Parmidapxo
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین ۱
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
سلام بچه ها. من سال ۱۴۰۱ کنکور دارم و با وضعیت پیش اومده دهم هیچی نخوندم. یعنی در حد زیر صفرم و تابستون هم از فرصتی که داشتم استفاده نکردم. خلاصه الان یازدهمم و میخواستم تو انتخاب منابع کمکم کنید. تصمیم دارم اگه خدا بخواد همین امسال هر چی وقت اضافه آوردم بشینم دهم رو بخونم بلکه به یه جایی برسم. یه سری کتاب کمک آموزشی از دهم دارم که البته فکر میکنم سطحشون به نسبت پایین باشه و درواقع پیشنهاد دبیرام بودن. بین چند تا منبع الان موندم. من شیمی دهم رو خیلی سبزش رو دارم. امسال هم بهمون گفتن خ.س بگیریم ولی مثل اینکه سطحش خیلی از مبتکران پایین تره. میخواستم ببینم اگه بخوام یه کتاب شیمی پایه رو بگیرم، موج آزمون نشر الگو بهتره یا میکرو؟ تو فیزیک هم همین مشکل رو دارم. دوبار هرسال بهمون خ.س پیشنهاد شده. در این درس هم بین موج آزمون و میکرو کدوم رو انتخاب میکنید؟
اگه پیشنهادی چیزی هم دارین که من چجوری درس بخونم که موفق شم یا هر پند سازنده دیگه ای لطفا بهم بگین چون من خیلی الان دارم بیراهه میرم و مشاور هم ندارم که بهم کمک کنه.
با سپاس
اگه پیشنهادی چیزی هم دارین که من چجوری درس بخونم که موفق شم یا هر پند سازنده دیگه ای لطفا بهم بگین چون من خیلی الان دارم بیراهه میرم و مشاور هم ندارم که بهم کمک کنه.
با سپاس