ErfanKT
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی ۲
- شهر
- زاهدان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
بچه ها بین موج آزمون و فارآزمون و فصل آزمون تو هر درس کدومو پیشنهاد می کنید؟
سفیر خردکتاب دینی جامع معرفی کنین که درسنامه خوبی داشته باشه و ارتباط آیات و متون کتاب رو خوب مشخص کرده باشه...
تاکیدم رو درسنامه س
اگ صرفا دوازدهم هم بود اوکیه
مرسی...
کسی کتاب تست شیمی میتونه بهم معرفی کنه
ممنونممیکرو خیلی سبز مبتکران
ممنونم
برای چه درسی؟کتاب تست زماندار خوب سراغ ندارین؟
دیدم خوب بود اما من برا قبل عید میخوامسوالاشو دیدم خوب بود بسته شبیه سازی کنکور
زمان دار هم هست
می تونین برای تقویت مدیریت زمان استفاده کنین
من خودمم دارم می گردم پیدا کردم میگمد
دیدم خوب بود اما من برا قبل عید میخوام
خیلی سبز و گاج، من از درسنامه هردوتاشون راضی بودمکتاب دینی جامع معرفی کنین که درسنامه خوبی داشته باشه و ارتباط آیات و متون کتاب رو خوب مشخص کرده باشه...
تاکیدم رو درسنامه س
مرسی...
موج ازمون هاکتاب تست زماندار خوب سراغ ندارین؟
کتابهای فصل آزمون خیلی سبز کتابهای خیلی خوبی هستن . من از شیمی و فیزیک و ریاضیش استفاده کرده بودم . حجم کمی دارن هم آزمونهای فصل به فصل دارن و هم آزمونهای جامع.برای دوران جمع بندی یعنی عید و بعد عید و اینا چه جور کتابایی بگیریم؟ اگه اشتباه نکنم یه سری از کتابا تک درسن و آزمونی هستن مثل موج آزمون. یه سریا آزمون های مخلوط از همه ی درسا یعنی فیزیک، شیمی، عمومیا و ریاضیات
خلاصه اینکه لطفا بگین دوران جمع بندی باید چجوری بخونیم؟
تشکر پیشاپیش
اولویتت فعلا فصل ازمون باشه بعدش تایم اصافی داشتی موج بزن فار چندان جالب نیسبچه ها بین موج آزمون و فارآزمون و فصل آزمون تو هر درس کدومو پیشنهاد می کنید؟
برا قبل عید چ موج ازمونی اخهموج آزمون شیمی و فیزیکش با کنکور تطبیق بیشتری داره
موج زیست جالب نیسواسه زیست سه به شکم که سؤالای قلمچی هر مبحثو پرینت بگیرم بزنم یا سؤالا کنکوره کتاب تستمو بزارم برا زماندار زدن یا موج بخرم کدوم بهتره به نظرتون؟
موج زیست جالب نیس
ماز بزن
عزیزم من رشتم تجربیهکتابکار خوب گسسته چی سراغ دارید؟ یه چیزی که بتونه منو با وجود این معلم نجات بده!
درسنامه کامل، پاسخنامه تشریحی
خیلی سبزکتاب دینی جامع معرفی کنین که درسنامه خوبی داشته باشه و ارتباط آیات و متون کتاب رو خوب مشخص کرده باشه...
تاکیدم رو درسنامه س
مرسی...