- نام مرکز سمپاد
- HN1
- شهر
- ☆
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
عه من فکر کردم بازی کردینشاین حقیقتا نامردیه، این بی عدالتیه، منم میخوام
عه من فکر کردم بازی کردینشاین حقیقتا نامردیه، این بی عدالتیه، منم میخوام
نه. سرمایه و تجهیزات و این چیزا نداریم. اما یک فن خیلی گنده هستم.عه من فکر کردم بازی کردینش
منم همینطوری بودم کلی بازی دلم میخواست بکنم سیستمم نمیکشید تازه میکنم، درست میشهنه. سرمایه و تجهیزات و این چیزا نداریم. اما یک فن خیلی گنده هستم.
گیمپلی و اینا تقریباً هیچ فرقی ندارن. کیفیت مراحل اصلی و فرعی از لحاظ قصه و اینا به نظرم توی آدیسی بالاتره مشخصاً از ویچر 3 تقلید کرده هر چند که بازم زیاد فرقی ندارن چون والهالا هم همون روند آدیسی رو سعی کرده ادامه بده. بیشتر نگاه کن با فضای کدوم یکی حال میکنی. فضاسازی یونان توی آدیسی واقعاً خوش رنگولعاب و بهاری و vibrant و باشکوهه اما والهالا همونطور که ازش انتظار میره بیشتر زمستونی و اسکاندیناوی و ایناست. از جنبۀ داستان و اینا هیچ کدوم اونقدرا چیز دندونگیری نیستن فقط باید ببینی دوست داری تو کدوم فضا صد ساعت وقت بگذرونیکسی هست هم ac oddyssy بازی کرده باشه هم ac Valhalla بهم بگه در مقایسه با هم فرقشون چیه؟

گیمپلی و اینا تقریباً هیچ فرقی ندارن. کیفیت مراحل اصلی و فرعی از لحاظ قصه و اینا به نظرم توی آدیسی بالاتره مشخصاً از ویچر 3 تقلید کرده هر چند که بازم زیاد فرقی ندارن چون والهالا هم همون روند آدیسی رو سعی کرده ادامه بده. بیشتر نگاه کن با فضای کدوم یکی حال میکنی. فضاسازی یونان توی آدیسی واقعاً خوش رنگولعاب و بهاری و vibrant و باشکوهه اما والهالا همونطور که ازش انتظار میره بیشتر زمستونی و اسکاندیناوی و ایناست. از جنبۀ داستان و اینا هیچ کدوم اونقدرا چیز دندونگیری نیستن فقط باید ببینی دوست داری تو کدوم فضا صد ساعت وقت بگذرونی![]()
فکر کنم ارزش امتحان داشته باشه. 
آره سرگرمکنندهست والهالا هم. در کل بازیای اساسینز کرید تو این چند سال تکلیفشون با آدم مشخصه واقعا. انتظار خیلی بالایی ازش نمیشه داشت همه چیزش معمولیه. ولی همین که این بستر رو فراهم میکنه که برای تجربۀ فضای هر برهۀ تاریخی یه ویدئوگیم وجود داشته باشه خودش خیلی خوبه. بیشتر سر همین world designهای متنوعش جالبه.آره آدیسی رو بازی کردم به نظرم بازی جنریک سرگرم کنندهای بود ولی از اون طرف والهالا رو زیاد شنیدم که میگفتن در مقایسه با آدیسی خیلی ضعیفتره میخواستم ببینم در چه حدیه سرگرم میشم یا نهفکر کنم ارزش امتحان داشته باشه.
![]()