همه باید بگیرن؟کد رو باید از سایت https://dipcode.medu.ir بگیرین. اطلاعات لازم (کد منطقه و دانش آموزی و اینها) رو بالای یکی از کارنامه های مدرسه ببین، یا از مدرسه بپرس
سلام وقت بخیر.سلام بچه ها
اقا میشه ی کمکی به من بدید
ی مشاور میشناسید (ینی باهاش کار کرده باشید و نتیجه گرفته باشید)درباره روحیه و انگیزه و اینا...
سلام منطقه دو.سلام دوستان...کسی میدونه سهمیه ۵ درصد بهتره یا سهمیه منطقه ۲؟ گزینش تو سهمیه ۵ درصد چطوریه؟
سلام نه دیر نیست. هر زمان ازمون قلم چی شرکت کنید ، هر چه زودتر بهتر ، اوکیه.بچه ها یه چیز بگم
من از اول سال تا الان ازمون شرکت نکردم
چون مشاورم نذاشت گفت خودم ازت میگیرم .
تا الان بین 30 تا شاگردشون که با هم رقابت میکردیم رتبه های خوبی اوردم ولی میدونم رقبای خیلی بیشتری تو کنکور هست .
راستشو بگید الان خیلی دیره برای ثبت نام تو قلم چی یا نه ؟
الان ثبت نام کنم امیدی هست بتونم به برنامه ازمونا برسم و ترازای خوبی بیارم ؟
به جز قلم چی کدوم ازمون ارمایشی رو میشناسید که از الان دوره درسا رو شروع کرده باشه ؟
مصاحبه های بچه های قهرمان پیشرفت کانون خیلی بم انگیزه می داد . چون می دیدم طرف یک سال از عمرش تباه شده پشت کنکور، چرا ؟ چون سال کنکور خودش کاهلی کرده در حالی که عین اون زحمات سال 2 رو ، سال اول می کشید حتما قبول می شد. و اهنگ های سیا همیشه حالمو خوب می کرد.اون لحظه که دیگه فکر میکنیم کم اوردیم چی کار کنیم
چجوری دوباره انگیزه تونو بدست میارید؟
نهدبرای ثبت نام اگه عکس رو اسکن نکنیم همون فایلی که عکاسی وقتی عکس می گیریم بهمون میده رو آپلود کنیم چی میشه؟ مشکلی پیش میاد؟
بنظرم الویت با سنجشه چون بازتابی از سطح سوالای کنکور تو همون سالهچند تا سوال
یکی اینکه واسه ثبت نام کنکور باید سریال شناسنامه جدیدمون رو بزنیم؟ چون سه سال قبل واسه ثبت نام تیزهوشان بهم گفتن باید قبلیه رو بزنی
دوم اینکه آزمونای جامع سنجش همشون رو شرکت کنیم؟ یعنی اولویت با سنجش باشه تا کانون؟ چون دو تا از آزموناش با قلمچی توی یه روزه
و کسی می دونه آزمونای جامع سنجش حضوری هستن یا آنلاین؟
پیشاپیش سپاس
معمولا آزمونهای سنجش (بخصوص آزمونهای آخر) از لحاظ سختی مشابه کنکور هستن.چند تا سوال
یکی اینکه واسه ثبت نام کنکور باید سریال شناسنامه جدیدمون رو بزنیم؟ چون سه سال قبل واسه ثبت نام تیزهوشان بهم گفتن باید قبلیه رو بزنی
دوم اینکه آزمونای جامع سنجش همشون رو شرکت کنیم؟ یعنی اولویت با سنجش باشه تا کانون؟ چون دو تا از آزموناش با قلمچی توی یه روزه
و کسی می دونه آزمونای جامع سنجش حضوری هستن یا آنلاین؟
پیشاپیش سپاس
ببین جدی بودن با استرس فرق میکنه تو سعی کن جدی باشی اما استرس نداشته باش استرس چیزی جز حواس پرتی و نگرانی الکی نداره پس هیچوقت سعی نکن دنبالش بری یا براش غبطه بخوری اما همیشه سعی کن تو کارت جدی باشی و به اصطلاح بیخیال نباشیه چیزی من یه کم زیادی آرومم
وضعم زیاد خوب نیست از لحاظ تراز و اینا ولی هنوزم امیدوارم واسه ی کنکور اوکی میشم
ولی وقتی می بینم همکلاسیام چجوری نگرانن شک می کنم که نکنه من زیادی بی خیالم
آیا باید استرسم رو بیشتر کنم؟
بنظرم خواب یه ساعت واسه بعد از ظهر لازمه و همچنین برا کارکرد و یادگیری بهتر مغز ولی باز هرجور خودت مایلی یکی از دوستای من قهوه میخوردچطوری ظهرا خوابمون نبره TTTT
تازگیا شروع کردم به جدی بودن (قبلش بودم ولی خیلی کمتر) امیدوارم افاقه کنهببین جدی بودن با استرس فرق میکنه تو سعی کن جدی باشی اما استرس نداشته باش استرس چیزی جز حواس پرتی و نگرانی الکی نداره پس هیچوقت سعی نکن دنبالش بری یا براش غبطه بخوری اما همیشه سعی کن تو کارت جدی باشی و به اصطلاح بیخیال نباش
اینم بگم ترازا و رتبه های امسال تو کانون کاملا غلطه پس ازمونو زماندار واسه خودت برگزار کن و فقط رو درصدات تمرکز کن رتبه و تراز رو بیخیال شین امسال خیلیا رعایت نمیکنن
در ضمن اینم بگم من استرسم زیاده اگه میخای میانگین بگیریم![]()
سلام و درودسلام اگر هم کنکور هنر هم تجربی ثبت نام بشه فقط یک شماره پرونده داده میشه؟ یا باید دوتا باشه؟
جمعبندی قلمچیو نمیدونم ولی کتابهای زرد خوبن.این کتاب جمع بندی قلم چی چه سمیه ؟همون زرد نیس احیانا ؟
حس میکنم پشتیبان میخواد بکنه تو پاچم .
به درد میخوره آیا ؟