Infinit
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- کنار رود
- سال فارغ التحصیلی
- 1408
من خودم زیاد اطلاعاتی در این زمینه ندارم فقط نظر خودم رو میگم...
اون زمان چند همسری بوده یعنی اگر هم مرد خیانت میکرده میگفتن حق این رو داشته
زن هم جرئت این کارو نداشته و اصلا اختیار این کار رو نداشته چون خیلی از زن ها حتی اجازه خروج از خونه رو نداشتن علاوه بر اون آبرو هم قاعدتاً باید حفظ میکردند
پ.ن: البته فکر میکنم منظور شما مثلا زمان ۵۰ تا ۱۰۰ پیشه. که بیشتر میتونم تایید کنم. اون زمان واقعا بیشتر وفادار بودند.
اون زمان به قول شما برای زن ارزش نمیگذاشتن و منطقیه که مثلاً همه پیامبر ها مرد بودند. اما در حال حاضر فرق داره.
در حال حاضر اونطوری نیست پس چرا هنوز با اینکه زن ها ۵۱ درصد دنیا رو تشکیل میدن حدود ۲۱ درصد سکو های قدرت رو دارن (منظورم به طور کلی در دنیاست نه ایران. بقیه دنیا که قانون های اسلام رو استفاده نمیکنند مثل همین که میگن رییس جمهور نمیتونه زن باشه...)
در این مورد کاملا درسته. به بیت المال تعلق پیدا میکنهگ
ارث مرد اگه فرزندی یا نمیدونم وارث نداشته باشه چیز زیادی به زنش نمیرسه تو قوانین بیشترش برای دولت میشه اینو از یه جایه معتبر خوندم الان یادم نیست باید بگردم
خیانت اون موقع کمتر بوده ولی دلیلش از نظر من این نبودهولی اون زمانا وضعیت خانواده بهتر از الان بود
عشق و محبتش با الانیا قابل مقایسه نیست حتی وفاداریشون
اصلا نمیشه اون آدما و زنوگیشونو با زندگی امروزی مقایسه کرد
اونا به مراتب بهتر از زن و شوهرای الانی هستن که هر کدوم به یکی دیگه خیانت میکنن
اون زمان چند همسری بوده یعنی اگر هم مرد خیانت میکرده میگفتن حق این رو داشته
زن هم جرئت این کارو نداشته و اصلا اختیار این کار رو نداشته چون خیلی از زن ها حتی اجازه خروج از خونه رو نداشتن علاوه بر اون آبرو هم قاعدتاً باید حفظ میکردند
پ.ن: البته فکر میکنم منظور شما مثلا زمان ۵۰ تا ۱۰۰ پیشه. که بیشتر میتونم تایید کنم. اون زمان واقعا بیشتر وفادار بودند.
این که اون زمان برای دختر ارزش قاعل نبودن درست... ولی چرا گفتن نصف مرد باشه و چرا برابر نباشه؟ قران زن رو ارزشمند دانسته ولی باز هم نه به اندازه مرد ها.بخش اول حرفاتو کاملا قبول دارم
اما درمورد بخشی که درباره اسلام گفتی
ببین همه این چیزایی که گفتی هزار و چهارصد سال پیش گفته شدن
و به کی؟به اعرابی که زن رو زنده به گور میکردن
قوانین اسلام درباره زن رو اون روزا تصور کن
اون زمان یک زن هیچ حقی از اموال پدر،مادر یا همسر نداشته
هیچ نفقه یا مهریه ای نداشته و علنا خرید و فروش میشده
اصلا چرا تو عربی کلمه ابن هم به معنای پسره و هم فرزند؟چون دختر رو اصلا فرزند حساب نمیکردن
حالا تو چنین شرایطی خدا اومده گفته به زن باید ارث برسه ،باید مهریه و نفقه داده بشه و برای ازدواج خودش حق انتخاب داره و بدون رضایتش ازدواج باطله
آیا این بی ارزش دونستن زنه؟
نه این بخاطر اینه که ما دستورات اسلام رو نمیفهمیم
صرفا میگیم عههه خدا گفته ارث زن نصف مرده
نمیگیم که خدا این رو چه زمانی گفته
و کی قرانو برای ما معنی کرده؟ کسایی که قطعا مردسالاری حاکم بر جامعه و زن ستیزی و محدودیت زن ها براشون سودمنده
و همچنین کسایی برخلاف بقیه قوانین اسلام به این چندمورد پایبندن که دنبال ادامه این مردسالارین
اون زمان به قول شما برای زن ارزش نمیگذاشتن و منطقیه که مثلاً همه پیامبر ها مرد بودند. اما در حال حاضر فرق داره.
در حال حاضر اونطوری نیست پس چرا هنوز با اینکه زن ها ۵۱ درصد دنیا رو تشکیل میدن حدود ۲۱ درصد سکو های قدرت رو دارن (منظورم به طور کلی در دنیاست نه ایران. بقیه دنیا که قانون های اسلام رو استفاده نمیکنند مثل همین که میگن رییس جمهور نمیتونه زن باشه...)
من در اون مورد منظورم اسلام نیود، منظورم به طور کلی جامعه امروزی بود.درمورد خونه داری و بچه داری میدونی که همین اسلام گفته زن هیچ وظیفه ای در این قبال نداره ؟