مدیرگزینی _ تابستان ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zahra_a
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
لطفا یه مدیر خوب واسه چت روم عمومی بذاربد اصن واسه اونجا مدیر گزینی داریم ؟

میشه برای دیگران هم درخواست داد ؟
عجالتا اینا ؛
موسیقی ؛ @پرنیان.ک
اعتقادی ؛ @Leo نگو نمیام :))
جامعه شناسی ؛ @Pan
تاریخ و تمدن ؛ @Parsa.e و @ehsan.AK جوان گرایی و اینا مثلا :‌‌))

از بس انلاینم تو سایت دوس داشتم منم واسه یه چیزی داوطلب میشدم ولی متاسفانه تو هیچی سررشته ندارم :)))

از بس انلاینم تو سایت دوس داشتم منم واسه یه چیزی داوطلب میشدم ولی متاسفانه تو هیچی سررشته ندارم :)))
اگه زیاد انلاینی حرف بزن شاید گزینه مناسبی باشه

من ترجیحم بر اینه که مدیر نباشم دوباره چون این دوره که مدیر بودم واقعا اون طور که باید مدیریت مناسب نداشتم و فکر نمی‌کنم اونقدری هم به مقدار فعالیتم اضافه شه در ماه‌های آینده و اون موقعی که مدیر نبودم به نظر خودم تولید محتوای بیشتر و مفیدتری برای سایت داشتم. و خیلی از تصوراتی که برای دوره مدیریتم داشتم الان که با تجربه‌ی بیشتر بهشون فکر میکنم میبینم که حتی بدون مدیریت هم میتونم انجامشون بدم و حتی این اسم مدیریت بیشتر جنبه‌ی ارزش این فعالیتمو برای خودم آورده پایین.

من از قدیم انجمنای جامعه‌شناسی و اعتقادی و کلا انجمنای انسانی برام متجلی* روح سایت بوده و وقتایی که فعال نیستن کل سمپادیا غیر سالم و بی‌رنگ دیده میشه. به نظرم یه کاربر پر انرژی فعال باید مدیرش بشه که خودش با فعالیت مداوم اینارو زنده نگه داره و به کاربرای جدید پیشنهاد میکنم اگه علاقه دارن نترسن و بیان اعلام آمادگی کنن براشون هم تجربه‌ی خوبیه هم واقعا اونقدرا ترسناک و سخت نیست.

با همه‌ی اینا در آخر باید بگم که اگه کس دیگه‌ای نخواد این دوتارو من مدیرشون میمونم چون حداقل به گزارشا و اسپما رسیدگی میکنم و هر از چند گاهی تاپیکا رو بالا میارم بهتر از اینه که هیچکس مستقیما حواسش بهشون نباشه.

+ من بعد از همه‌ی اینا تازه یادم افتاد من مدیر مباحث علمی هم هستم انصافا اینو از من بگیرین من حواسم بهش نیست پیش من مظلوم واقع شده.:)) همون موقع هم مدیرش شدم که کتابخوانی علمی گروهی راه بندازم که الان بدون مدیریت هم اگه بخوام میتونم راه بندازم واقعا ربط به مدیر بودن نداشت.:))

* مطمئن نیستم که درست استفاده شده واژش یا نه. نمی‌دونم چه اصراری دارم هی کلمات جدید بیارم تو حرفام.:))

+ دیدم یه ذره نامشخصه ویرایش کردم اطلاعات مهم واضح‌تر باشه: بولد شده‌ها انجمناییه که من مدیرشون هستم الان و قسمتایی که زیرشون خط کشیده شده خلاصه‌ی جواب سوال تایپکه.
از اونجایی که جامعه‌شناسی تا الان مظلوم واقع شده من مدیریتمو ادامه خواهم داد. :)

المپیاد فیزیک
و شاید مباحث عمومی المپیاد
(البته امیدوارم از کسایی که خودشون مدال دارن بیان انجمنو بگیرن دستشون ولی اگه کسی نبود هستم)

همون قبلیا
المپیاد نجوم و مباحث عمومی المپیادها و نجوم عمومی

ریاضی:D

کسی نمی‌خواد مدرسه سمپادیا رو راه بندازه؟:-" به نظرم یکی از انجمناییه که بیشترین پتانسیل رو داره اگه بچه‌ها همکاری و شرکت کنند.

من واقعا مطمئن نیستم چه کاری بتونم براش بکنم وگرنه خودم مدیرش میشدم.

من تنها باری که رای اوردم و مدیر شدم پیش دبستان بود :D

گفتن کی میخواد رئیس دستشویی بشه فقط من دست بلند کردم ناظم هم بهم رای داد=))

ولی بدم نمیاد مدیر گفت و شنود اجتماعی بشم:D(فک نمیکنم رای بیارم ولی اسم منم بنویس:D)

منم هستم.

حرف پیشنهاد شد
بیاین @Amin rouhi رو به عقد شعر پارسی در بیاریم

@Amin rouhi
دیگه نهادم توام توش افتادی...
....
....
دوستان اول سعی کنید یاد بگیرید از فروم به درستی استفاده کنید بعد داوطلب مدریت بشید

دوستان اول سعی کنید یاد بگیرید از فروم به درستی استفاده کنید بعد داوطلب مدریت بشید
مگه اینجا چه چیز پیچیده ای هست.که یاد گرفتن بخواد.اپولو که هوا نمی کنید

مگه اینجا چه چیز پیچیده ای هست.که یاد گرفتن بخواد.اپولو که هوا نمی کنید
اسپمه ولی جسارتا بهتر نیست قبل از مدیر شدن شهر و مرکزتون رو درست وارد کنید؟=‌)

Back
بالا