- توقیف شده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- رشته دانشگاه
- داروسازی
خوش مشرب و اجتماعی؟من؟ خب نه انچنان.تقریبا میشه گفت اصلا.قدمم به 160 نمیرسه حتی:-"استرسی احتمالا...خوش مشرب و اجتماعی...بچه درسخونی حداقل دغدغت خیلی درسو ایناست...با حوصله ای...تو تصوراتم قدت بلنده و لاغری...نمیدونم چرا...
آرومم تقریبا.ولی خب بعضی وقتا با توجه به اون جو موجود شاید شیطنت کنم و خب اره.زیاد و انچنان بروزش نمیتونم بدم یا نمیخوام بدم.@فاطمه 2005 خیلی منو یاد @Sobhan81 میندازی ، حضور خیلی فعالی داری و یطورایی همه چیز رو زیرنظر داری ؛ ولی شیطنت هات خیلی زیرپوستیه . طوری که انگار اصلا شیطون نیستی و خیلی آرومی
اووم.همیشه هم حس های بد نیست.خوب هم توشون هست.ولی خب هر طوری باشه ، در کل دوستشون دارم اون تصوراتمو ((:یه چیز هم که میبنی به شدت تصور سازی میکنی ( مثل همون عدد 1 و 2 ) شاید قدرت تصور بالایی داشتن خوب باشه ولی استرس و ترس ( در کل حال ناخوب )ی که بعدش داری نه بنظرم !
یه مهربونی خوب درونت داری (=
مهربونی؟(: نمیدونم.به قول بهار مهربون درون داری ولی فک میکنم نمیخوای زیاد بروزش بدی...
پوست خیلی روشن نیست حس میکنم یکمم متمایل به تیره اس
چشات قهوه ای
و کلا فیس متناسبی داری فکر کنم ( یعنی نه خیلی خوشگلی نه زشت و اجزای صورتت درکنار هم مناسبن )
پوست متمایل به تیره؟ نه خب.گندمی (؟) روشن هست.و چهره ی مهربون ، گرم و به نسبت زیبایی داری=)
اره.همیشه.حتی با خودمم گاها راحت نیستم (؟؟؟)توی بیان احساسات و خواسته های قلبیت راحت نیستی
درسته رکی یا حداقل تلاش میکنی رک به نظر بیای ولی بازم این ضعف رو توی وجود خودت حس میکنی
همیشه هم نمیشه گفت قصد خاصی ندارم.ولی معمولا همینه.البته قصد خاصی نداری
برای حفظ روابط،مجبورم اینکارو کنم.و خب اگر نکنم،مطمئنم چند روز بعدش بووم!میپاشه از هم((:هم زمان که میتونی برای بعضیا اهمیت زیادی قائل باشی و تو ذهنت بهشون توجه کنی، میتونی در ظاهر ایگنورشون هم بکنی.
نه.اتفاقا نمیتونم تشخیص بدم اصلاا(((((:این رو از این نظر میگم که توی یه سری موقعیت ها به خوبی تشخیص میدی باید چقدر جزئی نگر و ریزبین بشی، درعین حال خیلی جاها میدونی و تشخیص میدی که باید از زاویه بالا و دور تر و کمی کلی تر به قضیه نگاه کنی.
ساکت؟من؟نه اصلاساکته ب نظرم آرومه...تعداد دوستاش کمه...بچه درسخونه...یه بخش فان ِ شیطنت داره ولی زیر پوستیه و احتمالا در نگاه اول بهش نمیخوره ک شیطنت کنه...
اندکی تنبل شاید...
تصور ظاهریم هیچی ندارم ازش فقد فک کنم موهاش خیلی مشکی باشه...و سفید باشه صورتش...
با تضاد ها ارتباط خوبی داری؟؟
عزیزمعزیز دل ♡ اولین دوست دخترم با بقیه خوب ارتباط میگیری . درباره ظاهر هم که کلا این بخش از مغزم کار نمیکنه ، یعنی نمیتونم تصور کنم .(زشت نیست دوست دخترت تا حالا تو رو ندیده؟؟؟یه عکس بده جانم) .ولی بنظرم یکی از بزرگتریم اشتباهاتت این بود که رو من کراش زدیهنوز برام سواله رو چه حسابی؟؟
راجع به بخش آروم بودن پیش آدمایی که صرفا همکلاسیم هستن یا کمتر از بقیه دوست محسوب میشن : نهدرکل آدم آرومی به نظرم میای. ولی انگار در عین آروم بودنت، اجتماعی هستی. در نظرِ آدم هایی که زیاد باهات دوست نیستن یا صرفا به چشمِ "هم کلاسی"، "هم مدرسه ای"، "همسایه" یا از این قبیل نقش ها بهت نگاه میکنن، آدمِ آروم و متین و ساکتی هستی.
اهل پز دادن یا به رخ کشیدن و نشون دادن نکات مثبتت به مردم نیستی، گاهی نظرت رو میگی
خار تصورخب تو که دوستمی و تصور خاصی راجبت ندارم فرزندم
ظاهرتم که دیدم دیگه
باورکنید من فرصا میام یه هفته درس بخونم انقدر غر میزنم و پست میدم از درس خوندنم که فکر میکنید درسخونم وگرنه خیلی از برنامه های درسیم که فشاری هم نداشتن عقبم خیلی زیاد (=درس خون
کنار اومدن با موقعیت برام گنگه جمله ش (= توضیح بده بیشتر بعدا تا بیام جواب بدمخب به نظرم یه دختریه که با موقعیت ها کنار میاد . شاید بعضی وقتا خجالتی باشه/=