کنکور مشکلات غیردرسی کنکور ۱۴۰۰

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
این کتاب جمع بندی قلم چی چه سمیه ؟همون زرد نیس احیانا ؟
حس میکنم پشتیبان میخواد بکنه تو پاچم .
به درد میخوره آیا ؟
جمعبندی نیمسال اول منظورته؟
چنتا آزمون داخلشه و سطحشون بد نیست،درکل واسه اینکه ببینی کجاها رو اشکال داری خوبن.
اما اگه مجبور نیستی نخری هم چیزی رو از دست ندادی.

سلام((: دوستان یه سوال کسی بلده چجوری اکانت قلم چی رو میشه هاید کرد؟:)

آخرین ویرایش:
سلام
اقا کسی کانالی داره که سوالای زیست قلمچی رو حداقل تحلیل کنه

چند تا سوال
یک اینکه آزمون های سنجش رو چجوری باید ثبت نام کنیم؟ آنلاین میشه؟ اگه میشه چطوری؟ و آدرس نمایندگی هاش رو ازکجا می تونم پیدا کنم؟
دوم اینکه چهار تا جامع داره همه شون رو ثبت نام کنیم؟

چند تا سوال
یک اینکه آزمون های سنجش رو چجوری باید ثبت نام کنیم؟ آنلاین میشه؟ اگه میشه چطوری؟ و آدرس نمایندگی هاش رو ازکجا می تونم پیدا کنم؟
دوم اینکه چهار تا جامع داره همه شون رو ثبت نام کنیم؟
سلام مجدد(:
من مدرسمون اعلام کرد که تا نیمه اسفند وقت ثبت نام هست بعد گفت اگر میخواد خودشون برامون ثبت نام میکنن
احتمال زیاد انلاینه دیگه(:
سوال دومت رو دیشب از مشاورم پرسیدم جواب داد میام اینجا ادیت میکنم میگم

بعدا نوشت: مشاورم گفت هرچهارتاشو بگیرم

آخرین ویرایش:
برای کسی که سه سال اخرشو منطقه سه درس خونده ولی دیپلم نگرفته
و بعد یه مدتی رفته تهرانپارس دیپلمشو گرفته و میخاد کنکور بده سهمیه چه منطقه ای در نظر گرفته میشه؟

برای کسی که سه سال اخرشو منطقه سه درس خونده ولی دیپلم نگرفته
و بعد یه مدتی رفته تهرانپارس دیپلمشو گرفته و میخاد کنکور بده سهمیه چه منطقه ای در نظر گرفته میشه؟
۳

بچه ها من این روزها حالم خیلی بده نمیتونم تمرکز کنم ایا من با میانگین ۱۲ ساعت و پایه درسی متوسط رو به بالا
سوالم خیلی تکراری هست اما من واقعا رد دادم ک مجبور سدم بپرسم
این چهار ماه رو هم ادامه بدم ممکنه قبول نشم،؟.یعنی کنکور تجربی اینقدر سخته یا نه؟

بچه ها من این روزها حالم خیلی بده نمیتونم تمرکز کنم ایا من با میانگین ۱۲ ساعت و پایه درسی متوسط رو به بالا
این چهار ماه رو هم ادامه بدم ممکنه قبول نشم،؟.یعنی کنکور تجربی اینقدر سخته یا نه؟
تو این بازه ی زمانی این حسا و ناامید شدنا طبیعیه نگران نباش فقط درس بخون کنکور قبول شدن خیلی اسونه واقعا !به شرطی که این چند ماه باقی مونده به دور از حاشیه همون کارای همیشگی رو انجام بدی کار عجیبی لازم نیس انجام بدی

تو این بازه ی زمانی این حسا و ناامید شدنا طبیعیه نگران نباش فقط درس بخون کنکور قبول شدن خیلی اسونه واقعا به شرطی که این چند ماه باقی مونده به دور از حاشیه همون کارای همیشگی رو انجام بدی کار عجیبی لازم نیس انجام بدی
الان بهت تو خصوصی پیام دادم قبل از جوابت تله پاتی شد میشه اونجا چند تا سوال ازت بکنم اگر وقت دارس

فرسودم /فرسودی/ فرسود/ فرسودیم/ فرسودید/ فرسودند/
خسته شدم ازین احساسه واقعا...چیکارش کنم؟

فرسودم /فرسودی/ فرسود/ فرسودیم/ فرسودید/ فرسودند/
خسته شدم ازین احساسه واقعا...چیکارش کنم؟
کمی استراحت کن یه روز یا نصف روز .
دیگه به مهمترین دوران داری میرسی
موفق باشی...

واقعا قابل پیش‌بینی نیست؛ نه تنها برای شما بلکه برای همه. بهترین و منطقی‌ترین کار این‌ـه که ادامه بدید. ایام پیشِ‌رو تاثیرگذارترین بازه زمانی برای کنکوری‌هاست و کسانی که تمرکز دارند و باآرامش کارشون رو پیش می‌برند می‌تونند نتایج خیلی خوبی بگیرند. فکر و خیال در مورد آینده رو کنار بگذارید و به اینکه برنامه روزانه‌تون رو به انجام میرسونید راضی باشید. فکرکردن وسواسی به چیزی که تحت کنترل ما نیست جز فشار روانی و استرس نتیجه‌ای نداره.

سلام دوستان.
به نظرتون بهتره آزمونای جامع سنجش رو ثبت نام کنیم یا با توجه به غیرحضوری بودن آزمونا و دقیق نبودن رتبه ها خودمون سوالا رو تو تایم بزنیم و درصد بگیریم؟
بعد اینکه اصلا دادن آزمونای سنجش کار درستیه؟ چون من شنیدم گاهی اوقات سوالاش غیر استاندارد میشه.
پیشاپیش ممنون.

بنظرم امادگی خیلی خوبی میده حتی همین غیر استاندارد بودنش بعضی اوقات
بنظرم ثبت نام کردن و دیدن درصدا به تفکیک سال تو کارنامه خیلی خوبه

سلام دوستان.
به نظرتون بهتره آزمونای جامع سنجش رو ثبت نام کنیم یا با توجه به غیرحضوری بودن آزمونا و دقیق نبودن رتبه ها خودمون سوالا رو تو تایم بزنیم و درصد بگیریم؟
بعد اینکه اصلا دادن آزمونای سنجش کار درستیه؟ چون من شنیدم گاهی اوقات سوالاش غیر استاندارد میشه.
پیشاپیش ممنون.
سلام
حتما توی آزمونهای جامع سنجش شرکت کنین
درسته غیر حضوریه و امنیت آزمون پایینه ولی چاره چیه؟!شرایط همینه . پارسال هم همینطوری بود.
سوالات غیر استاندارد داره ولی بیشتر اوقات میتونی سطح کنکورُ از لحاظ سختی دروس پیش بینی کنی

Back
بالا