ساکته ب نظرم آرومه...تعداد دوستاش کمه...بچه درسخونه...یه بخش فان ِ شیطنت داره ولی زیر پوستیه و احتمالا در نگاه اول بهش نمیخوره ک شیطنت کنه...
اندکی تنبل شاید...
تصور ظاهریم هیچی ندارم ازش فقد فک کنم موهاش خیلی مشکی باشه...و سفید باشه صورتش...
با تضاد ها ارتباط خوبی داری؟؟
ساکت؟من؟
نه اصلا
تو فضای حقیقی تو جمع خانوادگی اره ولی غیراز این نه
تعداد دوستام هم نه بنظرم کم نیست
دلم میخواد درسخون باشم ولی این عنوان سفارشی به اندازه کافی توضیح دهنده همه چیز هست فکر کنم
والا نمیدونم درنگاه اول بقیه چی درون من دیدن (=
ولی خیلی شیطون نیستم
اندکی تنبل ؟ بیشتر (=
موهام هم نه خیلی مشکی نیست
صورتمم سفید نیست ( تو عکسا شاید سفید بیوفته بقیه دیده باشن ولی دراصل نه((= )
بخاطر اسمم و یوزرنیمم میگی تضاد رو ؟ توضیح بده بعدا تو بانگ بیشتر تا بتونم جواب بدم
ولی وقتی میخواستم تو سایت ثبت نام کنم با خودم گفتم همینجوری اگه نخوام یوزرم بهار باشه چی باشه ؟ زمستون اولین چیزی بود که اومد تو ذهنم
عزیز دل ♡ اولین دوست دخترم
با بقیه خوب ارتباط میگیری . درباره ظاهر هم که کلا این بخش از مغزم کار نمیکنه ، یعنی نمیتونم تصور کنم .(زشت نیست دوست دخترت تا حالا تو رو ندیده؟؟؟یه عکس بده جانم) .ولی بنظرم یکی از بزرگتریم اشتباهاتت این بود که رو من کراش زدی
هنوز برام سواله رو چه حسابی؟؟
عزیزم
نحوه ارتباط گرفتنم هم خب خیلی به آدمش بستگی داره
ولی کلا اره اگه مشکلی نداشته باشم اره
شما فقط لب تر کن چه عکسی میخوای ؟ ( سایت را به فساد بکشیم
) . جواب بخش کراش زدن رو هم تو بانگت دادم (=
درکل آدم آرومی به نظرم میای. ولی انگار در عین آروم بودنت، اجتماعی هستی. در نظرِ آدم هایی که زیاد باهات دوست نیستن یا صرفا به چشمِ "هم کلاسی"، "هم مدرسه ای"، "همسایه" یا از این قبیل نقش ها بهت نگاه میکنن، آدمِ آروم و متین و ساکتی هستی.
اهل پز دادن یا به رخ کشیدن و نشون دادن نکات مثبتت به مردم نیستی، گاهی نظرت رو میگی
راجع به بخش آروم بودن پیش آدمایی که صرفا همکلاسیم هستن یا کمتر از بقیه دوست محسوب میشن : نه
اشاره کردم اگه باهاشون مشکلی نداشته باشم آروم و ساکت نیستم پیششون
پز دادنو سعی ام بر این بوده شاید یه جاهایی از دستم دررفته دیگه
تو بحث هم اگه ببینم طرف مقابلم خیلی داره یه طرفه بحث میکنه نهایتا یه سوال ازش میپرسم و گوش میدم بهش (= خیلی سختمه ولی خب
خب تو که دوستمی و تصور خاصی راجبت ندارم فرزندم
ظاهرتم که دیدم دیگه
خار تصور
باورکنید من فرصا میام یه هفته درس بخونم انقدر غر میزنم و پست میدم از درس خوندنم که فکر میکنید درسخونم
وگرنه خیلی از برنامه های درسیم که فشاری هم نداشتن عقبم خیلی زیاد (=
خب به نظرم یه دختریه که با موقعیت ها کنار میاد . شاید بعضی وقتا خجالتی باشه/=
کنار اومدن با موقعیت برام گنگه جمله ش (= توضیح بده بیشتر بعدا تا بیام جواب بدم
اضافه میکنم : خب نه کنار نمیام درون خودم ؛ فقط دیگه ساکت میشم =)
خجالتی؟ نه والا خجالتی نیستم . به گفته دوست عزیزی من به جای اینکه یخم آب بشه یهویی تصعید شدم
----------
@hanita.ard ,
@Reyhan81 ,
@Sayuri ,
@froq ,
@sara-bu ,
@SARA.MA مرسی که تصوراتتونو گفتید بچه ها