واقعا بخشی از انتخاب منبع سلیقه ای هست
همونطور گفتید ایکیو پلاس نسبت به ایکیو پایه و همچنین ایکیو نظام قدیم خیلی سطحش پایین اومده یعنی ایکیو پلاس یه سری سوالات سخت لابلای سوالات متوسط فقط آورده خوب علت هم داره واقعا اکثر بچه فکر میکنن حذفیات نظام قدیم فقط انتگرال بوده خیلی بیش از این حرف هاست من میتونم لیستی اینجا بنویسم چیا حذف شده حتی مثلا حد فقط حالت مبهم صفر / صفرم یا بی نهایت بر روی بینهایت در کتاب نظام جدید مطرح شده خیلی صورت های مبهم دیگه هم وجود دارن اسمی برده نشده یا مثلا تابع زوج و فرد اسمی برده نشده (که واقعا من هدف مولف نمیدونم اینجا چی بوده تابع زوج و فرد از ارکان تابع و در رسم نمودار خیلی مهم و پیش زمینه مهم برای مشتق انتگرال و ... هست ) من وقتی میدونم تابع من زوج به راحتی متوجه میشم قرینه به محور y مثل سهمی وقتی میفهم فرد قرینه به مبدا است و ... قسمت های از مثلثات حرف شده مثل تبدیل جمع به ضرب یا برعکس ببینید همه اینا در مباحث بعدی مثل مشتق اهمیت دارن حتی در حل معادلات مثلثاتی ولی ولی ... از اینا بگذریم که اون داوطلب بیچاره با این معلومات بره دانشگاه بیچاره میشه در رشته مهندسی چون اونجا فرض بر این همه رو شما بلد هستید از اینا بگذریم طراح سوال هم حتی دستش بسته میشه برای طرح سوال سخت الان دوستمون اشاره کردن در کتاب الگو همون سال دهم دارمش اومده تست از تانژانت و کتانژانت آورده خوب کسی که معلوماتش دهم درکی از این تست نداره من چون برای المپیاد میخوندم برای من که چند گام فراتر از کتاب درسی در جبر و آنالیز و هندسه بودم این مفاهیم ساده است ولی برای همه دانش آموز ها نه
گاج براش راحت بود همون تست ها نظام قدیم کپی کنه در ایکیو پلاس و قسمت های حذف شده رو حذف کنه ولی به لحاظ علمی به مشکل بر میخورد سوالاتی طرح میشد که از دید داوطلب بی معنی چون نخونده اونارو
نردبام سوالاتش به قول شما زده دیگه جاده خاکی قبول ولی اصلا رویکرد استفاده از نردبام متفاوت هست کتاب ایکیو و نردبام اولا تست هاش زماندار نمیزنن دوم اینکه هرازچند گاهی چند تا تست کار میکنن تحلیل میکنن که فقط ایده بگیرن همین تو آزمون آزمایشی یا خود کنکور مثلا میبینی از ۲۰ تا سوال ۲ تا سوال خیلی سخت طرح میشه که ایده داره و زمان حلش ۱/۵ دقیقه نیست بلکه ۳ دقیقه بیشتر وقت میگیره ولی از همون بیست ها سوال ۱ دونه هم طرح میشه که چشمی میتونی حلش کنی تایم اون سوال چشمی حل میشه تقسیم میشه بین اون دو تا سوال سخت و بقیه سوالات متوسط هستن در حد منابع مثل مهر و ماه خیلی سبز و ...
مهر و ماه منبع خیلی خوب هست اگر باهاش راحت هستید انتخابتون عالی برای تست زنی بیشتر میتونید از موج استفاده کنید ترکیب خیلی عالی میشه بنظرم سه سطحی هم بذارید برای جمع بندی و زمان های که آزمون دوره میکنه