- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرراز
- سال فارغ التحصیلی
- 98
لطفا یه مدیر خوب واسه چت روم عمومی بذاربد اصن واسه اونجا مدیر گزینی داریم ؟
موسیقی
یکی از این دوتاپاتوق فارغ التحصیلان
اگه زیاد انلاینی حرف بزن شاید گزینه مناسبی باشهاز بس انلاینم تو سایت دوس داشتم منم واسه یه چیزی داوطلب میشدم ولی متاسفانه تو هیچی سررشته ندارم )
@zahra_a میشه در این مورد هم توضیح بدید لطفا؟ :)سلام
این دورههای مدیریتی چقدر به طول میانجامند؟
یک سال احتمالا@zahra_a میشه در این مورد هم توضیح بدید لطفا؟ :)
آره این حرف بزن رو بدینش به من :)اگه زیاد انلاینی حرف بزن شاید گزینه مناسبی باشه
از اونجایی که جامعهشناسی تا الان مظلوم واقع شده من مدیریتمو ادامه خواهم داد. :)من ترجیحم بر اینه که مدیر نباشم دوباره چون این دوره که مدیر بودم واقعا اون طور که باید مدیریت مناسب نداشتم و فکر نمیکنم اونقدری هم به مقدار فعالیتم اضافه شه در ماههای آینده و اون موقعی که مدیر نبودم به نظر خودم تولید محتوای بیشتر و مفیدتری برای سایت داشتم. و خیلی از تصوراتی که برای دوره مدیریتم داشتم الان که با تجربهی بیشتر بهشون فکر میکنم میبینم که حتی بدون مدیریت هم میتونم انجامشون بدم و حتی این اسم مدیریت بیشتر جنبهی ارزش این فعالیتمو برای خودم آورده پایین.
من از قدیم انجمنای جامعهشناسی و اعتقادی و کلا انجمنای انسانی برام متجلی* روح سایت بوده و وقتایی که فعال نیستن کل سمپادیا غیر سالم و بیرنگ دیده میشه. به نظرم یه کاربر پر انرژی فعال باید مدیرش بشه که خودش با فعالیت مداوم اینارو زنده نگه داره و به کاربرای جدید پیشنهاد میکنم اگه علاقه دارن نترسن و بیان اعلام آمادگی کنن براشون هم تجربهی خوبیه هم واقعا اونقدرا ترسناک و سخت نیست.
با همهی اینا در آخر باید بگم که اگه کس دیگهای نخواد این دوتارو من مدیرشون میمونم چون حداقل به گزارشا و اسپما رسیدگی میکنم و هر از چند گاهی تاپیکا رو بالا میارم بهتر از اینه که هیچکس مستقیما حواسش بهشون نباشه.
+ من بعد از همهی اینا تازه یادم افتاد من مدیر مباحث علمی هم هستم انصافا اینو از من بگیرین من حواسم بهش نیست پیش من مظلوم واقع شده. همون موقع هم مدیرش شدم که کتابخوانی علمی گروهی راه بندازم که الان بدون مدیریت هم اگه بخوام میتونم راه بندازم واقعا ربط به مدیر بودن نداشت.
* مطمئن نیستم که درست استفاده شده واژش یا نه. نمیدونم چه اصراری دارم هی کلمات جدید بیارم تو حرفام.
+ دیدم یه ذره نامشخصه ویرایش کردم اطلاعات مهم واضحتر باشه: بولد شدهها انجمناییه که من مدیرشون هستم الان و قسمتایی که زیرشون خط کشیده شده خلاصهی جواب سوال تایپکه.
بذارید یه مقدار از عضویت تون بگذره حداقل ...منم هستم.
برو این دام بر مرغ دگر نِه !حرف پیشنهاد شد
بیاین @Amin rouhi رو به عقد شعر پارسی در بیاریم
مگه اینجا چه چیز پیچیده ای هست.که یاد گرفتن بخواد.اپولو که هوا نمی کنیددوستان اول سعی کنید یاد بگیرید از فروم به درستی استفاده کنید بعد داوطلب مدریت بشید
اسپمه ولی جسارتا بهتر نیست قبل از مدیر شدن شهر و مرکزتون رو درست وارد کنید؟=)مگه اینجا چه چیز پیچیده ای هست.که یاد گرفتن بخواد.اپولو که هوا نمی کنید