کنکور منابع کنکور ۱۴۰۰

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
سریعا پشیمون شدم ! ولی فکر میکنم که کتاب ازمونی براش خوب باشه.
میدونین، کلا ادبیات یه درسیه که نظر طراح توش خیلی مهمه مخصوصا قرابت یا ارایه؛ برای همین، شما ۱۰ تا کتابم داشته باشی فایده چندانی نداره! همون یه کتاب بسه.
اما ازمون زیاد بزنی به افزایش سرعتت قطعا کمک میکنه.
What the hell you think guys?!:D

موافقم
یادمه یکی از بچه ها میگفت حدود ۳۰۰۰ تست قرابت بعد عید کار کرده بود ولی نتیجه دلخواه اش رو نگرفته بود مشکل ۹۰ درصد بچه ها واسه قرابت درست نخوندن شعرهاست

موافقم
یادمه یکی از بچه ها میگفت حدود ۳۰۰۰ تست قرابت بعد عید کار کرده بود ولی نتیجه دلخواه اش رو نگرفته بود مشکل ۹۰ درصد بچه ها واسه قرابت درست نخوندن شعرهاست
من نمیدونم چرا ولی فک میکنم یکم درک ادبی ی چیز ذاتیه

من دهمی هستم ، تجربی ، تازه اول جاده کنکورم ، صفر کیلومتر !!!
ولی پایه قوی ای دارم و نهم پیشرفت زیادی کردم و تونستم تکمیل ظرفیت سمپاد دهم (8 نفر !!) قبول بشم
برای کتاب کمک درسی تحقیق کردم از اینترنت و سایت ها ، برای اکثر درسا کتاب انتخاب کردم ولی تو بعضی درسا اختلاف
نظر سایت های مختلف زیاده ، به نظر شما برای درس های زیر چی بخرم ؟
فیزیک - شیمی - ادبیات - زبان

بچه های ریاضی ( اگه هنوز منقرض نشدیم)
تست آمار که سطحش بااا باشه از چی بزنیم؟

سلام نه هنوز نشدیم:))
یه کتاب جامع خیلی سبز هست.مشترکا واسه گسسته و آمار.من میزنم خوبه .
الگو و مهروماه رو هم من شنیدم ولی ندارم.

آخرین ویرایش:
من دهمی هستم ، تجربی ، تازه اول جاده کنکورم ، صفر کیلومتر !!!
ولی پایه قوی ای دارم و نهم پیشرفت زیادی کردم و تونستم تکمیل ظرفیت سمپاد دهم (8 نفر !!) قبول بشم
برای کتاب کمک درسی تحقیق کردم از اینترنت و سایت ها ، برای اکثر درسا کتاب انتخاب کردم ولی تو بعضی درسا اختلاف
نظر سایت های مختلف زیاده ، به نظر شما برای درس های زیر چی بخرم ؟
فیزیک - شیمی - ادبیات - زبان
فیزیک خیلی سبز
شیمی مبتکران بهمن بازرگان درسنامه و تستهای خوبی داره
فارسی خیلی سبز --- اگه از الان موضوعی هم کار کنی خیلی بهت کمک میکنه . (موضوعیهای هامون سبطی واقعا خوبن )
زبان مبتکران شهاب اناری

سلام.
برای دهم تجربی، برای کسی که بخواد کلا پایه‌ای یاد بگیره و تستهاش سطح بالا و سخت باشند چه کتاب‌هایی مناسب ه؟

زیست
شیمی
ریاضی
فیزیک
ادبیات
زبان
عربی

اگه برای توضیح آموزشی و تست سخت منابع متفاوت باشه هم ممنون میشم معرفی کنید.

و اینکه آزمایشگاه علوم هم تو کنکور هست؟!

برای آمار تست سطح بالا نیازت نمیشه...
من خودم سیر داشتم ولی الان برای گسسته میکروطلایی جامع گرفتم میبینم همون تستای سیره فقط سوال های ساده ترش رو حذف کرده...
اگر میخوای همون گسسته و آمار میکرو طلایی رو بگیر ...
ولی من خودم بقیه کتابا رو چک نکردم بازم خواستی پرس و جو کن...

سلام.
برای دهم تجربی، برای کسی که بخواد کلا پایه‌ای یاد بگیره و تستهاش سطح بالا و سخت باشند چه کتاب‌هایی مناسب ه؟

زیست
شیمی
ریاضی
فیزیک
ادبیات
زبان
عربی

من درسای مشترکو میتونم بگم.
ریاضی الگو خوبه ولی اگه میخواد پایه ای تر کارکنه مهروماه بزنه.خیلی سبز رو من زیاد دیدم به تجربیا بدن.ولی خیلی سبز و مهروماه آسونن..شیمی مبتکران که واقعا نیاز به توضیح نداره..فیزیک من الگو و نردبام داشتم پارسال خوب بود. نردبام واسه منبع تک خوب نیست ولی.تعداد تستاش کمه. الگو هم خوبه .هم تستاش زیاده.هم هرجور سطح تستی داره.
زبان درک مطلب و تست مبتکران اناری خوبه.ادبیات اگه میتونه موضوعی بخونه سبطی آرایه و قرابت .البته چون تستاش کمه یه منبع تست دیگه مثل الگو یا خیلی سبز باید کنارش داشته باشه.
عربی هم من جامع سه پایه خیلی سبز داشتم.ولی میکرو و مهروماه رو هم تعریفشو شنیدم.
زیستم که ماشالا تجربی زیاده توسایت .:))

خیلی سبز تستای باحالی داشت
البته درسنامه اش یکم مطالب اضافه داره که مشکلی نیست میشه اونا رو همینجوری یه دور از روشون خوند بدون اینکه هدف حفظ کردن باشه

شیمی مبتکران چاپ جدیدش اومد یا هنوز همون کتاب "ویژه کنکور ۹۹" تو بازاره؟
-----
ما دبیر عربیمون خیلی جالب نیست . یه کتابی که هم درسنامه‌ش خوب باشه هم تستاش سراغ ندارین؟ لازم به ذکره که پارسال برای دهم خیلی سبز گرفتم ولی درسنامه‌ش چنگی به دل نمیزد :-''

سلام.

زیست خیلی سبز
شیمی مبتکران واجب+میکرو
ریاضی خیلی سبز تست+نردبام
فیزیک خیلی سبز یا الگو + نردبام ( به جای نردبام سه سطحی هم خوبه)
ادبیات خیلی سبز یا الگو یا سیرتاپیاز دهم تک پایه درس به درس (اگه تونست بخش اول تناسب مفهومی دریافت رو هم بخونه)
زبان خیلی سبز دهم
عربی خیلی سبز یا سیرتاپیاز دهم

شیمی میکرو بهتر نیست؟ :-" @ehsan.AK @GlassMind
من یادمه برای زیست دهم میگفتن الگو @زمستون @NEURAE
من میکرو نداشتم نمیدونم.ولی مبتکران تستاش شمردنی زیاد داشت اگر احیانا موقع خوندن نکته ای از چشمت میفتاد تو تستاش بود.درس نامشم واسه کسی که معلم نداره تقریبا همه چیو پوشش میداد.
فقط مشکلش تستای زیادش بود که اونم vit و دسا که مشخص کرده بود تا یه حدی مشکلو حل میکرد

درباره شیمی که توضیح دادن اما درباره زیست: :-"
نشر الگو کتاب زیستش غلط زیاد داره و اعصاب خردکنه ، کسایی زیستشون خوبه میکرو بگیرن بقیه هم خیلی سبز ، اگرم کسی ضعف پایه‌ای داره توی زیست(یعنی زیستش خیلی خیلی داغونه ) میتونه فاگوزیست بگیره که درسنامه‌ی خیلی زیادی داره

شیمی مبتکران چاپ جدیدش اومد یا هنوز همون کتاب "ویژه کنکور ۹۹" تو بازاره؟
-----
ما دبیر عربیمون خیلی جالب نیست . یه کتابی که هم درسنامه‌ش خوب باشه هم تستاش سراغ ندارین؟ لازم به ذکره که پارسال برای دهم خیلی سبز گرفتم ولی درسنامه‌ش چنگی به دل نمیزد :-''
تو فروشگاه سایت اون ویژه ۹۹ هنوز هست.فک کنم چاپ جدید نیومده.
مگه چاپ جدید تغییری داره؟امسال که هیچی تغییری نکرده.

دوستان برای تست ادبیات یازدهم چی پیشنهاد میدین?
و اینکه دبیرمون با ما شیمی خیلی سبز رو قراره کار کنه به نظرتون کامله یا منبع دوم بگیرم?

سلام رفقای گلم امیدوارم حالتون عالی باشه-اگر کسی مایل به مطالعه رقابتی هست بیاد پیام خصوصی...در موردش صحبت کنیم

برای شیمی ، تعریف نشر الگو رو هم زیاد شنیدم ،
میگن شیمی مبتکران واجب ( بهمن بازرگان ) تستاش زیاده و خارج کتاب درسی هم زیاد نوشته
ولی نشر الگو درس نامه مختصر و مفید با تست های استاندارد و کنکور محور و کلاس های درس توی پاسخنامه داره(در حقیقت درسنامه س)
لطفا هرکی در این زمینه اطلاعات داره ، منو راهنمایی کنه :RedHeart کدوم بهتره؟

بستگی به طرف داره...اگه شیمی ادم خوب باشه و زود بگیره خب یک کتاب خوب تست کافیه . اما اگه مثل من شیمی رو دیر بگیره باید دنبال درسنامه درست و حسابی باشه که مبتکران خوبست بسیار

آقا یه فیزیک دهم رو هم راهنمایی کنید ، منابعم کامل میشه !
ممنون از دوستانی که راهنمایی و کمکمون کردن :RedHeart

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا