- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
خیلی سبز
خیلی سبز دارم بیش از حد پخش و پلاست
خیلی سبز
آهان ممنونمبستگی داره در چه سطحی بخوای
بنظرم بهمن بازرگانی و نشرالگو و سه سطحی قلمچی کتابای خوبین
سه سطحی برای منبع دوم مناسبه تستاش کمه
نه جامعش که خوبه همرو ترکیبی گفته دیگهخیلی سبز دارم بیش از حد پخش و پلاست
یازدهم مهروماه داشتم خیلی خوب بود تستاش زیاد بود ولی مطمئن نیستم اونقدر سطحش بالا باشهبچه های ریاضی ( اگه هنوز منقرض نشدیم)
تست آمار که سطحش بااا باشه از چی بزنیم؟
کسی نبود منو دریابه؟ تا این حد اینجا رشته ریاضی نداریم!کتابکار خوب گسسته چی سراغ دارید؟ یه چیزی که بتونه منو با وجود این معلم نجات بده!
درسنامه کامل، پاسخنامه تشریحی
من خودم خیلی سبز میزنم حالا اگه سطح بالاتر میخواید نمیدونم ولی سبز خوبه نسبتا
من رشتم ریاضی نیست ولی اونطور که از دوستان شنیدم آی کیو هم کتاب خوبیه و اتفاقا الان 99 درصد تخفیف خورده تو سایتش...بازم من
کتاب هندسه پایه خوب به جز خیلی سبز و الگو معرفی می کنین
درس نامش مهم نیست ولی تستاش متوسط رو به بالا(یه چیزی در حد الگو) باشه و تستاشم زیاد باشه
ممنون.من رشتم ریاضی نیست ولی اونطور که از دوستان شنیدم آی کیو هم کتاب خوبیه و اتفاقا الان 99 درصد تخفیف خورده تو سایتش...
شیمی تجربی و ریاضی مشترکه.سلام میشه برای شیمی منبع معرفی کنید رشته تجربی
ممنونممنون.
رفتم چک کردم دین و زندگیش تخفیف خورده بود
شیمی تجربی و ریاضی مشترکه.
میکرو و مبتکران جفتشون تستای خوبی دارن .مبتکران درسنامه ی بهتری داره تعداد تستاشم خیلی بیشتره.
باسلام
من کلاس دهم تجربی هستم . معلم زیستمون میاد در حد المپیاد مطلب میگه و زود میره مطلب بعدی و فرصت نمی ده که بچه ها یادداشت برداری کنن ومن از هر جمله ش فقط یه کلمه فرصت می کنم بنویسم . تازه گیا که گیاهی رسیدیم المپیاد هم رد کرده ...
می خواستم بپرسم که یه منبع زیست که سطحش در این حد باشه پیدا میشه؟؟؟
برا فیزیک چ پیشنهادی دارین ؟موج زیست جالب نیس
ماز بزن
اینکه معلمتون در حد المپیاد و فراتر از اون و نه در حیطه کنکور درس میده، اشتباه و مشکل ایشونه نه شما،هر سه کتاب میکرو و خیلی سبز و نشرالگو نسل جدید خوبن ولی خب از اونجایی که معلمتون تدریسش شوته،درسنامه خیلی سبز مناسب تر از دو کتاب دیگه هست (البته یه جاهایی برای تفهیم بهتر حاشیه رفته و زیاد به اون قسمتاش گیر ندید)باسلام
من کلاس دهم تجربی هستم . معلم زیستمون میاد در حد المپیاد مطلب میگه و زود میره مطلب بعدی و فرصت نمی ده که بچه ها یادداشت برداری کنن ومن از هر جمله ش فقط یه کلمه فرصت می کنم بنویسم . تازه گیا که گیاهی رسیدیم المپیاد هم رد کرده ...
می خواستم بپرسم که یه منبع زیست که سطحش در این حد باشه پیدا میشه؟؟؟
خب الان که فکر نکنم وقت کنید تستای کتاب جامع بزنید اما برای درسنامه(که البته برای درسی مثل فیزیک نباید خیلی وقت صرف درسنامه کنید و سعی کنید با یه دور خوندن یاد بگیرید) فکر میکنم کتاب خیلی سبز بهتر باشه،برای تست هم اولویتتون تست های کنکور و بعد اگه وقت رسوندید میتونید موج آزمون هم بزنید...سلام وقت بخیر برای فیزیک صفر چی پیشنهاد میدید . همینطور کتاب جمع بندی
اگه فیزیکت خوبه خیلی سبز و گاج نقره ایسلام وقت بخیر برای فیزیک صفر چی پیشنهاد میدید . همینطور کتاب جمع بندی