کنکور منابع کنکور ۱۴۰۰

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
ده و یازده میکرو و یازده خیلی سبز
قصدم این بود که امسالم اول خیلی سبز بعد میکرو بگیرم اما زیاد از میکرو تعریف نشنیدم و ازونطرف همه تعریف مبتکران رو میکنن.:|
@Sobhan81 بنظرم حتا سوالای شیمی کنکور ۹۸ رو هم کاور نکنه،چه برسه به بقیه:)))
[/QUOTE]
من خودم دوازدهم خیلی سبز زدم ولی با این کنکوری ک دادیم برا ۱۴۰۰یا فک کنم کافی نباشه

به همتون واسه شیمی فصل ازمونو پیشنهاد میکنم بعنوان منبع تکمیلی. تازه دیدمش. منبع فوق العاده ایه

بچه ها :-"
من جزوه های آقاجانی رو دارم، سوال های کنکور رو از سال ۸۸حل کرده تا ۹۶ و سوال های آزمون های آزمایشی گاج و قلمچی و گزینه و بعضا سنجش.
خدایی دیگه به درد نظام جدید ها نمیخوره؟ :)) اگر به درد خورد احیانا بهم پ.خ بدین تا بفرستم ^^

برا شیمی و فیزیک اول آبی قلمچی.
بعدش شیمی خیلی سبز فیزیک الگو.
جمعبندی هم سه سطحی ها خیلی خوبن.

ادبیات کتابای هامون سبطی.

عربی جامع خیلی سبز.

ولی زیست دوازدهم موندم .....
ده و یازده میکرو کار کردم خوب بود‌.

ریاضی هم آبی میزنم ولی خب سطحش یکم از آزمونا پایین تره،الگو هم برام سخته.ریاضی دوازده رو هم نمیدونم چی کار کنم :((

آیکیو پلاس دینی واقعا عااالیه
تستهای کنکور + تالیفی های ناااب و ترکیبی که البته تستهای ترکیبی رو جدا نکرده و این خیلی خووبه
استفاده از واژگان معادل با علت و معلول و.....

عربی جامع خیلی سبز.

ریاضی هم آبی میزنم ولی خب سطحش یکم از آزمونا پایین تره،الگو هم برام سخته.ریاضی دوازده رو هم نمیدونم چی کار کنم :((
نظر منو میخوای بجای آبی از سه سطحی استفاده کن ( تستهای کم ولی خوب )
ریاضی مهروماه یا خیلی سبز جامع یکی رو بگیر

کنکوریهای عزیز
توی سایت ماز ثبت نام کنین
اگه خواستین سوالاشو تهیه کنین واقعا عاالین
خود ماز ، به مازی ها ! یه سری از سوالا و آزموناشو رایگان میده .
امسال آزمون کل شکلهای زیست و سه تا آزمون جامع آخرو رایگان داده بود

عربی جامع خیلی سبز.

اگه ریاضیت یکمی ضعیفه و حال خوندن درسنامه ی مفصل داری جامع مهروماه (آخر هر فصل هم خلاصه ی درسنامش رو بصورت نموداری داده.) اگر هم با خیلی سبز کار کردی و خوشت اومده جامع خیلی سبز رو بگیر.(بین این دوتا دیگه سلیقه میاد وسط)
__
اگه کسی مایزیست شرکت کرده ،بگه بنظرش ماز بهتره یا مایزست.(ازونجا که میکرو ۱۲ نیومده،ترکیب خیلی سبز۱۲ و مای زیست چطوره؟)
__
@Sobhan81 ببین آبی سوالای کنکور ادوار مختلفه(حتا از سال ۶۰) +چنتا تالیفی درحد تسلط نسبی به کتاب. و خب یا معلمتون شوخی کرده یا تو به حرفش گوش نکن.

اگه ریاضیت یکمی ضعیفه و حال خوندن درسنامه ی مفصل داری جامع مهروماه (آخر هر فصل هم خلاصه ی درسنامش رو بصورت نموداری داده.) اگر هم با خیلی سبز کار کردی و خوشت اومده جامع خیلی سبز رو بگیر.(بین این دوتا دیگه سلیقه میاد وسط)
__
اگه کسی مایزیست شرکت کرده ،بگه بنظرش ماز بهتره یا مایزست.(ازونجا که میکرو ۱۲ نیومده،ترکیب خیلی سبز۱۲ و مای زیست چطوره؟)
__
@Sobhan81 ببین آبی سوالای کنکور ادوار مختلفه(حتا از سال ۶۰) +چنتا تالیفی درحد تسلط نسبی به کتاب. و خب یا معلمتون شوخی کرده یا تو به حرفش گوش نکن.
قطعا مایزیست بهتره!

میکرو به نظرم در مورد حفظیات خیلی خوب همه چیو پوشش داده.هم درسنامه هم تست.در مورد محاسباتی هم درسنامه ش دو دوتا چارتاس و تستاش انتگرال می‌خواد =‌/
ببین بنظرم میکرو واسه شروع خوب نیست اما آبی هم واسه تابستون و جمعبندی منبع سطح پایینیه(حداقل خیلی سبز)
خب اگه شیمی پایه تون رو خوب کار کردین و الان میخواین دوره کنین و به تسلط برسین،مسلما آبی جوابگو نیست(کلا آبی ها واسه دستگرمی و شروع خوبن،با توجه به رویکرد کنکور جوابگو سوالات نیستن.)
مگراینکه بخواین واسه شیمی ۱۲ (در تابستون) استفادش کنین که خب واسه شروع خوبه،ولی حتما کنارش یه منبع قوی تر بزنین.

راجع به میکرو هم بنظرم تستاش ارزش یبار زدن رو دارن (اونایی که خارج از کتابن یا چرتن رو سریع بگذرین از روش.)

همه میگن این خوبه اون بده
خب بگید چرا =‌//
البته وظیفه نیستا.ولی خب بالا هم گفته بودم دلیل بگید.
ببین چون که صد آمد نود هم پیش ماست..
یعنی ما که نمیدونیم سطح شیمی کنکور درچه حده،خب عقل حکم میکنه که تستای فراتر از کتاب رو حل کنیم تا حداقل از مواجهه باهاشون نترسیم،دستمون تند بشه و قلق کار دستمون بیاد اینجوری اگه سوالا آسون هم باشن ضرر نکردیم.
من الان رفتم پی دی افش رو هم چک کردم،سوالای کانون آسونن و واسه مرور اوکی ان اما اگه میخوای فراتر کار کنی و به تسلط برسی کافی نیست،چون مثلا میکرو اومده همون حفظیات رو با n,s,p ترکیب کرده با دهم و جدول تناوبی ترکیب کرده اکثر سوالاش چند موردیه و دقت میطلبه،سعی کرده همه ی دام های ممکن رو بریزه تو سوالاش(مبتکران هم همینطوره) اما خیلی سبز خب حفظیاتش آسون و روتینه،مسائلش هم در حد راه افتادنه.

بچه ها یه سوال برای فیزیک پایه به جز نشر الگو ،میکرو خوبه یا خیلی سبز ؟
من میکرو رو دیدم و خوشم اومد اما راجب خیلی سبز نظری ندارم
اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین

من دهم یازدهم خیلی سبز کار کردم... برای منبع اول خوبه اما اگه کلا میخوای با ی کتاب کار کنی خب میکرو اولویت داره

سلام دوستان :)
برای هندسه و گسسته دوازدهم چه کتابی رو پیشنهاد می کنید؟

صد درصد خیلی سبز. اونی که عکس نیوتن روشه منظورمه. کتاب همه چی تمومیه. درسنامه خوب و به اندازه و مفهمومی. چینش تست ها عالی ( به نسبت کتاب الگو تست های ساده تر این کتاب بیشتره اما تست خوب هم کم نداره). تست های سطح بالای سری z. از یه کتاب مگه چی میخاین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا