first: عمامه نه امامه...به نقل از Arman.Z :شعر ایرج میرزا که درباره ی این ریاکاران امامه به سره ...
فکر کنم
به نقل از Arman.Z :برادر من
من نمی خواستم حرف سیاسی بزنم
منظورم هم دقیقا همون امامه می باشد
من اینجوری دوست دارم تفسیر کنم
هر جا هم که برم اینجوری نظرمو میگم
این که خوبه شما بدهاش رو ندیدی!(الفاظ فجیعی داره!)به نقل از saray :مبهمه معلوم نیست دقیقا چی میخاد بگه......... یا اصلا از چی داره انتقاد می کنه! ولی............... بنظر من شعر نباید آلوده بشه به اینجور الفاظ و.... !شعر باید پاک باشه! من نمیخام توهین کنم ولی بقول دکتر شریعتی شعر ترجمه ی شاعره و بیانگر احساساتی که داره و مستقیما شخصیت شاعر رو نشون میده! شعر باید به کسی که داره اونو میخونه انرژی ++++ بده! ولی خب سلیقه ها متفاوته! :-)
این شعر مال مشکلات گذشته ست که البته به نسبت الان هم بیشتر شده!بلاخره ما هم باید خوبی ها رو بدونیم هم بدی هارو...به نقل از saray :بله نظر شما کاملا محترمه. ولی من ترجیح میدم به شخصه شعرایی رو بخونم که بهم احساس خوب و +++++++ میده! هر کسی ممکنه از بقیه ناراحت بشه یا... و یه چیزایی بنویسه... ( من نمیگم آخوندا خوبن یا بدن چون تا حالا نه باهاشون کاری داشتم نه باهام کاری داشتن!) من مخالف شعرای انتقادی نیستم... اصلا! ولی این شعر نشاندهنده ی بی فرهنگی و بی.... بودن جامعه ی ایران تو اونوقت هستش! حیف نیست شعرای قشنگ سعدی یا حافظ رو ول کرد و اینارو خوند؟!شعرایی که فرهنگ و اعتقادات غنی ایران رو نشون میده....
منظور من اینه!