- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- شهید رجایی
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
درس نخوانید:)کسی میدونه چطور میتونیم اسممونو از نفرات برتر قلم چی حذف کنیم ؟ یعنی یجورایی هاید کنیم
درس نخوانید:)کسی میدونه چطور میتونیم اسممونو از نفرات برتر قلم چی حذف کنیم ؟ یعنی یجورایی هاید کنیم
میخای چش نخوری؟کسی میدونه چطور میتونیم اسممونو از نفرات برتر قلم چی حذف کنیم ؟ یعنی یجورایی هاید کنیم
ببین برو تو تنظیمات کاربری یه همچین چیزایی!کسی میدونه چطور میتونیم اسممونو از نفرات برتر قلم چی حذف کنیم ؟ یعنی یجورایی هاید کنیم
تستهای مسائل بصورت زماندار و به تعداد زیاد بزن.من ته آزمون خیلی خسته میشم جوری که مسئله های شیمی رو بی خیال میشم فقط خوندنیا شو می زنم راهکاری دارین؟
منم همین مشکل رو داشتم ولی از وقتی مراقبه رو شروع کردم بهتر شدم اولش یکم سخته اما بعدش خیلی بهت کمک می کنهمن به شدت
خیلیی شدید مشکل پرش ذهنی دارم
تاجایی هم که میدونم مشکلی نداشتم از بچگی و آلرِدی نیس خدارو شکر :'/
خودم حدس میزنم بخاطر اعتیاد شدید به نت و مدیا باشه (روزی ۷-۸ساعت )
نظری دارین که دوتاش رو با هم درست کنم ؟چون از هر چی بگذریم اصلا دلم نمیخواد پشت کنکور بمونم
تجربه شخصی اگر دارین با جان ودل پذیرایم :")
اخ گل گفتی دمت گرم میدونی چیه هر چقد میخونی یه جا نشت میده بالاخره ولی باز یکی دوتا درسو تمیز بخونی بهتر از اینه که همشو کثیف بخونی (منظور اینکه الکی بخونی)شما هم هرچی درس میخونین کمتر میرسید؟|: یا فقط من بدبخت اینطوریم؟
موافقماخ گل گفتی دمت گرم میدونی چیه هر چقد میخونی یه جا نشت میده بالاخره ولی باز یکی دوتا درسو تمیز بخونی بهتر از اینه که همشو کثیف بخونی (منظور اینکه الکی بخونی)
نرو سراغشون! فایلو دانلود نکن! خودآزاری داره مگه آدم؟؟خیلی راحته سراغش نرفتن.چه چشمی بابا
میبینم کسایی دارن برتر میشن که نمره شون تو کلاس نصف مال من بود اعصابم خرد میشه نه میخوام رتبه ی اونا رو ببینم نه میخوام اونا رتبه منو ببینن
یازدهمی دیگه؟۱-اگه مثلا درسامونو دهم در حد خوبی خونده باشیم لازمه قبل تیر بخوایم دورشون کنیم؟
یا اگر وقت اضافه میاریم بزاریم واسه همون یازدهم بزاریم؟
حالا اگه خواستیم دوره کنیم از کی شروع کنیم؟
۲-یه درسایی مثل حسابان و هندسه رو مثلا میخوایم ۴ ۵ تا درس رو یه دفعه دور کنیم چیکار کنیم؟
چ ربطی داره مدرسه ب ازمون:///چه چشمی بابا
میبینم کسایی دارن برتر میشن که نمره شون تو کلاس نصف مال من بود اعصابم خرد میشه نه میخوام رتبه ی اونا رو ببینم نه میخوام اونا رتبه منو ببینن
وقتی یکی تو امتحانی که سطح معقولی داره ، سوالای باکیفیت و مناسبی داره نمره ش میشه 9 یا 10 ، چطور میتونه خیلی یهویی ترازش بشه 6800 و همون درس رو 90 درصد جواب بده ؟!چ ربطی داره مدرسه ب ازمون:///
هر درسو ت ی روز دوبار بخونموافقم
ولی میدونی من هرچییییی تلاش میکنم به درصدی که میخوام نمیرسم|: و این من و واقعااااا عصبی میکنه
میخوام که یه فصل رو تمیز بخونم و جمع کنما ولی لامصب نمیشه تا میام بشینم پای یه درسی تمیز بخونمش درس بعدی چشمک میزنه(:
بسی قابل چشم پوشیهوقتی یکی تو امتحانی که سطح معقولی داره ، سوالای باکیفیت و مناسبی داره نمره ش میشه 9 یا 10 ، چطور میتونه خیلی یهویی ترازش بشه 6800 و همون درس رو 90 درصد جواب بده ؟!
حالا اگه سوالات مدرسه نامناسب بودن یا اون طرف نمره ش نهایتا میشد 15 میشد گفت ربطی نداره ، ولی این حجم از تفاوت قابل چشم پوشی نیست
نزدیک بهمن نشوو تدریسش افتضاحه افتضاحسلام
میشه یکی برای من توضیح بده که کلاسای جمع بندی چجورین؟ چه فرقی با کلاس های عادی دارن؟
کسی پروژه با اقای بهمن بازرگانی گرفته؟؟
من کلاسای عادیش و میرم اما سر هر مبحثی خیلی میمونه (البته واقعا عالیه کامل مفهوم و بهت میگه و به عبارتی تا شیر فهم نشی ولت نمیکنه) اما مشکلم اینه که من شنیدم کلاس جمع بندی و پروژه کلاس روی چیزی موندن نیست بیشتر کلاس تست هست نه مفهوم
میترسم بر سر کلاسای پروژه اشون و هیچ فرقی با کلاسای عادی نداشته باشه
هر درسو ت ی روز دوبار بخون
بسی قابل چشم پوشیه
خیلیا برنامشون اوکی نیس حال نمیکنن با روند مدرسه تمرکز فقط رو کنکورشه یا ازمون یا اصلا درگیر مدرسه نیس چون موفقیتشم بدون مزاحمتای مدرسه قرار پیش بیاد
خودم همش شب امتحانی بودم اونم برا پاس کردن حوصلمم هیچ وقت نکشید امتحاناتو حالا من امتحانت ترم دومو میگم چ برسه ت بازه تحصیلی ک کلا مدرسه رو گذاسته بودم کنار
زنگ بزن به مرکز تهران، بگو این کارو برات انجام بدن.کسی میدونه چطور میتونیم اسممونو از نفرات برتر قلم چی حذف کنیم ؟ یعنی یجورایی هاید کنیم
این راهکارو پارسال ارائه داده بودن ولی با غیرحضوری شدن آزمونا به فنا رفت و الان دوباره به روال سابقش برگشته.ببین برو تو تنظیمات کاربری یه همچین چیزایی!
یعنی تو صفحه شخصی نوار سمت راست
میتونی توش ی سری مشخصات مثل شماره و اینا رو ببینی
همون ورا ی آیکون داره ک میتونی هاید کنی
+میدونم اصلا خوب راهنمایی نکردم
ولی جدا الان حال ندارم برم تو صفحه شخصیم دقیق بگم
خودت بیابش