- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
سوالات غیردرسی راجع به کنکور اینجا بپرسید.
پایه رو چجوری ببندیم؟
یعنی اول کلا دهم رو بخونیم بعد یازده،یا اینکه باهم بخونیم ؟
کلا چجوری واسش برنامه بریزیم؟
عین وضعیت من رو داری ما هم توقع داشتیم حداقل ریاضی رو از پایه شروع کنن اما فعلا فقط دوازدهمبچه ها اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنونش میشم
راستش مدرسه ما ۶ هفته کلاس آنلاین برگزار کرده تا پایان مرداد و کلاس ها از ساعت ۸ تا ۱:۳۰ طول میکشه و از مهمتر اینکه دبیرا کلا دوازدهم رو پیش میبرن
باید بگم که کلاس های آنلاین به شدت خسته کننده و طاقت فرساست و تا یکی دو ساعت بعدش اصلا هیچ کاری نمیشه کرد مخصوصا ما که پشت سر هم کلاس داریم
شما راهکاری برای مقابله با این خستگی ندارین ؟ چون واقعا تمام برنامه هام رو بهم زده
مخصوصا برنامه جمع بندی پایه ام رو ×_×
خودت بزن من تائیدش می کنمادمینای محترممیشه واسه ما هم تاپیک کارنامه ی آزمون آزمایشی بزارید؟ با تشکر پیشاپیش
@Admin2
مرسی از کمکتعین وضعیت من رو داری ما هم توقع داشتیم حداقل ریاضی رو از پایه شروع کنن اما فعلا فقط دوازدهم
راهکار من این بود که میکروفون رو روشن میکردم و خودمو توی کلاس فعال نگه میداشتم برای این کار. قبلش یه دور پیش خوانی باید بکنی
من انسانیم . شاید باورت نشه من یه هفته روی این موضوع فکر کردم . اخرش به این نتیجه رسیدم که pdf رو دانلود کنم فعلا بخونم تا اول مهر که کتابای 1400 میان . اگر درسی هم تغییر نکرده تو صبر کن با اینکه گرونتر میشن کتابها. ولی بهترن !مرسی از کمکت
منم با حضور فعال سرکلاس موافقم چون تنها راهیه که میشه کمتر خسته شد
اتفاقا تنها درسی که دبیرمون داره از پایه شروع میکنه ریاضی هست چون میخوان بهمون تابع درس بدن و مجبورن که هر سه پایه رو توضیح بدن وگرنه بقیه دبیرا دوازدهم رو دارن درس میدن گاهی اوقات هم یه گریزی به پایه میزنن
راستی یه سوال شما الان منابع چه سالی رو تهیه میکنین ؟ صبر میکنین برای منابع مختص کنکور ۱۴۰۰ یا با کتاب های ۹۹ پیش میرین؟ من خودم برای شیمی و فیزیک که تغییری نداشتن از ۹۹ دارم استفاده میکنم
اتفاقا ما هم همگی درگیر این بودیم که بالاخره کتاب چه سالی رو تهیه کنیممن انسانیم . شاید باورت نشه من یه هفته روی این موضوع فکر کردم . اخرش به این نتیجه رسیدم که pdf رو دانلود کنم فعلا بخونم تا اول مهر که کتابای 1400 میان . اگر درسی هم تغییر نکرده تو صبر کن با اینکه گرونتر میشن کتابها. ولی بهترن !
من اول اولش ساعت مطالعه ام کم بود و دلم میخواست ک بخونم ولی حس و حوصله درس نداشتم.چگونه حس درس خوندن داشته باشیم ؟
فقط بخون !با ناامیدی و بی انگیزگی موقع درس خوندن چه کنیم :/
سلامسلام.
امیدوارم جای مناسبی رو برای مطرح کردن سوالام انتخاب کرده باشم.
من سال سوم دبیرستان رشته ام رو از ریاضی به هنر تغییر دادم و قاعدتا از سمپاد اومدم بیرون. (از اول راهنمایی تا آخر دوم ریاضی سمپاد بودم)
الان بعد از چندین سال (۲۶ سالمه) می خوام کنکور سراسری ریاضی بدم و هدفم رشته ی فیزیک یا نجوم (هنوز مطمئن نیستم) دانشگاه های دولتی و خوب تهران هست.
به نظر شما من می تونم برای کنکور ۱۴۰۰ خودم رو برسونم؟ یا برای کنکور ۱۴۰۱ خودم رو آماده کنم؟
من خودم احساس می کنم آموزشگاه رفتن برای منی که از محیط مدرسه و آموزش و آزمون دور هستم، ضروری باشه. نظر شما چیه؟
چه آموزشگاهیو پیشنهاد می کنید؟ یا به نظرتون تمرکزم رو بذارم روی استاد خوب و آموزشگاه های مختلف ثبت نام کنم؟
الان همه ی آموزشگاه ها کلاساشون آنلاین هست؟
و اینکه آیا مشاور خوب می شناسید؟ برای اینکه سوالات مشابه سوالات الانم رو ازش بپرسم؟
خیلی ممنون میشم جواب سوال هام رو بدین.
انقدر این جمله مهمه که باید هر کنکوری اینو بزنه بالای میز مطالعش.فقط بخون !
اگه منتظر انگیزه باشی تا خودش بیاد ، بهت میگم هیییییچ وقت نمیاد ! همین که درستو بخونی خودش میاد