من ترجیحم بر اینه که مدیر نباشم دوباره چون این دوره که مدیر بودم واقعا اون طور که باید مدیریت مناسب نداشتم و فکر نمیکنم اونقدری هم به مقدار فعالیتم اضافه شه در ماههای آینده و اون موقعی که مدیر نبودم به نظر خودم تولید محتوای بیشتر و مفیدتری برای سایت داشتم. و خیلی از تصوراتی که برای دوره مدیریتم داشتم الان که با تجربهی بیشتر بهشون فکر میکنم میبینم که حتی بدون مدیریت هم میتونم انجامشون بدم و حتی این اسم مدیریت بیشتر جنبهی ارزش این فعالیتمو برای خودم آورده پایین.
من از قدیم انجمنای
جامعهشناسی و
اعتقادی و کلا انجمنای انسانی برام متجلی* روح سایت بوده و وقتایی که فعال نیستن کل سمپادیا غیر سالم و بیرنگ دیده میشه. به نظرم یه کاربر پر انرژی فعال باید مدیرش بشه که خودش با فعالیت مداوم اینارو زنده نگه داره و به کاربرای جدید پیشنهاد میکنم اگه علاقه دارن نترسن و بیان اعلام آمادگی کنن براشون هم تجربهی خوبیه هم واقعا اونقدرا ترسناک و سخت نیست.
با همهی اینا در آخر باید بگم که
اگه کس دیگهای نخواد این دوتارو من مدیرشون میمونم چون حداقل به گزارشا و اسپما رسیدگی میکنم و هر از چند گاهی تاپیکا رو بالا میارم بهتر از اینه که هیچکس مستقیما حواسش بهشون نباشه.
+ من بعد از همهی اینا تازه یادم افتاد من مدیر
مباحث علمی هم هستم انصافا
اینو از من بگیرین من حواسم بهش نیست پیش من مظلوم واقع شده.
همون موقع هم مدیرش شدم که کتابخوانی علمی گروهی راه بندازم که الان بدون مدیریت هم اگه بخوام میتونم راه بندازم واقعا ربط به مدیر بودن نداشت.
* مطمئن نیستم که درست استفاده شده واژش یا نه. نمیدونم چه اصراری دارم هی کلمات جدید بیارم تو حرفام.
+ دیدم یه ذره نامشخصه ویرایش کردم اطلاعات مهم واضحتر باشه: بولد شدهها انجمناییه که من مدیرشون هستم الان و قسمتایی که زیرشون خط کشیده شده خلاصهی جواب سوال تایپکه.