- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
میکرو و خیلی سبز کتابای خوبی هستن +آزمونهای ماز هرچقدر هم بررسیش وقت ببره می ارزهاگه منبع اولمون میکرو باشه برای منبع دوم چی پیشنهاد میدین?
میکرو و خیلی سبز کتابای خوبی هستن +آزمونهای ماز هرچقدر هم بررسیش وقت ببره می ارزهاگه منبع اولمون میکرو باشه برای منبع دوم چی پیشنهاد میدین?
این مورد (فیزیک) واقعا به خودت بستگی داره.بالاخره من نفهمیدم چی بخرم ؟ یکی میگه خیلی سبز ، یکی میگه الگو ، یکی میگه نه الگو بده میکرو ، ...
من اگه بخوام یه کتاب فیزیک دهم با درسنامه کامل و تستای قوی بگیرم، چی باید بخرم ؟(فقط یک منبع )
اگه بستگی به سطح داره ، فک کنم سطحم بالا باشه!![]()

مرسی نمیدونستم میشه -_-پست قبلیتون رو ویرایش کنید و این پست رو حذف کنید :)
خیلی سبزدوستان عربی جامع چی خوبه که درسنامه قوی و خوبی داشته باشه؟
برای ریاضی سه سال جامع میخوام و برای فیزیک کتابی که بدون درسنامه باشه و فقط تست سال دوازدهم داشته باشهبرای ریاضی و فیزیک دوازدهم پیشنهاد تون چیه ؟
میکروطلایی خوبه . یه کتاب جامع که همه ی مباحث رو بصورت موضوعی پوشش میدهدوستان عربی جامع چی خوبه که درسنامه قوی و خوبی داشته باشه؟
سلام من دوستم که امسال کنکور داده بود میگفت فقططططط مبتکران بزنبرای شیمی ، تعریف نشر الگو رو هم زیاد شنیدم ،
میگن شیمی مبتکران واجب ( بهمن بازرگان ) تستاش زیاده و خارج کتاب درسی هم زیاد نوشته
ولی نشر الگو درس نامه مختصر و مفید با تست های استاندارد و کنکور محور و کلاس های درس توی پاسخنامه داره(در حقیقت درسنامه س)
لطفا هرکی در این زمینه اطلاعات داره ، منو راهنمایی کنهکدوم بهتره؟
ادبیات هفت خوان هارو بزن اگر درس به درس میخوای بزنی{که کار غلطیه}جامع خیلی سبزدوستان برای تست ادبیات یازدهم چی پیشنهاد میدین?
و اینکه دبیرمون با ما شیمی خیلی سبز رو قراره کار کنه به نظرتون کامله یا منبع دوم بگیرم?

.الگو چرت و پرته.خیلی سبزم زیادی آسونه.اگه اصرار داری دو منبعی بری اول خیلی سبز بزن بعد مبتکران.ولی همون مبتکران هم به تنهایی کافیه سلام دوستان
برای شیمی دهم، من میخوام از الگو به عنوان منبع دوم استفاده کنم
منبع اول مبتکران بهتره یا خیلی سبز ؟
میشه منابع برتر برای ادبیات (هم درس به درس هم موضوعی)، زبان و عربی دهم رو بگین
ممنون
با همهههههههههههههه فصل های زیستفصل گوارش زیست دهم با کدوم فصل های زیست مرتبط میشه؟
شیمی مبتکران بگیر و عاااالی بخونش . فک نمیکنم به منبع دیگه ای نیاز داشته باشیسلام دوستان
برای شیمی دهم، من میخوام از الگو به عنوان منبع دوم استفاده کنم
منبع اول مبتکران بهتره یا خیلی سبز ؟
میشه منابع برتر برای ادبیات (هم درس به درس هم موضوعی)، زبان و عربی دهم رو بگین
ممنون
با همه جا !فصل گوارش زیست دهم با کدوم فصل های زیست مرتبط میشه؟
چون یکم که با فیلم جلو بری راه میوفتی و شاید از یه مدتی به بعد دیگه به فیلم نیاز نباشه پس بهتره هزینه اضافه ای بابت کتاب داده نشه ( منظورم از هزینه اضافه اینه که باید یه کتاب تست کنکوری و اینا داشته باشی دیگه و اگه بخوای یه کتاب کار دیگه هم برای فهمیدن اولیه بهتر داشته باشی خب ... مگه اینکه مجبور بشم واقعا)میگفتید با چی ترکیب نمیشه هم خیلی به جوابی نمیرسیدفصل گوارش زیست دهم با کدوم فصل های زیست مرتبط میشه؟

جامع ریاضی خیلی سبز سطحش متوسطه و برای یادگیری مفاهیم و یا حتی مرور خوبه . البته بهتره یک منبع سخت هم ادم کنارش داشته باشه . برای فیزیک هم میکروی جامع هست که فقط تسته و تعداد تستاش هم خیلی زیادهبرای ریاضی سه سال جامع میخوام و برای فیزیک کتابی که بدون درسنامه باشه و فقط تست سال دوازدهم داشته باشه