تو ح.ب چی بنویسیم

Chillax

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
من حقیقتا تا قسمت زیادی موافقم
درد ها تو جامعه دارن افتخار جلوه داده میشن
این فقط برا ایران نیست
از عوض شدن سبک فیلم ها و ترند های آرایش میشه تا حد خوبی اینو فهمید
تا جایی که میشه گفت افسردگی داره مد میشه
نه تنها افسردگی بلکه تعداد زیادی از بیماری های روانی
( الان کسیو متهم نکردم که داره خودشو میزنه به افسردگی فقط دارم میگم که این تو جوامع همه گیر شده)
افسردگی دو نوع داره
نوع اول فقط جلب توجه و شاید بعضیامون بهش بگیم چسناله
نوع دوم افسردگی واقعی، فرد واقعا از چیزی ناراحته و معمولا بروز نمیده
اگر واقعا کسی افسرده اس دربارش حرف نمیزنه و دوست نداره دربارش حرف بزنه، بیشتر تنهایی رو دوست داره که بعضی موقع ها اشتباهش میگیریم با بیماری های شخصیتی دیگه
افسردگی برای عشق و فلان هم واقعا چیزی نیست که هرروز ببینیم، مگه اینکه به قول خودمونچسناله باشه.
پس هرچیزی رو جدی نگیرید، مگه اینکه واقعا افسردگی باشه.

پرنیان.ک

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
94
من حقیقتا تا قسمت زیادی موافقم
درد ها تو جامعه دارن افتخار جلوه داده میشن
این فقط برا ایران نیست
از عوض شدن سبک فیلم ها و ترند های آرایش میشه تا حد خوبی اینو فهمید
تا جایی که میشه گفت افسردگی داره مد میشه
نه تنها افسردگی بلکه تعداد زیادی از بیماری های روانی
( الان کسیو متهم نکردم که داره خودشو میزنه به افسردگی فقط دارم میگم که این تو جوامع همه گیر شده)
موافق نیستم با این حرف که میگید داره ترند میشه و به یه افتخار! تبدیل شده.
چطور ممکنه حالی که زندگی یه آدم رو ساکن میکنه و باعث میشه طرف فقط درجا بزنه ترند بشه؟
مسئله اینه که نوع زندگی جوامع امروزی و هزار و یک دلیل دیگه باعث افزایش افسردگی میشه وگرنه هیچکس هیچ جا در ستایش افسردگی نیومده حرفی بزنه. آدمای موفقی هم که زمانی افسردگی داشتن همیشه میان میگن که بعد از هندل کردن و درمانش تونستن اکتیو بشن و به موفقیت برسن.
حالا یکی به من بگه چطوریه که میگین تبدیل به افتخار شده؟!
(و خواهشا دیدتون از اون فازهای دوره ی نوجوانی گسترده تر کنید و بعد دلیل بیارید برای ترند شدن افسردگی)

+حالت هایی که توی نوجوونای اطرافتون می‌بینید به معنای ترند شدن افسردگی نیست به دو دلیل یکی اینکه دنیا در بازه ی سنی ۱۳ تا ۱۸ ساله ها خلاصه نشده و اینکه اون حالت ها نمیگم طبیعیه ولی چیزیه که تقریبا همه از سر میگذرونن تا به بازه ی بزرگسالی برسن (ینی فقط باید بتونی اون دوره رو بگذرونی و کار دست خودت ندی)
حالا فرق نسل نوجوونای امروزی اینه که گوشی هوشمند و کامپیوتر و سوشال میدیا دم دستشونه و از اونجایی که طبق میل ذاتیشون دوست دارن دیده بشن بیشتر این عواطف رو به اشتراک می ذارن (واسه همینه دارین بیشتر می‌بینید و فکر می‌کنید ترند شده) ولی نوجوونای قبلی ینی مثلا خود من با یه سونی اریکسون k770 که یه موقعی آخرت گوشی بود کاری از دستم برنمیومد، که احتمالا ما هم اگه اون زمان این امکانات داشتیم همین فرمون میرفتیم.

SHAMIM.J

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
ع پ گلستان
رشته دانشگاه
نرسینگ
دوستان گرامی و ارجمند، من صحبتاتونو خوندم و به اندازه‌ی کافی از شیوه‌ها و روش‌های سایت آگاه نیستم اما امیدوارم بتونم پاسخم رو به گوشتون برسونم.
در مورد خودم گفتید که من احتمالا روان سالمی ندارم، خواستم بگم ممکنه حق با شما باشه، ولی راستش این استدلال درستی برای ایراد گرفتن از صحبت من نیست. نمیگم حرفم صد در صد درسته، صرفا این روش استدلال رو مغلطه‌وار می‌دونم.

بحث دیگه اینه که واقعا اون قدر اهمیت نداره این قضیه که من بخوام مدام به قول شما شعارگونه بگم که ناله نکنید و ضعیف نباشید و این حرفا، و واقعا هرکسی هرچی که دلش میخواد میتونه بنویسه، و کسی کسیو اجبار نمیکنه، اما من معتقدم تا وقتی که از قوانین و حد و مرزها رد نشدیم میتونیم کاملا از هم انتقاد کنیم و نسبت به هم نظر بدیم، مخصوصا در شبکات اجتماعی که محتوا به گوش جمع رسونده میشه، امیدوارم روی این کلمه‌ی حد و مرز که گفتم دقت کافی رو داشته باشید چون بسیار مهمه.

دیسلایکی که به شما دادم @zeynabgol به خاطر نظری که راجع به من دارید نبود... خودمم تا حدی با حرفتون موافقم. دیسلایکم به خاطر اون قسمت مسائل مثبت و این حرفا بود اگر کمی با من آشناتر باشید می‌فهمید که تحت تاثیر این جور مسائل نیستم. ولی اون قسمت قانون حق صد درصدی با شما هست، من کاملا میپذیرم و اگر خلاف قانون عمل کردم حق دارید که کارم رو ناشایست بدونید.

خواستم در انتها اضافه کنم چیزی که من ازش دلخورم این حالت مسابقه‌ایه که انگار برای سختی‌ها و مشکلاتمون با هم گذاشتیم، انگار که به مشکلاتمون افتخار می‌کنیم و خوشحالیم که هستن چون به ما ارزش و برتری می‌دن نسبت به بقیه. در حالی که واقعا چنین نیست. متاسفم که بعضی از دوستان رو احمق خطاب کردم، الان فکر میکنم که بیشتر واژه قربانی بهتره، چون همه‌ی ما مخصوصا تو کشور ما زخم ووآسیب عاطفی زیاد دیدیم. صرفا حرفم به قول شما کمی کودکانه، و اشتباه بیان شد. ولی میدونم که در مورد اون قسمت حرفم که بهتره پشت سر بگذاریم و آخر دنیا که نیست، هنوزم موضعم همونه، و معتقدم که ما افسردگی می‌کنیم نه این که افسرده هستیم.

خوشحال میشم که این بحثو ادامه بدیم، و من اصلا موردی نمیبینم که هرنوع اشکال و انتقاد و توهین بهم گفته بشه، ولی امیدوارم بتونیم گفت و گوی منطقی و خوبی داشته باشیم. با تشکر از دوستان
من الان متوجه نشدم شما با ابراز نارحتی مشکل داری یا کلا با حرف زدن ما مشکل داری داداچ؟! اخه هرچی میذاریم واست فرقی نداره چیه دیس میدی معلوم نیس فازت چیه... اینجا نوشتی راجع ب غم ننویسیم و انرژی منفی رو ندیم ب کائنات بعد من الان چیزهای خوشحال کننده نوشتم امشب بابت یه اتفاق خوش تو زندگیم بازم دیس دادی... من حالم خوب باشه یا بد برام فرقی نمیکنه همیشه چیزی ک تو دلم باشه و ب دلایلی نتونم ب کسی بگم رو میام اینجا مینویسم سبک میشم .. از زمان دبیرستان همین بودم... ن فقط غم نوشتم و نه فقط خوشحالی... خیلی وقتا تجربه بوده خیلی وقتا نصیحت گاهی فقط ابراز ذوق و گاهی دنبال یه همدرد ک از‌ درد دلم کم کنه... و خداروشکر اینجا اینقد دوستای واقعی پیدا کردم ک ب طرق دیگه باهاشون الان ارتباط دارم و همیشه یاری رسان و همدم بودن برام... اگه اینجا حرفی زده میشه بخاطر اینه ک صرفا بیان تجربه باعث پیشگیری از اشتباهات بعضی از ما میشه ... شما اگر دوست نداری میتونی نخونی دوست عزیز.. نخون و دیس نده و باعث شو ک بقیه حرف دلشونو بزنن و سبک شن... شاید همین حرف زدن از خیلی اتفاقات بد جلوگیری کنه... همه مثل شما عاقل و بالغ نیستن فرزندم بعضی از ما نیاز داریم ب حرف زدن با دیگران...
مرسی

|تا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
نه دیگه، حرفات باید موافق عقل کل باشه، آخه فقط اون میفهمه.
بشین سرجات بچه کوچولو.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
نه احتمالا مشکل ایشون کلا با پست های حاوی احساساته...

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
لطفا اگر خودتون مايليد كه احساسات خودتون رو دفن كنيد انتظار نداشته باشيد بقيه هم طبق خواسته شما عمل كنن

SHAMIM.J

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
ع پ گلستان
رشته دانشگاه
نرسینگ
  • شروع کننده موضوع

Shervix

Agent Smith
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1398
Lol

Chillax

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
چقد ورقا سریع برگشت:/
من خودم مخالف نیستم با سبک کردن خودتون توی ح.ب، میگم که الکی خالی نکنید:/
اسمش حرف بزنه، حرف دلت رو میزنی، نه فقط یسری احساسات خالی و بی روح فقط برای جلب توجه
هرکی دوست داشته باشه احساساتشو اونجا خالی میکنه، کل این بحث درباره اینه که با ملتی که میان چسناله میکنن چیکار کنیم؟
هیچکاریشون نکنید، بهشون هیچ توجهی ندید تا متوجه بشن خودشون.

بابونه.

ماهی پیشی‌خوار
نام مرکز سمپاد
تنگ ماهی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
بنظرتون بس نیست؟:-w
بنظرم دیگه واقعا بسه؟چرا هرکی میاد حرف قبلیارو دوباره تکرار میکنه؟:|
اگه مخاطب فهمید خداروشکر اگه هم نفهمید مهم نیست
حداقل مطلب جدید بگید اگه میخاید بگید
مرسی اه:|

!..Saman

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Helli 1
شهر
Arak
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علوم پزشکی آزاد تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
بنظرم بچه ها اینجا بدون هیچ پرده و حایلی(امیدوارم درست باشه) حرفشونو میزنن و اصلا هیچ کس اونقدری بقیه رو نمیشناسه ک بخواد ب نظر شاخ برسه و...
اتفاقا همین ک ریپ هم نمیخوره باعث میشه بچه ها راحت باشن

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
مشکلات شخصی و دیس لایک دادن و اینا اونم با یک فرد رو میشه توی چت پ خ یا بانگ مطرح کرد و فکر نمیکنم صرفا بخاطر یه دلیل یا حرف وجود چنین تاپیکی الزامی باشه
دلیل به وجود اومدن این تاپیک چی هست دقیقا؟
چ لزومی داره این تاپیک باشه؟
و اینکه میخواین هرکی دیسلایک داد و مخالفتش رو با دلایل خودش اعلام کرد و مورد قبول نبود براش تاپیک بزنین؟!

• شروع کننده موضوع

Shervix

Agent Smith
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1398
مشکلات شخصی و دیس لایک دادن و اینا اونم با یک فرد رو میشه توی چت پ خ یا بانگ مطرح کرد و فکر نمیکنم صرفا بخاطر یه دلیل یا حرف وجود چنین تاپیکی الزامی باشه
دلیل به وجود اومدن این تاپیک چی هست دقیقا؟
چ لزومی داره این تاپیک باشه؟
و اینکه میخواین هرکی دیسلایک داد و مخالفتش رو با دلایل خودش اعلام کرد و مورد قبول نبود براش تاپیک بزنین؟!

اگه بخوای برای تو هم میتونیم تاپیک بزنیم و بهت توجه کنیم، خیلی مسئله‌ی مهمی نیست رفیق

• شروع کننده موضوع

Shervix

Agent Smith
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1398
Lol

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
نه من حرفامو قبلا زده بودم.اين مورد خيلى جالب بود
ولی امیدوارم بتونیم گفت و گوی منطقی و خوبی داشته باشیم. با تشکر از دوستان
حرف خودتم قبول ندارى؟
بعد با اين طرز حرف زدن انتظار بحث منطقى دارى؟تو نيازى نيست ح.ب رو تحليل كنى.يكم روى طرز حرف زدنت و البته نقض نكردن حرف خودت تمركز كنى بهتره

dorincii

ز همه خلق رمیده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
بَلْدَةً مَیْتاً
سال فارغ التحصیلی
1404
خندیدن که در منطقی بودن حرف تاثیری نداره ابله.
و الانم در حال بحث منطقی نبودیم.. صرفا حرفی بود که زده شد. و حالا تو همه‌ی صحبتای منو در نظر نگرفتی و فقط چسبیدی به این Lol آخر؟ haha . کوچولوی فک مکعبیِ چس‌مغلطه
این ادبیات به یه بحث منطقی نميخوره... برای یه بحث منطقی بهتره ادبياتتون رو اصلاح کنيد

• شروع کننده موضوع

Shervix

Agent Smith
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1398
نه من حرفامو قبلا زده بودم.اين مورد خيلى جالب بود

حرف خودتم قبول ندارى؟
بعد با اين طرز حرف زدن انتظار بحث منطقى دارى؟تو نيازى نيست ح.ب رو تحليل كنى.يكم روى طرز حرف زدنت و البته نقض نكردن حرف خودت تمركز كنى بهتره
بحثمون و صحبتمون در مورد مسئله‌ی دیگه‌ای بود... لحن حرف زدن من و این که خارج از اون مبحث که صحبت می‌کردیم من چطوری حرف میزنم ربطی به حرفایی که اونجا زدم نداره... من در مورد ابراز احساسات و ناله کردن در شبکات اجتماعی حرف می‌زدم.. منم گفتم اصن طرز استدلالت و این که چنین نتیجه‌ای گرفتی نادرسته رفیق... حتی اگر من آدم بی‌ادب و بی‌شعور و بقول تو نقض‌کننده‌ی حرف‌های خودم در عملم هستم، در بررسی گزاره‌های من که موضوع اصلی این تاپیک بوده تفاوتی ایجاد نمیکنه.. گرفتی شل‌مغز

بالا