- شروع کننده موضوع
Manamm
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
عنوان تاپیک گویاست
آخرین ویرایش:
از اسمش حدس میزنم مثلث عشقی داشته باشه. حدسم درسته؟من کلا کره ای باز نیستم ولی به پیشنهاد دوستم چون تایم سریال هاشون کوتاه بود چند تا فیلم دیدم که از
سریال تو از ستاره ها آمدی
You Who Came from the Stars
خیلییی خوشم اومد
دلنشین بود برای من واقعا و قطعا میبینمش در اینده دوباره
از اسمش حدس میزنم مثلث عشقی داشته باشه. حدسم درسته؟
به نظر من که خیلی تینیجریه فیلمش و یه جورایی انگار به شعورت توهین می شهمن کلا کره ای باز نیستم ولی به پیشنهاد دوستم چون تایم سریال هاشون کوتاه بود چند تا فیلم دیدم که از
سریال تو از ستاره ها آمدی
You Who Came from the Stars
خیلییی خوشم اومد
دلنشین بود برای من واقعا و قطعا میبینمش در اینده دوباره
به نظر من که خیلی تینیجریه فیلمش و یه جورایی انگار به شعورت توهین می شه
داستان یه فضایی :// که میاد زمین و شبیه انسان هاست و عاشق یه سلبریتی کره ای می شه و وقتی دختره رو می بوسه همش تب میکنه ://///
://///اشکالی نداره که خوب نباشی و دیدم
سئو یجی خیلی جذابه ♡~♡
کاپل سریالم دوست داشتم بهم میومدن و اون داداشه هم خیلی گوگولی بود و بنظرم نقش یه آدمی که اوتیسم داره رو خوب بازی کرده بود، رابطه دختره و داداش پسره هم خیلی کیوت بود...عاممم داستان سریالم دوست داشتم و بنظرم واسه یه بار دیدن بد نیست (:
خب من فقط قسمت یکشو دیدممیگم اگه انقد اذیت میشی نبین خوب ~
چطور از رو یه قسمت (تازه قسمت ۱) فهمیدی سریال خوبی نیست من تا قسمت آخر منتظر بودم گره های داستان بازشه ((: !!
نمره شم تو IMDB خوبه :8.8
سرنوشت*ـ*اون کدوم سریال کره ای بود که یه خانم دکتر از یه دروازه به گذشته رفت و اونجا تو دوران امپراطوری گیر کرد و عاشق یکی از جنگجو ها شد؟
اونم خوبه
سرنوشت یا ایمان اگ اشتباه نکنماون کدوم سریال کره ای بود که یه خانم دکتر از یه دروازه به گذشته رفت و اونجا تو دوران امپراطوری گیر کرد و عاشق یکی از جنگجو ها شد؟
اونم خوبه