دوستان سلام
من فارغ التحصیل و کنکوری 1400 هستم
بدبختانه تو روند درس خوندنم یه غلطی کردم که خودمم توش موندم
هر چقدر فکر کردم نفهمیدم چجور باید حلش کنم
به همین خاطر امروز 27 اذر اومدم اینجا ثبت نام کردم تا مشکلمو باهاتون در میون بزارم بلکه به کمک شما یه راه حلی پیدا کنم .
مشاور درسی من خانمی بسیار بداخلاق هستن . یعنی اصلا نمیدونم چطور توصیح بدم چه اخلاق بدی دارن . اما از طرفی تقریبا همه رتبه های خوب شهر کوچیکمون تحت نظر ایشون درس خوندن و دانشجوی رشته های خوب شدن .
من بخاطر فرار از دعوا و سرزنش های ایشون نزدیک سه چهار هفته بهشون دروغ گفتم و گزارش کار دروغ بهشون فرستادم .
الان که تازه فهمیدم چه کار اشتباهی کردم بدجور پشیمون شدم و نمیدونم چطور باید درسایی که نخوندم رو جبران کنم .
از طرفی مشاورم میگه به راحتی تا اسفند ماه درساتو تموم میکنی و جمع بندی رو شروع میکنی .
از طرفی خودم دارم فکر میکنم با این گندی که زدم از الان باید به فکر کنکور 1401 باشم چه برسه به جمع بندی ...
حالا شما بگید چیکار کنم . هنوز وقت واسه جبران هست یا دیگه دیره ؟
اگه هست چطور باید جبران کنم ؟؟
اگر قبل از اون چند هفته رو درست حسابی خونده باشید حتما میتونید با تلاش مضاعف این چند هفته رو جبران کنید، تا کنکور چیزی حدود ۶ ماه باقی مونده و توی این ۶ ماه کلی میشه پیشرفت کرد. ناامیدی و انرژی منفی به روند درس خوندنتون تزریق نکنید.
حتما حتما این مسئله رو با مشاورتون مطرح کنید و اگر خودتون نمیتونید میتونید از خانواده (خواهری برادری کسی که باهاش راحتید و میتونه درکتون کنه) برای مطرح کردنش کمک بگیرید ولی به هیچ وجه این دروغ و سیکل معیوب رو ادامه ندید.
به شرط خوب خوندن میتونید جبران کنید حتما.
و اینکه قاعدتا آدم باید با مشاورش راحت باشه و بتونه مسائلی که سال کنکور براش پیش میاد رو با کمک اون حل کنه. بهتر بود مشاوری انتخاب می کردید که از نظر روحی بهتون آسیب نزنه.
_____
سلام
ببخشید من کنکوری 1400 نیستم ولی یه سوال دارم
تفاوت چاپ های قبلی و چاپ جدید کتاب های اضافه مثل خیلی سبزو اینا چیههه؟
مثلا تفاوت خیلی سبز فیزیک سال 97 با 99 چیه؟
چون نظام آموزشی به تازگی تغییر کرده و نهایتا ۴/۵ سال از چاپ کتاب های جدید میگذره هنوز اصطلاحا از آب و گل درنیومدن! :)
برای همین اگه بتونید کتابای چاپ جدید بگیرید خیالتون راحت تر خواهد بود.
تغییرات دروسی مثل ریاضی و فیزیک قابل چشم پوشیه ولی برای زیست و شیمی نه!
من خودم تابستون ۹۸ زیست یازدهم چاپ ۹۷ رو خریدم و تا آخر سال بابت این کار پشیمون بودم، چون بعضی حذفیات و تغییرات (حتی در حد یک قید یا یک فعل) باعث شده بودن که مثلا ۳۰ ۴۰ تا از تست های قدیمی یک مبحث بدرد نخور بشن.
اگه بتونید تا قبل از چاپ کتب جدید از کتب قدیمی دوستی کسی استفاده کنید و هزینه رو صرف کتاب جدید بکنید خیلی به نفعتون خواهد بود.