- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- Esf
- سال فارغ التحصیلی
- 99
راضیم ازتغلط بکن
با همین فرمون برو جلو
راضیم ازتغلط بکن
آفرین دقیقا. شما لاکچری باش دعوتمون کن کافیشاپآفرین این چیزا خز شده دیگه! منم که میشناسی، از دهاتی بازی خوشم نمیاد اصلاً
قبل از اینکه بزنم هماهنگ میکنم باهاتونوالا من احتمالاً یه هفتهی آینده درگیرِ انتخاب رشته و اینا باشم. صندلی داغِ درسی هم هست، نیاز به وقت گذاشتن داره جواب دادن بهش. بعد از انتخاب رشته یعنی 6 اینا اگه باشه احتمالاً دقیقتر بتونم پاسخگو باشم
شافی کاپ کدومه فقط قهوه خونه به صرف املت و لوبیا((:آفرین دقیقا. شما لاکچری باش دعوتمون کن کافیشاپ
اگه میشه جمع و جور کنید و نذارین بیوفته هفته ی بعد
@Leo رو صندلی نشینی انجمن رات نمیدیم!
اوکیه. سعی میکنم دقیق جواب بدم و اینا دیگه!آره بزن
حله.قبل از اینکه بزنم هماهنگ میکنم باهاتون
مرسی
خیلیم مبارکه
اینا همه تاثیر دعاهای ماها بوده-__-به این نکته توجه داشته باش که من سرِ گنج ننشستم و حتی صحبت کردن دربارهی این چیزا متشنجم میکنه
کافیشاپ واسه ک**یاست آقا مرد باید بره قهوه خونهآفرین دقیقا. شما لاکچری باش دعوتمون کن کافیشاپ
تمامشافی کاپ کدومه فقط قهوه خونه به صرف املت و لوبیا((:
یا با اونا یا با ما((:اوکیه. سعی میکنم دقیق جواب بدم و اینا دیگه!
حله.
خیلیم ممنون!
از توعم راضیم پسرمآفرین دقیقا. شما لاکچری باش دعوتمون کن کافیشاپ
خب مرسی از دعاهای شما، دمِ شما گرم، ولی نه حساب حسابه کاکا برادراینا همه تاثیر دعاهای ماها بوده-__-
خساست ب خرج نده پسر((:
-__-کافیشاپ واسه ک**یاست آقا مرد باید بره قهوه خونه
اگه دعا هاتون اینقدر تاثیر داره بیایم دخیل ببندیم به بانگتون . هارهاراینا همه تاثیر دعاهای ماها بوده-__-
الان که دخترا میرن قلیون می کشن-__-
ماها خانومیم!
آقا نشر اکاذیب نکن این دختر نه بچهی خوبیه نه سخاوتمندهاحسنت پس به @Karin مراجعه کنید بچهی خوبیم هست سخاوتمنده
#خسیس_نباشیمخب مرسی از دعاهای شما، دمِ شما گرم، ولی نه حساب حسابه کاکا برادر
حالا صداشو در نیار فعلاً هدف اینه دشمن رو گمراه کنیم صداش بعداً در میادآقا نشر اکاذیب نکن این دختر نه بچهی خوبیه نه سخاوتمنده
-__-اگه دعا هاتون اینقدر تاثیر داره بیایم دخیل ببندیم به بانگتون . هارهار
آسیاب ب نوبت:)احسنت پس به @Karin مراجعه کنید بچهی خوبیم هست سخاوتمنده