صوراسرافيل
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلى
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
من به صورت پیشفرض عقایدی که از اساس رد میشن رو در نظر نگرفتم.وگرنه این درسته که هر عقیده ای مقبول نیست.کمی کلی حرف زدم.@SinaDev
دو تاتونم با هم جواب میدم
۱. درسته ایشون به کسی بی احترامی نکردن
۲. من به طور کلی گفتم کلا به آتئستا زیاد توهین میشه و به شاهین هم به خاطر آتئیست بودن زیاد هیت میدن
۳.رپ زبان احترام نیست و هیچ وقت نبوده ولی این برخی رفتار های اگزجره شاهبن رو توجیه نمیکنه. ولی کسی که اعتقادات ضد اخلاقی داره (یه به قول خودش در یک دوره زمانی حداقل: اصلا اخلاق رو قبول نداده) نباید انتظار رفتار قابل قبول و محترم بود
۳.۵) اگه میتونی به همه اعتقادات احترام بزاری باید به اعتقادات ضد اخلاقی هم احترام بزاری! ( منظورم این نیست که باید این کار رو بکنی با حرف خودت برای خودت مثال نقض زدم)
۴. اینم. یکم حرف بیخودیه که بگی به هیچ عقیده ای نباید بی احترامی کرد شما یکی رو در نظر بگیر که فکر میکنه وجود تو داره زمینو به گند میکشه و خونت حلاله همچنان به عقیده اش احترام میزاری؟ فارغ از اینکه دو طرف میتونن تو مواضع و دیدگاه خودشون درست باشن (چه تو چه اونی که معتقده تو آدم کثیفی هستی) ولی در هر حال تو باز خوبی های خودتو میبینی همه اینطورین متقابلا اونم خوبی های عقاید خودشو میبینه
این دقیقا اتفاقی بوده که برای شاهین افتاده
حکم ارتداد یعنی هر مسلمونی آقای نجفی رو ببینه خون شاهین براش حلاله (تا جایی که من میدونم)
۵. من در هر حال نمیگم شاهین خوبه یا بده کلا نسبت دادن این دو تا لقب خیلی کار مزخرفیه نباید از آدما بت مثبت و منفی ساخت همه ناکاملی های خودشون و دارن و شاهینم از قاعده مستثنا نیست من معتقدم اگه بخوایم موسیقی رپ و بگردیم شاهین از معدود افرادیه که فلسفه ی خاصی (هرچند نا کامل و از نظر برخی نادرست) پشت حرفاش داره و این برای من صفت محترمیه
۶. شاهین بیشتر از اینکه تو آهنگاش به اسلام و سیاست اعتراض کنه به تابو های اجتماع به وسیله ی این دو اعتراعض میکنه (ارجاع داده میشه به آلبوم ترامادول و جنس سوم، و به ویژه ترک زهراب (که توش به وسیله ی نام زهرا به وضیعت اجتماعی اعتراض کرده) و حتی ترک نقی که به خاطرش حکن ارتداد گرفت).
۷. در ادامه ی ۵. برای روشنگری باید بگم شاهبن رو نمیشه روشنفکر حساب کرد! منظورم از فلسفه فلسفه شخصیشه و زمینه ای که داریم توش این فرد رو برسی میکنیم موسیقی رپ هست
۸. چطور میشه تو فروم نوجوانانه ای مثل سمپادیا که همه همسنیم و اطلاعاتمون در حد همه اکثرا فاز روشنفکری برداشت قبل از نسبت دادن صفت فکر کن لطفا!
حکم ارتداد شاهین حرف اسلام نیست حرف یک روحانیه.نمیشه روحانیت رو به دین تعمیم داد.و اگر هم حرف دین باشه بازم توهین به دین رو توجیه نمی کنه
و اره من هم نگفتم بیشتر حرفاش ضد اسلامه.بیشتر اجتماعیه اما حرف اجتماعی دلیل نمیشه که به عقاید یه عده توهین بشه
اینم نمیشه گفت که چون به اتئیست ها توهین میشه باید به دیندار ها هم توهین بشه
و اینکه اره ما روشنفکری اینجا نداریم اما جو روشنفکری چرا.البته منظورم در کل به شما نبود.