سلام =)
بچه هایی که امسال میرن نهم مثل من، شاید استرس هاشون برای ازمونی که معلوم نیست بگیرن یا نه، برای ورودی نهم به دهم از الان شروع شده باشه، و همونطور که میدونید ورودی ما زخم خوردهست، ما همونایی هستیم که وسط سال بهمون گفتن سمپاد میخواد حذف شه، بعد یهو خرداد ماه گفتن قراره وسط تابستون ازمون برگزار شه، اونم چه ازمونی=/
چیزی که ما ازش میترسیم اینه که امسال هم(چون ورودی ما خیلی خاص بود و میگن بعضیا کشکی اومدن) همون بلا سرمون بیاد، اصلا نمیدونیم ازمون هست یا نیست و اگه دست رو دست بذاریم ممکنه حالا حالا ها چیزی اعلام نشه
میخواستم ببینم نظرتون چیه از طریق سایت رسمی فارس من که مربوط به خبر گزاری فارس هست، یک کمپین تشکیل بدیم و یک نامه بنویسیم با امضای اینترنتی سمپادیها، تا جایی که میتونیم و از وزیر محترم و رئیس سازمان درخواست کنیم اوایل سال، با یک خبر و تصمیم قطعی و درست با توجه به ازمون ریون و ازمون تکمیل ظرفیت گرفته شده ما رو خوشحال کنن؟
---
جالبه بدونید اگه تعداد امضاها و حمایت های اینترنتی از این کمپین به هزارتا برسه از طریق مسئولین سایت از سازمان مربوطه پیگیری میشه و اگر ده هزارتا بشه در مجلس بررسی میشه، این سایت سایت خوبیه و فکر کنم مربوط به دولت هست