- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- Urmia
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
چ اشکالی داره-__-
ماها خانومیم!
چ اشکالی داره-__-
ماها خانومیم!
به خدا اگه امکانش بود من شیرینی و اینا میدادم از این حرفا نداریم که#خسیس_نباشیم
#رتبه_ی_دورقمی_شیرینی_خفن_دارد
حاجی ولی ناموسن این اوضاع ناجور درست بشه یه قهوه خونه هست سر انقلاب((: بریم اون جا صفا چیه ملت از انقلاب فقط کافه می شناسن و کتاب؟حالا صداشو در نیار فعلاً هدف اینه دشمن رو گمراه کنیم صداش بعداً در میاد
:-من هیچالان که دخترا میرن قلیون می کشن
ههه! معتادا کافه نمیرن!
والا منم با کافه کنار نمیام جدیحاجی ولی ناموسن این اوضاع ناجور درست بشه یه قهوه خونه هست سر انقلاب((: بریم اون جا صفا چیه ملت از انقلاب فقط کافه می شناسن و کتاب؟
ی سحر بهت تقدیم میکنمآقا نشر اکاذیب نکن این دختر نه بچهی خوبیه نه سخاوتمنده
تهش ما پسرا داریم میایم تیزیامونم میاریم که علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد!:-من هیچ
:-من نگاه
آستان مقدس امامزاده بیبی فاطیما؟-__-
بفرمایید اصن
حضوریش چطور؟ حضوری شیرینی میدی؟به خدا اگه امکانش بود من شیرینی و اینا میدادم از این حرفا نداریم که
ولی جدی مجازیه و حتی بحثش اشتباهه
آره آقا من کم مونده به کلِ محلمون الان شیرینی بدم انقدر ملت گیر دادنحضوریش چطور؟ حضوری شیرینی میدی؟
جاست فور یو اصن((:آستان مقدس امامزاده بیبی فاطیما؟
امامزادهی زندهم حاجت میده مگه؟جاست فور یو اصن((:
حق دارن و طبیعی عهآره آقا من کم مونده به کلِ محلمون الان شیرینی بدم انقدر ملت گیر دادن
طاقچه بالا گذاشتن یعنی غرور و تکبر من دارم دبّه میکنم در واقعحق دارن و طبیعی عه
ولی شما الان حق نداری ناراحت شی طاقچه بالا بذاری
((:
ماها ژنمون خوبه حاجت میدیم حتی اگ امام زاده نباشیم اصن(((:امامزادهی زندهم حاجت میده مگه؟
تولیتِ حرمتون کیه؟ :-''ماها ژنمون خوبه حاجت میدیم حتی اگ امام زاده نباشیم اصن(((:
الله اکبر ((:طاقچه بالا گذاشتن یعنی غرور و تکبر من دارم دبّه میکنم در واقع
آره آقا. حالا درسته حواسم خیلی به پول و خرج و اینا هست، ولی انقدرام خسیس نیستم خدا رو شکرالله اکبر ((:
دیگه بدتر.. عذر بدتر از گناه؟:)
ولی جدی حضوری شیرینی میدی؟:)