بنظر من ، ( نظر شخصیمه حالا اگر باهاش حال کردین یا قبول دارین یا اصلا قبلو ندارین دیگه خودتون می دونین )
ب طور کلی با توجه ب رشد ما و سن بلوغ ، از پایه هفتم ک وارد این مدارس شدیم تا پایه هشتم ، با گذشت زمان هر ساله امکان کاهش میانگین نمرات دانش اموزا بیشتر و بیشتر شده و عواملی چون سخت گیری خانواده ها و خود مدرسه و خود ارضایی و رابطه با جنس مخالف و رشد عاطفی و احساسی و خیلی دلایل دیگه ، این نگرانی رو در دل دانش اموزا می ندازن ک ازمون هستش ک تا حد امکان با سخت گیری هاشون از کاهش نمرات جلوگیری کنن ، حالا کاری با تصمیماتشون و این دلایل خیلی ندارم و کلی گفتم
اما این که امسال ایا ازمون می گیرن یا نه به چند دلیل اساسی تر و مهم ک از شانس بد به ما خورده ، دانش اموزا رو با استرس و نگرانی می ندازه
1- کرونا ، خب ب هر حال ممکنه تو این دوره شگفتی های زیادی پیش بیاد همون طور ک پیش اومده
2- در موقع ازمون دادن هر ساله پشت دفترچه می زنه ک با این ازمون مستقیم ب دوره دبیرستان راه پیدا می کنید ، البته این نوشته خیلی اعتبار نداره خیلی جاها ولی خب توی ازمونی ک ما موقع ورود دادیم ظاهرا همچین چیزی نبوده
3- خیلیا واقعا هستن ک از خیلی تعداد زیادی سمپادی بهترن ولی تو سمپاد نیستن
4- تا این لحظه هیچ بخشنامه ای مبنی بر گرفتن یا نگرفتن ازمون نیومده پس با این حال تا این لحظه مستقیم وارد دوره دبیرستان میشیم و همه چی در حد حرف و احتمال هستش با توجه به اینکه هیچ منبعی از طرف اموزش و پرورش نه تایید نه تکذیبی در مورد گرفتن ازمون دوباره نگفتن
5- در خیلی سایت ها ک در تاپ های 1-10 گوگل هستن (البته توی سرچ و ریزالت نهایی ) امده ک ازمونی در کار نیست
نتیجه گیری : با این حال باید نسبت به درس ها امادگی داشت اما استرس و نگرانی های اضافه رو تا حد امکان باید کاهش داد
با این حال فراموش نکنین ک این نیز بگذرد ...
هم موسم بهــار طرب خیـز بگــذرد
هم فصــل ناملایم پاییــز بگــــذرد
گر نا ملایمی به تــو کـرد از قضــا
خود را مساز رنجه که این نیز بگذرد
امیدوارم از خوندن این دیدگاه ارامش گرفته باشین وهمچنین برخی از ابهاماتتون بر طرف شده باشه
بنظر من
امسال واقعا مشکلات مهم تری تو آموزشو پرورش هست
از نظر برگزاری آزمون هاو ....
حالا اگه بخوان امسال تو این شرایط کرونا کل سمپادیا رو ازشون آزمون بگیرن
اصن خیلی بعید و احمقانه بنظر میاد!!!
اما در هرحال
من از ورودی خودمون از یه جهت راضیم
اینکه امسال بیشتر "تیزهوش ها" ی مناطق اطراف شهر هم تونستن قبول شن و خب
اونها هم تیزهوشن ولی تو آزمون های سال های قبل فقط بچه هایی قبول میشدن که تو مدارس برتر درس میخوندن
در این شکی نیست که یه سریا تو سمپاد اضافن و یه سریا حقشون خورده شده اما...
من معتقدم ورودی سال ما از خیلی جهات عالی بوده
مثلا قبلا تو کل مدرسه دو سه نفر از مدرسه دولتی میومدن سمپاد
ولی امسال دولتی های باهوش بیشتر شدن و همین بنظرم قدم مهمیه
به هر حال به قول خودت بهتره آماده باشیم ولی ما هم بهمون گفتن احتمالش خیلی ضعیفه که بگیرن