شب نشینی - اعلام نتایج ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zahra_a
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پشت بمونید
تلاش کنید
و بیخیال رویاهایتون نشید

اگه رویایی ندارید ؛
انتخاب کنید
رها شید
و جای دیگه ای دنبال زندگی بگردید
نمیدونم درسته یا نه
اما من تمام زندگیم رو توی این مسیر دیدم؛هیچ کارِ دیگه ای وجود نداره که مثلا بخوام به جای این راه انتخاب کنم،چ تو دانشگاه چ توی فضای غیر آکادمیک،مثلا حرفه ای باشه ک بهش علاقه مند باشم و واردش بشم
میترسم،از اینکه آیا من واقعا خنگم یا فقط دارم نتیجه ی سه سال درس نخوندن رو میبینم؟
و ترسم سنگین تر اینه که آیا اصلا میتونم؟
نمیدونم...

رویا دارم
بار ها تصمیم گرفتم بیخیالش بشم؛خودکشی که فرقی نمیکنه جسمی باشه یا چیز دیگه
اما نشد؛هر وقت هم من تصمیمش رو گرفتم؛حس میکنم خودِ خدا یه چیزی انداخت جلو پام ک هم مانع باشه هم بگه خاک برسرت!اینهمه دلیل برا ادامه دادن وجود داره؛و تو میخوای بکشی کنار؟!
یکی بیاد برای آخرین بار بزنه تو گوشم و بگه من خنگ نیستم

الان قبول نخواهید کرد
و بستگی به هدف هر کسی از زندگی داره
ولی اگر هدف اینه که به یه جایی بخواید برسید که شاد باشید بعدا با رشته و کارتون حال کنید و در نهایت زندگی خوبی داشته باشید‌(‌ چه مالی چه معنوی)
ارتباط چندانی به رشته و دانشگاه نداره
اینا همش فقط و فقط یه جور نردبون طورن که الزاما نردبون راحتی نیستند یعنی مجبورت میکنن که اگر مسیر aرو بخوای بری اوکیی کارتو راه میندازم و برات بهترم ولی اگر مسیر b بری حتی این نردبونه که قرار بوده به طور کلی کمکت کنه یه دفعه میشه عذاب روحت.
چه کسایی که دندون و پزشکی میخونن افسوس دارن خسته میشه ول میکنن
چه تاپ ترین رشته های شریف

و فکرکنم چه تاپ ترین رشته های هنر و انسانی
ولی به نظرم کنکور های فرسایشی خیلی مهم تری تو زندگیتون وجود داره .

الان قبول نخواهید کرد
و بستگی به هدف هر کسی از زندگی داره
ولی اگر هدف اینه که به یه جایی بخواید برسید که شاد باشید بعدا با رشته و کارتون حال کنید و در نهایت زندگی خوبی داشته باشید‌(‌ چه مالی چه معنوی)
ارتباط چندانی به رشته و دانشگاه نداره
اینا همش فقط و فقط یه جور نردبون طورن که الزاما نردبون راحتی نیستند یعنی مجبورت میکنن که اگر مسیر aرو بخوای بری اوکیی کارتو راه میندازم و برات بهترم ولی اگر مسیر b بری حتی این نردبونه که قرار بوده به طور کلی کمکت کنه یه دفعه میشه عذاب روحت.
چه کسایی که دندون و پزشکی میخونن افسوس دارن خسته میشه ول میکنن
چه تاپ ترین رشته های شریف

و فکرکنم چه تاپ ترین رشته های هنر و انسانی
ولی به نظرم کنکور های فرسایشی خیلی مهم تری تو زندگیتون وجود داره .
تو ح ب میگفتی ،بمونه.

• لایک
امتیازات: ----
تو شاه
نمیدونم درسته یا نه
اما من تمام زندگیم رو توی این مسیر دیدم؛هیچ کارِ دیگه ای وجود نداره که مثلا بخوام به جای این راه انتخاب کنم،چ تو دانشگاه چ توی فضای غیر آکادمیک،مثلا حرفه ای باشه ک بهش علاقه مند باشم و واردش بشم
میترسم،از اینکه آیا من واقعا خنگم یا فقط دارم نتیجه ی سه سال درس نخوندن رو میبینم؟
نمیدونم...

رویا دارم
اما نشد؛هر وقت هم من تصمیمش رو گرفتم؛حس میکنم خودِ خدا یه چیزی انداخت جلو پام ک هم مانع باشه هم بگه خاک برسرت!اینهمه دلیل برا ادامه دادن وجود داره؛و تو میخوای بکشی کنار؟!

تو شاهکاری

• لایک
من الان قدِ یه پلانگتون هم نمیفهمم
هیچی سرم نمیشه،هیچی حالیم نمیشه،ای کیو ام هم که پایین عه
هیچی هم بلد نیستم،هیچ تجربه ای از هیچکس هم نشنیدم
شما فقط بیاین بگین چیکار میکنین که زیر هزار میارین؟!
رتبه ی خوب و کوفت و زهرمار بخوره تو فرق سرم
الان کل کره ی زمین رو پیاده طی کردن برای من خیلی راحت تر ب نظر میاد تا زیر هزار آوردن و قبول شدن

چی شد که اینقدر غول و گنده شد همه چیز؟

ساعت 4 صبح نتایج رو دادن!!!!:-?

قشنگ میخان مارو بکشن=D>

نمیدونم درسته یا نه
نمیدونم...

رویا دارم
به قطع و یقین خنگ نیستی
تلاش لازم رو نداشتی یا کیفیت نداشته تلاشت
خودتو عذاب نده
سرباز که می خواد بجنگه به اسلحه نیاز داره
کسی که میخواد درس بخونه هم به شرایط خوب روحی نیاز داره
قوی باش

آزمونای قلم چی رو تکی میشه ثبت نام کرد؟

بچه ها چه خبر؟همه خوبین ایشالا؟

• لایک
بچه ها،
تاثیر معدل چجوریه...
باید صفر بزنی یه درسو تا تاثیر بذاره؟!!

نمیدونم درسته یا نه
نمیدونم...

رویا دارم
ریاضی هستی یا تجربی؟

این حرفات کلا نیاز به روانشناس رو تائید می کنه و اذیت داری میشی شدید. اگه ریاضی بودی میخواستم کمکت کنم هم روحی روانی و هم انتخاب رشته ولی دیدی از تجربی ندارم.
امیدوارم بتونی هندل کنی و مسلط بشی به خودت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا