- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سیرجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
فصل آزمون خوبه بعنوان جامع شیمی ازالان کارش کنم؟
جامع شیمی چی معرفی میکنید؟
جامع شیمی چی معرفی میکنید؟
سلام برای تست پایه کتاب قرمز رنگ پینوکیو جامع ماز خوبه به نظر منسلام من ی کتاب تست برای زیست پایه میخوام میخوام ذهنم برای تست باز شه میکرو به نظرم بیش تر به جزییات اهمیت داده بود خلاقیتی و تنوع خاصی من ندیدم حالا از نظر هر کس فرق میکنه
نشر الگو دوازدهم دارم خیلی خوشم میاد ازش اونم به خاطر سوال هایی ک ذهن ادم باز میشه
برای پایه نشر الگو بگیرم یا نه ؟ پرس و جو کردم میگن خیلی غلط داره
کلا چه کتابی خوبه برای درصد بالا
بنظرم از لحاظ سطح میکرو از همه شون بالاترهمن برای شیمی میکرو کار میکنم و متوجه شدم تو همین مبحث صابونا، مبتکران حداقل یه صفحه تستای حل مسئله ای داده ولی میکرو همچین چیزی نداشت! نمیخوام هم باز کتاب بخرم. به نظرتون چه کار کنم؟ یعنی در همه زمینه ها میکرو اینجور کمبود داره؟
میتونم خیلی سبز از یکی بگیرم، اون چطوره؟ میکرو کار کنم یا خیلی سبز؟ کدوم بهتره؟
من دینی رو مثلا دیدمبچه ها فرق کتابای جامع با کتابای پایه به پایه چیه؟! من هیچ کتاب جامعی ندارم . لازمه که کتاب جامع بگیرم؟
چرا اول میکرو؟حسابان آی کیو پلاس درسنامش عالیه و تستاشم متنوعه امسال با اسم آی کیو تجدید چاپ شده و همون چاپ پارساله که فقط کنکور 99 و کلیدش رو بهش اضافه کردن که بهتره چاپ سالای قبلشو بگیرین.
تست هاش ایده داره ولی خب یه چند تا غلط ریزم توش بود.ولی درکل خوبیاش به بدیش می چربه.
تو درجه بندی اول فیزیک میکرو بعد خیلی سبز بعدم سه بعدی نشرالگو که خیلی آبکیه
سفیر خرد خیلی کامله . طوری که من واقعا حوصله ندارم همشو بخونم . بنظرم برای دینی خیلی رو کتاب کار حساس نباش چون اصلش همون کتاب درسیهبرا دینی پیشنهادتون چیه؟ من خیلی میشنوم میگن سفیرخرد ولی نمیدونم توش چطوریه.
میکرو و خیلی سبز واسه ریاضی (حسابان)و فیزیک جزو منابع سطح پایین هستند.چون سطح سوالاش به کنکور نزدیکتره و سخت تر از خیلی سبزه
درسنامه های الگو خوب نیستن زیاد خبجفت کتابارو دیدم نمیدونم نظرت دقیقا برعکس منه گیج شدم.
درسنامه حسابان الگو خیلی بد و سرسری نوشته شده.تستاش چطوریه؟
موافقم ولی قبول داری خیلی خلاقیتن و معمولا خیلی شبیه کنکور نیستن؟ به نظرم برای شروع کتاب خوبیه چون ذهن ادم و درگیر میکنه و ادم مفهومی مطلب و میگیره . اما خیلی سبز و میکرو هم کتابای بدی نیستن تقریبا میشه گفت هم سطح کنکورندرسنامه های الگو خوب نیستن زیاد خب
تستاش خیلی خوبن ولی
من منبع اول حسابانم بخاطر مدرسه خیلی سبزه اصنموافقم ولی قبول داری خیلی خلاقیتن و معمولا خیلی شبیه کنکور نیستن؟ به نظرم برای شروع کتاب خوبیه چون ذهن ادم و درگیر میکنه و ادم مفهومی مطلب و میگیره . اما خیلی سبز و میکرو هم کتابای بدی نیستن تقریبا میشه گفت هم سطح کنکورن
pdfش رو دانلود کن،بعد از اینکه تستای میکرو رو زدی واسه اطمینان برو تستای مبتکرانو چک کن از همون مبحثا، اگه چیز جدیدی دیدی حلش کنممنون که جواب دادی
خب من که نمیدونم چه صفحه هایی نیازه و کمه در هر صورت میتونم pdfشو دانلود کنم ممنون ولی تشخیصش مشکلمه مثلا همین صابونا من فکر نمیکردم اینقدر مسئله داشته باشه
بهمن آبادی به نظرم خوبهخب از اونجایی ک دبیر دینی امسالمون کاملا در تضاد با پارسالیه و هیچییی نمیتونم بفهمم
ی کتاب معرفی کنید برا دینی 12 که عملا نبود معلم و پوشش بده و خلاصه یاریمون کنه دیگه
+میگن بهمن آبادی و خ سبز بهترین گزینه ست
اگه نظرتونه کدوم بهتره؟
فیزیک خیلی سبز چی؟ یعنی سطحش از میکرو و الگو پایین تره؟
بچه ها برای حسابان چه کتابی میزنید؟
برای فیزیک کنکور اگر دنبال درسنامه و تست های استاندارد هستید ، از کتاب میکروطلایی گاج استفاده کنیدبحث راجع به منابع کنکور ۱۴۰۰
سلام،بنظرتون از الان فصل آزمون یا موج آزمون شیمی پایه رو کار کنم(یکیشو) اشتباهه؟
کلا بزارمشون واسه جمعبندی؟