• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کافه گیم

گیمینگ رو چی میدونید؟

• رای‌دهندگان
    172
نه. سرمایه و تجهیزات و این چیزا نداریم. اما یک فن خیلی گنده هستم.
منم همینطوری بودم کلی بازی دلم میخواست بکنم سیستمم نمیکشید تازه میکنم، درست میشه

یکی از گیمایی که تو لیستمه و در اسرع وقت می‌خوام بازیش کنم، lies of p
تعریفش رو بسیار شنیدم و گویا خیلی هم اندرریتده

اگر با موبایل بازی می‌کنید، forgotten memories هم جالبه. من هنوز تمومش نکرده‌م البته.

The baby in yellow هم تجربه بدی نبود.

کسی هست هم ac oddyssy بازی کرده باشه هم ac Valhalla بهم بگه در مقایسه با هم فرقشون چیه؟
گیم‌پلی و اینا تقریباً هیچ فرقی ندارن. کیفیت مراحل اصلی و فرعی از لحاظ قصه و اینا به نظرم توی آدیسی بالاتره مشخصاً از ویچر 3 تقلید کرده هر چند که بازم زیاد فرقی ندارن چون والهالا هم همون روند آدیسی رو سعی کرده ادامه بده. بیشتر نگاه کن با فضای کدوم یکی حال می‌کنی. فضاسازی یونان توی آدیسی واقعاً خوش رنگ‌ولعاب و بهاری و vibrant و باشکوهه اما والهالا همون‌طور که ازش انتظار میره بیشتر زمستونی و اسکاندیناوی و ایناست. از جنبۀ داستان و اینا هیچ کدوم اونقدرا چیز دندون‌گیری نیستن فقط باید ببینی دوست داری تو کدوم فضا صد ساعت وقت بگذرونی :))

گیم‌پلی و اینا تقریباً هیچ فرقی ندارن. کیفیت مراحل اصلی و فرعی از لحاظ قصه و اینا به نظرم توی آدیسی بالاتره مشخصاً از ویچر 3 تقلید کرده هر چند که بازم زیاد فرقی ندارن چون والهالا هم همون روند آدیسی رو سعی کرده ادامه بده. بیشتر نگاه کن با فضای کدوم یکی حال می‌کنی. فضاسازی یونان توی آدیسی واقعاً خوش رنگ‌ولعاب و بهاری و vibrant و باشکوهه اما والهالا همون‌طور که ازش انتظار میره بیشتر زمستونی و اسکاندیناوی و ایناست. از جنبۀ داستان و اینا هیچ کدوم اونقدرا چیز دندون‌گیری نیستن فقط باید ببینی دوست داری تو کدوم فضا صد ساعت وقت بگذرونی :))

آره آدیسی رو بازی کردم به نظرم بازی جنریک سرگرم کننده‌ای بود ولی از اون طرف والهالا رو زیاد شنیدم که میگفتن در مقایسه با آدیسی خیلی ضعیفتره میخواستم ببینم در چه حدیه سرگرم میشم یا نه :)) فکر کنم ارزش امتحان داشته باشه. :))

• لایک
امتیازات: Leo
آره آدیسی رو بازی کردم به نظرم بازی جنریک سرگرم کننده‌ای بود ولی از اون طرف والهالا رو زیاد شنیدم که میگفتن در مقایسه با آدیسی خیلی ضعیفتره میخواستم ببینم در چه حدیه سرگرم میشم یا نه :)) فکر کنم ارزش امتحان داشته باشه. :))
آره سرگرم‌کننده‌ست والهالا هم. در کل بازیای اساسینز کرید تو این چند سال تکلیفشون با آدم مشخصه واقعا. انتظار خیلی بالایی ازش نمیشه داشت همه چیزش معمولیه. ولی همین که این بستر رو فراهم میکنه که برای تجربۀ فضای هر برهۀ تاریخی یه ویدئوگیم وجود داشته باشه خودش خیلی خوبه. بیشتر سر همین world designهای متنوعش جالبه.

Back
بالا