن نمی دونم ولی هرچی هست اشتباهی تو سوالاش نیست. راستی ازمونای ۳ روز یه بار رایگان گذاشته بنظرم خیلی کار درست و خوبی بود این کارشون
هندسه یازدهم هم هست؟همونطور که بچه گفتن فقط کتابایی که اشاره شده زوج کتابن.
کلا تو نیم سال اول اینا تو ازمون میاد:
ادبیات و عربی و دینی و زبان دهم و دوازدهم
ریاضی و هندسه دهم حسابان و امار یازدهم و فیزیک و شیمی ۱۰ یا ۱۱ انتخابی و حسابان، فیزیک ،شیمی ، هندسه و گسسته ۱۲(برای ریاضی)
نیم سال دوم فقط تا اخر اسفند : جای عمومیای دهم، یازدهم میاد و بقیه مباحث همونا ادامشون و فقط فیزیک و شیمی باز انتخابی و باید اونی که نیم سال اول نزدید رو انتخاب کنید. بعدش که دیگه همه چی قاطی میشه.
ببخشید جمله بندیم اصلا خوب نبود
یه سوال توی دوران جمع بندی میتونین هم سنجش امتحان بدین هم قلمچی؟ یعنی آزموناشون توی یه تاریخ نیستن؟بچه ها نظرتون راجع به سوالات سنجش و سطحشون چیه ؟
آزمونای اخیر قلمچی حتی
من بعد آزمون سوالاشو نگاه کردم . بعضی جاها نمایندگیا یه روز زودتر میگیرن امتحانو که بشه دوتاشونم دادیه سوال توی دوران جمع بندی میتونین هم سنجش امتحان بدین هم قلمچی؟ یعنی آزموناشون توی یه تاریخ نیستن؟
نه بنظر منم سنجش امسال سخته و آسون نیست .ولی سنجش امسال اصلنم راحت نیستا مخصوصا عمومیا !
یا شایدم راحته من اوضاعم داغونه
نظام قدیما کسی نظری نداره ؟
آره این کاری که قلمچی کرده انصافا خوب بود ، دمشون گرم