کنکور مشکلات غیردرسی کنکور ۱۴۰۰

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پشت کنکوری بودن سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه سختیایی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟چی میشه که بعضیا سال دوم نتیجه شون خیلی بد تر میشه؟؟؟؟؟؟؟
بیخیال بخون تمون کن امسال
۲۴۰روز زیاده کم نیس

سلام سلام^^
بچه ها کسی از راه ابریشم آلا اطلاعی داره؟
چجوریاست؟
فیزیکش چطوره؟
میدونم خیلی سوالات کلی ای میتونه باشه ولی اگ جواب بدید خیلیی ممنون میشم: )

سلام ببخشید من یک مشکلی دارم
اونم اینه که موقع درس خوندن همیشه خسته ام. یعنی کلا تا یه جمله میخونم خسته میشم درحالی که نه مشکل خوابیدن دارم و نه شب ها تا دیروقت بیدار می‌مونم ولی این مشکل مدتهاست که با منه و من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم

اونم اینه که موقع درس خوندن همیشه خسته ام. یعنی کلا تا یه جمله میخونم خسته میشم درحالی که نه مشکل خوابیدن دارم و نه شب ها تا دیروقت بیدار می‌مونم ولی این مشکل مدتهاست که با منه و من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم
خستگی کاذبه به نظرم چون حتما دلت نمیخواد بخونی شکلات بخور و کم کم بخون مثلا هر نیم ساعت یه بار استراحت کن و کم کم زیادش کن ساعت مطالعه رو و اینکه تو کاغذ بنویس برنامه هاتو تیک بزن ادم انرژی میگیره

آیا شما می دونید پاسخنامه ازمون هدیه قلمچی رو کی و کجا می ذارن؟
نیس که نیس!

بیایید از پایبندی به و اجرای کامل برنامه حرف بزنیم...یا حتی پایبندی به روتینی که می خوایم بسازیم.یا حتی تصمیمات ریز و درشت.
ممنون...

بیایید از پایبندی به و اجرای کامل برنامه حرف بزنیم...یا حتی پایبندی به روتینی که می خوایم بسازیم.یا حتی تصمیمات ریز و درشت.
ممنون...
میتونین هدف گزاری کنین و برنامه های کوتاه مدت بچینین
مثلا من حتی الان هم وقتی میخوام ی عادتی مثل ورزش یا خوندن زبان و.. شروع کنم ب ی دوره ۲۱ روزه اول تبدیلش میکنم یعنی خودمو محدود میکنم ۲۱ روز فقط روزی نیم ساعت ورزش کنم و این باعث میشه ذهن و بدن من برای ی دوره طولانی مدت تر اماده بشه
اپ های مختلف بولت ژورنال طور هم تو گوگل پلی وجود داره اگه اهل نوشتن به صورت فیزیکی نیستین
یادتون باشه همش عادته و شکستن ی عادت میتونه راحت باشه اما دوباره از سرگرفتنش سخته

برای کسی که نمیتونه بین مدرسه و آزمون تعادل ایجاد کنه چه بیشنهادی دارین؟
این هفته کلی امتحان دارم که اگه بخوام براشون وقت بذارم رسما آزمون بعدی رو از دست میدم...چون مدرسه خیلی از آزمون جلوتره و منم از اول با آزمون پیش رفتم

ببخشید، شما داخل آزمون‌های ماز ثبت‌نام کردید یا اینکه از دوستی،کانال‌تلگرامی‌ای و ... میگیرید سوالاشو؟
ما(من و چند همکلاسم) هرچقدر گشتیم نتونستیم سوالای ماز رو گیر بیاریم. :-"
خیلی جاها هست که، اگه هنوز پیدا نکردی و خواستی بگو
سلام سلام^^
بچه ها کسی از راه ابریشم آلا اطلاعی داره؟
چجوریاست؟
فیزیکش چطوره؟
میدونم خیلی سوالات کلی ای میتونه باشه ولی اگ جواب بدید خیلیی ممنون میشم: )
حقیقتا برای فیزیک حداقل سه چهار تا استاد معروف و مطرح و البته نتیجه بخش بوده که کمتر کسی سراغ آلا برای این درس میره، ولی در هر حال یه چیز سلیقه ایه و میتونی با دیدن قسمتی از تدریس های رایگان اون استاد توی سایت آلا،و مقایسه با اساتید دیگه تصمیم بگیری

برای کسی که نمیتونه بین مدرسه و آزمون تعادل ایجاد کنه چه بیشنهادی دارین؟
این هفته کلی امتحان دارم که اگه بخوام براشون وقت بذارم رسما آزمون بعدی رو از دست میدم...چون مدرسه خیلی از آزمون جلوتره و منم از اول با آزمون پیش رفتم
خب من پیشنهاد میکنم اگه مدرستون در حد یه آزمون از قلمچی جلوئه(مثلا الان تا بودجه بندی 30 آبان خوندید) یه جلسه قلمچی رو ول کن به مدرسه برسون،اینطوری از دوهفته های بعدی مطالبو برای مدرسه یه دور خوندی و قراره مرور کنی و ادامه تستاتو بزنی و خب وقت می رسونی هم قلمچی بخونی هم امتحاناتو بخونی

سلام
به نظرم یه چک‌آپ انجام بده شاید بدنت چیزی کم داره

سلام(:
من یه مشکلی دارم اینه که خیلییی ریلکسم
اصلا انگار نه انگار|:
نمیشه یکی بیاد بهم استرس بده؟(:
البته که من طالب استرس نوع خوب هستم که بهم انگیزه تلاش بده(:
خیلی بی خیالم نسبت به کنکورم
تلاش نمیکنم و اصلا عذاب وجدان نمیگیرم|:
چیکار کنم؟؟

سلام(:
من یه مشکلی دارم اینه که خیلییی ریلکسم
اصلا انگار نه انگار|:
نمیشه یکی بیاد بهم استرس بده؟(:
البته که من طالب استرس نوع خوب هستم که بهم انگیزه تلاش بده(:
خیلی بی خیالم نسبت به کنکورم
تلاش نمیکنم و اصلا عذاب وجدان نمیگیرم|:
چیکار کنم؟؟
تو ی کتابی نوشته بود اگر من بخوابم چه کسی ماه را به من می دهد؟
اگر شما نخونی چه کسی موفقیت رو بهت میده؟
پاشو بخون و بدون درسته ک زمان زیادی مونده اما تو به همه این زمان نیاز داری!

تو ی کتابی نوشته بود اگر من بخوابم چه کسی ماه را به من می دهد؟
اگر شما نخونی چه کسی موفقیت رو بهت میده؟
پاشو بخون و بدون درسته ک زمان زیادی مونده اما تو به همه این زمان نیاز داری!
مرسی از کمکت(:
ولی زمان زیادههههههههه؟؟؟؟؟ کامان (:زمان از کم هم کمتره(:
230 روز دیگه مونده فقط
ذثذثقتنلذثعلذثقلثعلد:(:(

مرسی از کمکت(:
ولی زمان زیادههههههههه؟؟؟؟؟ کامان (:زمان از کم هم کمتره(:
230 روز دیگه مونده فقط
ذثذثقتنلذثعلذثقلثعلد:(:(
کامااااان خیلی وقت دارین

کامااااان خیلی وقت دارین
اخه من همش احساس میکنم عقبم و وقتی ندارم(:
تو 230 روز از چی میتونم شروع کنم؟ کی تموم کنم؟ کی دوره کنم؟
من همش بین سوالاتی که جوابشون نمیدونم هست احاطه شدم((((((((((:
به خدا که سال کنکور عذابه محضه(:

اقا من خیلی از بودجه عقبم و هرکار میکنم نمیرسم
چ کنم؟

اقا من خیلی از بودجه عقبم و هرکار میکنم نمیرسم
چ کنم؟
از اینجا به بعدش رو درست برنامه ریزی کن و بخون
هر چیزی رو که نخوندی یاداشت کن تو ازمونای جمع بندی(احتمالا یکی دوتا هست تا عید) اونا رو میخونی و بقیه مباحثی که خوندی رو فقط تست میزنی

از اینجا به بعدش رو درست برنامه ریزی کن و بخون
هر چیزی رو که نخوندی یاداشت کن تو ازمونای جمع بندی(احتمالا یکی دوتا هست تا عید) اونا رو میخونی و بقیه مباحثی که خوندی رو فقط تست میزنی
مرسی :RedHeart :BlueHeart :GreenHeart

Back
بالا