@karen.m
بنظرم پر انرژیه،البته گاهی اوقات هم ممکنه زیاد بی حوصله بشه نظر دیگه ای ندارم/=
@zahra_a
بنظرم دختر مهربون و مسئولیت پذیریه و میتونه به خوبی کارا رو مدیریت کنه
@فاطیما
بنظرم یه دختر باحال و شوخه و مهربونه و سر حرفش میمونه اکثرا
@hosam.r
بنظرم آرومه و خیلی ادبی/= و اینکه درحال اینکه آروم و ساکته شیطنت هایی داره
@Sara.kh
بنظرم یه دختر درون گرا و مهربونه
@hanita.ard
به نظرم یه دختر اجتماعی و باحاله و راحت میتونه ارتباط برقرار کنه با دیگران/=
ممنون از مشارکتتون اول...
و اینکه آره سعیمو میکنم:)
خوشحال شدم بابت نظرتون...
خب، امیدوارم زیاد مجبور نشم سانسور کنم... ((:
@Sara.kh
سارا کا اچ :))) در نگاه اول، از اون دست شخصیتهای درونگرای مرموز و شاید حتی مغروری به نظر میرسه که آدم فکر میکنه ارتباط گرفتن باهاشون سخته، و همینطور از عکسهاش، به طرف القا میشه که حوصلهی هیچ چیز و هیچکسی رو هم نداره. :/
اما خب، نه اینطوری نیست. با وجود اینکه فکر میکنم درونگراست اما درونگراییش مانع از فعالیتش تو گروههای مجازی یا به طور کلی باعث انزوا و این حرفا نمیشه. در عمل، اعتمادبهنفس خوبی داره، رفتار دوستانه و صمیمانهای داره و زیاد خشک و جدی نیست. در روابط شوخطبع اما محتاطه. برای منطق بیشتر از احساس ارزش قائله. روی رعایت قواعد نگارشی و املایی حساسه و براشون ارزش زیادی قائله. از اینجا میشه اینطور برداشت کرد که کلا شخصیت قانونمدار و کمالگراییه و دوست داره همه چیز همونطور باشه که باید و هیچ انعطاف یا تخطی از قواعد رو تحت عنوان «حالا مگه چی میشه یا چه اهمیتی داره» نمیپذیره، منظمه و احتمالا مدیر خوبی باشه. میدونه میخواد چیکار کنه و به طور کلی، به حیطههایی که میخواد یا لازمه، اشراف کامل داره و موفقه. ترجیح میده کسی رو نرنجونه و مردمداره، به احساسات دیگران احترام میذاره و باید دوست خوبی باشه، آدمهارو گلچین میکنه. زندگی زیاد براش شیرین نیست، اما راهشو پیدا کرده و میدونه سعادتشو کجا جستوجو کنه و پشتش به هدفش گرمه. با آرزوی موفقیت در قدم آخر المپیاد..! (:
@melika.84
کمپیداست و دادهی زیادی ازش ندارم. (:
به نسبت یک آدم ۱۵ ساله، عاقل به نظر میرسه. تو نظر دادن از لفظ بهنظرم استفاده میکنه و چیزهایی رو بیان میکنه که نشون میده ذهنش درگیر تعریف یک سری مسائل انتزاعیه و میخواد تو بعضی زمینهها با خودش و دیگران کنار بیاد که اقتضای سنه و بسیار خوب. اجتماعیه و احتمالا درس محور اصلی زندگیشه. اتفاقات و اخبار تلخ روش تاثیر میذارن اما خب این تاثیرپذیری معمولا بعد از ۱۷ سالگی خیلی کمتر میشه.
@hanita.ard
فانتزیبازه و در واقع دید فانتزیای به وقایع داره، بخش احساسی ماجرا رو خوب میگیره. احساساتشو تو دلش نگه نمیداره اما لزوما به بقیه هم نشون نمیده. احتمالا از ایناییه که لای دفتراشون پره از روزمرهنویسی و کلا یهجوری محتویات ذهنشو ثبت میکنه. اجتماعیه و باید دوستهای زیادی هم داشته باشه و علاقهمند به فعالیتهای اجتماعی! با این وجود محتاطه و خیلی برونگرا نیست و خط قرمزهایی داره. احساس میکنم کمی زودرنجه و باید در برخورد باهاش احتیاط کرد! خستهست کلا :/ و نمیدونم این آیا همین خستگی کنکوری همهمونه یا بیش از اینها و کلیه. جلوی آدما از همون اول بر اساس پیشفرض ذهنی گارد نمیگیره اما خب احتمالا اگه بخواد میتونه رفتار سرد و خشنی داشته باشه. :/ گذشته رو رها نمیکنه و شاید کمی هم در گذشته زندگی میکنه، چیزهایی که قبلا اتفاق افتاده رو دوشش سنگینی میکنه. برای عشق ارزش زیادی قائله و احتمالا بتونه عاشقپیشهی خوبی باشه. شاید کمی سختگیر باشه در مورد مسائل مختلف.
@armin_att
تیپیکال جوان ۲۰ سالهی بلندپرواز ایرانی! به همین علت خیلیها اینجا باهاش همزادپنداری میکنن. فکر میکنم پس از ۱۸ سالگی یکدفعه یا به تدریج چشمش به روی خیلی چیزها باز شده و بابت کارهایی که نکرده، احساس ناخوشایندی داره و به همین علت با خیلی چیزها درگیره و کنار نیومده. تو پیدا کردن راه درست و مناسب خودش داره تقلا میکنه. از اونجایی که قرار شد سانسور نکنم، به نظرم میرسه با دیدن بعضی شخصیتهای خفن :/ دچار سرخوردگی و خودکمبینی شده (که خب درست نیست)، لذا نیاز به تایید شدن داره. به دنبال اثبات خودش به خودشه و فکر میکنه باید عمیقتر از اینی که هست باشه. احساسات قویای داره. احتمالا در آرزوی یک عشق حقیقی و رویایی باشه و شاید آهنگهایی که گوش میده و فیلمهایی که میبینه رو این مورد موثر بوده باشن و پرتوقع یا کمالگراش کرده باشن. دوستی با آدمهای بزرگتر از خودشو ترجیح میده. کلا حس میکنم تو دوراهیهای زیادی گیر کرده و خیلی نمیدونه چند چنده. به تنهایی، به انزوا و خلوت نیاز داره. احساس نیاز به استقلال و تجربهی هیجان زندگیای که خودش مسئول صفر تا صدش باشه درش خیلی زیاده. ریتم یکنواخت زندگی خیلی آزارش میده. آدم باحالیه و وقت گذروندن باهاش باید سرگرم کننده باشه.
به خودتونم گفتم واقعا از اینهمه شناخت درست شگفت زده شدم تقریبا همش درسته فانتزی بازم ...
احساساتمو به یه تعداد محدودی خیلی راحت بروز میدم ولی خب نه با همه راحت نیستم...
اره واقعا کلی یادداشت و نوشته میتونید همه جا ازم پیدا کنید...تو جزوه دوستام ...لا ب لای کتابام...استیک نوت های مختلف گوشه گوشه خونه و غیره...
اجتماعیم ولی الان دایره ارتباطیم نسبت ب قبل کمتر شده ...
آره خط قرمز دارم قبلا بهشون بی توجه بودم ولی با توجه ب یه سری اتفاق الان سختگیر تر شدم نسب بهشون...
زودرنجم ولی کم پیش میاد ناراحتیمو بروز بدم بیشتر سکوت میکنم و یه جایی یهو چوب خط شخص مقابلم پر میشه و یهو همه ارتباطاتمو باهاش قطع میکنم و دیگه باهاش هیچ ارتباطی نمیگیرم...
تا دلتون بخواد خستم
اصن یه روز دارم تو هفته که فقد باید خسته باشم هیچ کاری نمیکنم و ب بطالت میگذرونم
آره از یکی خوشم نیاد یا اذیت بشم یه خرده جدی و عصبی میشم...
آه من خیلی وقتا گفتم با خاطرات زندم واقعا یه وقتایی فقد خاطرات منو زنده نگه میدارن و اره گذشته برام مهمه به هر حال منِ الان ساخته اتفاقات گذشتم و برام مهمن الان یه سری چیزا کم اهمیت شدن ولی بازم برام اهمیت داره گذشته...
برای عشق واقعی احترام و ارزش قائلم خیلی زیاد ولی اینکه عاشق پیشه خوبیم رو نمیدونم اینو خودم نباید جواب بدم
در ضمن آدم شناس خیلی خوبی هستی
و ممنون از مشارکتت
خوشحال شدم :)
راستی مجبور ب سانسور کردن توضیحاتتون در مورد من شدین؟؟
@hanita.ard فکر کنم :
یه دختر پر از احساسات که همونطوری که خودش برای احساسات طرف مقابلش ارزش و احترام قائله ، این توقع رو از اون فرد هم داره
تو صحبت اولت با افراد سعی نمیکنی خیلی الکی مهربون جلوه بدی خودتو ولی در عین حال خوب صحبت میکنی . حس میکنم اگه یکم بگذره و صمیمی تر بشی ، خیلی با محبت رفتار میکنی
دیگه...
اها بنظر آدم مظلومی نمیای و میتونی خوب حق خودتو بگیری
ظاهری هم که یه دختر لاغر با پوست روشن و چشای قهوه ای ( تیره نه )
ممنون بابت مشارکتت از حضورت خوشحال شدم...
پر از احساس؟؟آره تا یه حدی توقع دارم ولی میتونم یه نفرو از دور خیلی دوس داشته باشم بدون اینکه حتی اون ادم منو بشناسه برای همین خیلی فک نمیکنم توقع داشته باشم ک احساسی ک دارم متقابل باشه یا کارام بهم برگردونه بشه
میشه گفت در حدی ک بهم بی احترامی نشه و توهین و آسیب برام کافی باشه ... (هرچند این کم چیزی نیست خودش کلیه ک ی نفر بهت بی احترامی نکنه و اینا)
بقیه نظراتتون درسته
ی خرده تا پارسال رودروایسی داشتم واسه گرفتن حق و اینا ولی الان خیلی کم شده...
لاغر هسدم نسبتا ولی پوستم روشن نیست
یعنی سفید نیستم خیلی
سبزم نیستم...
گندمی(؟) یه چیزی تو این مایه ها...
اتفاقا قهوه ای تیرست چشمام
...
@hanita.ard
به قول خودت من باید تصور کنم که نمیشناسمت تا تصورت کنم(
)
چطور میشه تصور کرد نمیشناسمت در حالیکه میشناسمت؟
@Sara.kh
اونقدری که فک میکردم پوسته سختی نداری
دختر قویای هستی احتمالا خیلی توانایی خویشتن داری بالایی داری خودساخته مستقل ..احتمالا زود رنجی اما به روی خودت نمیاری ...گاهی هم زود قضاوت میکنی
ظاهر هم که دیدمت دیگه
جوابشو بعد بهت میدم که چطور میشه...
:)
@armin_att به نظرم قدش بلنده و لاغره به نسبت :)
درونگرا و مرموز به نظر میاد و درسخون و نمره های خوب دانشگاه
))تقریبا شاید با اهنگاش زندگی کنه
..خیلی نمیشناسمش کلا
@hanita.ard از ظاهر نمیگم که به اندازه کافی جذابه و خیلی خوب جوانب کارایی که میخواد کنه رو میسنجه سعی میکنه تا حد امکان بقیه رو اذیت نکنه و وقتی ناراحته واسه خودش دیوار میکشه به تیپ و ظاهر اهمیت میده و استایل ها رو خوب میشناسه و خوشبینه
...
@Sara.kh رویاهای بزرگی تو سرشه و تلاش هم میکنه براش اما گاهی ناامید میشه و اعتماد به نفسشو از دست میده گاهی هم شاید نتونه منطق و احساسشو از هم جدا کنه اینو از روی بحثا توی تاپیک اعتقادی و اینا میگم همیشه ازش تو ذهنم به عنوان دماغ خوشگل (خوش فرم )یاد میکنم چون اولین عکسی که دیدم ازش یه جایی محو بود که صورتشم خیلی مشخص نبود و اون موقع به نظرم دماغش خیلی زیبا بود :)بعد اون اوایل که تو سایت ح ب هاشو میخوندم همش فک میکردم که یه دیواری داره دور خودش که خیلی سخت و محکمه و اصن نمیشه واردش شد و دوست شد باهاش اما بعدش فهمیدم اگه با یکی حال کنه اصن رفتارش فرق داره
و اینکه فک میکنم درونگراست
...ــ
همرو درست گفتی نسیم
ولی میگم تو زیادی از من تعریف میکنی:)
هندونه ها سنگینی میکنن
جوانب کارا رو مسنجم ولی بازم خریت بسیار دارم
از تخصصامه گند زدن
بابت مشارکتت خیلی ممنون
:)
@Sara.kh
انسانی کوشا، مستقل، قوی...
و البته مصمم و با اراده که یاد گرفته رو پای خودش وایسه .
درون گرا و شاید خجالتی [یخش باید آب شه
] و البته در ظاهر منطقی ( شاید بشه گفت یه لایه احساس پشت منطقش نهفته ست ).
با کار های گروهی راحت کنار میاد ولی تنهایی رو بیشتر دوست داره و بلده ! از لحاظ سلیقه هم ،یحتمل سادگی رو ترجیح میده... (((=
@hanita.ard
تلفیقی از سادگی و شلوغی ، فانتزی ،یواش ،محتاط [به این شکل که قبل از هرکاری خوب فکر میکنه ،تا بعدش پشیمون نشه ] ؛ هنرمند و اهل شعر،به دور از حاشیه و آروم :)
@melika.84
«با جمع بودن» رو به« تنهایی» ترجیح میده ، اهل ارتباط برقرار کردن ، تلاشگر ، خلاق ،صبور ، در حال شناختن خود !
نمیدونم چرا ولی توی تصوراتم «ته تغاری»ای !!! ((((=
@armin_att
سنتی/کلاسیک و در عین حال آپدیت ، خوش سلیقه ،بی حاشیه و ریلکس ( ظاهری آرام دارد باطن طوفانی اش !) ، شاید بشه گفت که داری خودتو پیدا (تر!!) میکنی و از یه پیله میای بیرون ^^
ّ.
تا اونجا ک گفتید یواش درست بود منظورتونو از یواش نفهمیدم
محتاط سعی میکنم همه احتمالاتو در نظر بگیرم ک سوپرایز نشم
ولی تهش کاری رو میکنم ک دلم میخواسته و انتخاب اولم بوده حتی ب غلط...
و عواقبشم قبول کردم همیشه
حتی اگه بسیار سخت بوده...
هنرمند نیستم خیلی ولی عاشق هنرم
شعر خیلی دوس دارم
اصن نمیتونی منو تو دسته آدمای اروم بزاری
گفته شده وقتی من یه جایی باشم تا ۱۰۰ کیلو متریش هر اتفاقی بیافته یا کار من بوده یا ب من ربط داشته
فک نکنم حاشیه داشته باشم شایدم داشته باشم ولی خب ای دونت کِر...
خیلی ممنون بابت مشارکتتون خوشحال شدم از نظراتتون :)
از من زیاد انتظار نداشته باشین :) جز با پستاتون چیزی دستگیرم نشده ...
بیشتر چیزهایی که در اولین برخورد به ذهنم رسیده میگم.
احتمالا اشتباه زیاد داره.
@Sara.kh
اکثرا به درونگرایی اشاره کردن و به نظر منم درونگرایی. البته فکر میکنم یه بخشی از رفتارهات که میشه ازشون نمودِ درونگرایی گرفت به خاطر به عقیدهی ثابتی نرسیدنته نه به خاطر تیپ شخصیتیت.
موفق! پرتلاش ولی گاهی بیاعتماد به نفس. شاید هم بیاعتماد به نفسی نیست و کلا بشر رو موجودی حقیر و پست میدونی و گاهی این عقیده، نگرشت به خودت رو هم به عنوان یه بشر تحت تاثیر قرار میده.
اوایل به نظرم آدمی بودی که احتمالا آدمهای جدید رو پس میزنه ولی الان کمتر همچین حسی نسبت بهت دارم.
آتئیست بودنت هم که نیازی به گفتن نداره!
اولین مواجههم باهات تاپیکی بود که در مورد مرگ و زندگی و چرایی زندگی زده بودی(اسمش دقیق یادم نیست) و فکر کنم هنوز پیشنویس چیزی که نوشته بودم اونجا ذخیره باشه! ذهن من هم تاحدودی درگیر همچین موضوعی بود اون موقع و حس مشترکی داشتم باهات.
@melika.84
غیر متعصب! احتمالا تو خانوادهی متعصبی هم بزرگ نشدی و خانوادهت عملا بهت آزادیهایی دادن.
خودساخته. از اون آدمایی که درون خودشون میتونه انگیزهی عمل بهشون بده و خودشون رو نیازمند کس دیگهای نمیدونن.
از اون شخصیتهایی هستی که روی کاری که انجام میدی حسابی فکر میکنی. شاید گاهی همین زیادی فکر کردنت اذیتت هم کرده باشه ...
پستت تو تاپیک «شعر؛ متعهد یا آزادانه؟» خوندم همون موقع و به نظرم جالب اومد. تقریبا باهات موافقم!
@hanita.ard
برونگرا. اجتماعی. اهل ابراز احساسات
به نظر میاد حد و مرز روابط رو میشناسی و روابط سالمی داری. با خودت هم تقریبا در صلحی.
و بسیار مهربان!
@armin_att
در حال ایجاد توازن بین شخصیت و عقایدش.
اهل موسیقی
احساسات نسبتا عمیق
خودقضاوتگر
در مورد درونگرا یا برونگرا بودنت نمیدونم چی باید بگم.
شاید یه درونگرای غیر منزوی ...
آه مرسی از مشارکتتون چقد این شخصیتی ک تعریف کردید کیوته کاش اینجوری باشم واقعنی
سعی میکنم این ویژگی هارو داشته باشم وری نمیدونم چقدر موفق بودم...
از همتون ممنونم :)